neol Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 küheylan said: bilader yengene sert yapma. pardon abi de yengede hiç susmuyo mubarek eglence arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 de ayrı yazılır, kalabalık etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Breaking bad akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 neol said: Pasta said: dexter abi nası güzel buluyorsun su diziyi gözünü seveyim. gitmiyo resmen yaa dizi. adamin 2 postu da tam isabet.zaten her konuda aynı fikirde olmaktan bıktım adamla.reelden çok yakın arkadaşım çıkıcak diye korkuyorum. hadi ben de house md yaziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 castle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 # • 10 Things I Hate About You • 100 Questions • 30 Rock • 7th Heaven • 90210 A • Are We There Yet? • Army Wives • Ashes to Ashes B • Babylon 5 • Band of Brothers • Battlestar Galactica • Being Erica • Beverly Hills, 90210 • Big Bang Theory, The • Bleak House • Blue Bloods • Blue Mountain State • Boardwalk Empire • Bob's Burgers • Body of Proof • Bold and the Beautiful, The • Bones • Boston Med • Breaking Bad • Brothers & Sisters • Buffy the Vampire Slayer • Burn Notice C • CSI: Crime Scene Investigation • CSI: Miami • CSI: NY • Californication • Cape, The • Caprica • Castle • Charmed • Chase • Chicago Code, The • Chuck • City Homicide • Closer, The • Cold Case • Columbo • Community • Cougar Town • Covert Affairs • Criminal Minds • Curb Your Enthusiasm D • Damages • Dead Like Me • Deep End, The • Defenders, The • Defying Gravity • Degrassi: The Next Generation • Desperate Housewives • Detroit 1-8-7 • Dexter • Doctor Who (2005) • Doctor Who Confidential • Dollhouse • Drop Dead Diva E • Eastwick • Entourage • Eureka • Event, The F • Farscape • FlashForward • Flashpoint • Foyle's War • Friday Night Lights • Friends • Fringe • Full House • Funny or Die Presents... G • Game of Thrones • Gangland • Gates, The • Gavin & Stacey • General Hospital • Ghost Whisperer • Gilmore Girls • Glades, The • Glee • Good Guys, The • Good Luck Charlie • Good Wife, The • Gossip Girl • Gravity • Grey's Anatomy H • Hannah Montana • Happy Town • Harry's Law • Hawaii Five-0 • Hawthorne • Heroes • Hiccups • Hot in Cleveland • House M.D. • How I Met Your Mother • Human Target • Hung I • IT Crowd, The • Ideal • In Plain Sight • Inbetweeners, The • It's Always Sunny in Philadelphia • iCarly J • Jericho • Justified K • Kyle XY L • Ladies of Letters • Law & Order • Law & Order: Criminal Intent • Law & Order: Special Victims Unit • League, The • Legend of the Seeker • Leverage • Lie to Me • Life Unexpected • Lights Out • Little House on the Prairie • Lost • Lost Girl • Luther M • M*A*S*H • Mad Men • Make It Or Break It • Married... with Children • Medium • Memphis Beat • Mentalist, The • Mercy • Merlin • Miami Medical • Middle, The • Mike & Molly • Modern Family • Monk • My Name Is Earl N • NCIS: Los Angeles • Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service • New Adventures of Old Christine, The • Nikita • Nip/Tuck • No Ordinary Family • Numb3rs • Nurse Jackie O • Off the Map • Office, The • One Tree Hill • Outlaw • Outnumbered • Outsourced • Oz P • Pacific, The • Parenthood • Parks and Recreation • Party Down • Past Life • Perfect Couples • Pioneer One • Poirot (Agatha Christie's) • Pretty Little Liars • Pretty Wild • Prison Break • Private Practice • Psych • Psychoville R • Raising Hope • Rescue Me • Rizzoli & Isles • Romantically Challenged • Rookie Blue • Royal Pains • Rubicon • Rules of Engagement • Running Wilde S • Saddle Club, The • Samantha Who? • Saving Grace • Scrubs • Secret Life of the American Teenager, The • Sex and the City • Shameless • Simon & Simon • Six Feet Under • Skins • Smallville • Sonny with a Chance • Sons of Anarchy • Sopranos, The • Spartacus: Blood and Sand • Spartacus: Gods of the Arena • Star Trek: Deep Space Nine • Star Trek: Enterprise • Star Trek: The Next Generation • Star Trek: Voyager • Star Wars: Clone Wars • Stargate SG-1 • Stargate Universe: SGU • Stargate: Atlantis • Strike Back • Supernatural T • Terminator: The Sarah Connor Chronicles • Terriers • Til Death • Top Gear Australia • Torchwood • Trauma • Treme • True Blood • Tudors, The • Two and a Half Men U • Ugly Betty • Underbelly • Undercover Boss • Undercovers • Unit, The • United States of Tara V • V (2009) • Vampire Diaries, The W • Walking Dead, The • Warehouse 13 • Weeds • White Collar • Wizards of Waverly Place X • X-Files, The bunları incelemek bile biraz zamanını alır, kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1179817/ lise 1de hamile kalıp ailesi tarafından desteklenen, kızın sınıf arkadaşı ve çocuğun babasının çocuğun bakımını üstleneceğini taahhüt ettiği ve eve içgüveysi olarak girdiği diziyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Californication niceeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 neol said: Pasta said: dexter abi nası güzel buluyorsun su diziyi gözünü seveyim. gitmiyo resmen yaa dizi. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 biz size aşık olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 marimar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Öyle bir utandım ki bir an Paticik'den. Yukardaki dev mesajda bile en en en en en en büyük dizi yok: Firefly! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 cunku en buyuk dizi stargate sg-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dexteri beğenmediğini görünce vazgeçtim tavsiye vermekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Game of Thrones diyen hiç olmamış mı bana mı öyle geldi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 GERGE said: Öyle bir utandım ki bir an Paticik'den. Yukardaki dev mesajda bile en en en en en en büyük dizi yok: Firefly!the wire? what about omar dude? what about him? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 demişler game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Madem Game Of Thrones denmiş, Spartacus de densin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 alfabetik liste veren arkadaş vermiş onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 spartaküs diye okuyo galiba spartacus'u ALIN BUNU İÇERİ ALALALAALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 adam da ne iş güç yokmuş hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Cystein said: spartaküs diye okuyo galiba spartacus'u ALIN BUNU İÇERİ ALALALAALALALAL aslında spartaküs diye yazıyordum yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yeni konu açmak istemedim. dizi tavsiyesi istiyorum. severek izlediklerim: Band of Brothers Chuck (güzel çerez) Coupling Damages Dexter Friends Game of Thrones Grimm Person of Interest Rubicon Shameless Spooks Supernatural aa yeni bölüm çıkmış izleyeyim bari diye izlediklerim How I Met Your Mother The Big Bang Theory The Walking Dead izliyor olduklarım ama ne kadar seveceğime karar veremediklerim Community Downton Abbey Spartacus (bıraktım bunu gerçi) Two and a Half Men teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi bukadar diziyi nası izliyebiliyosunuz konudan kopmadan? 3 dizi bile fazla geliyo bana arada birini bi süre es geçiyorum. edit:buarada house of cards ı bilmem izledinmi ama politik-entrika-kevin spacey seviyosan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar