Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steamle ilgili bir soru


Pluton

Öne çıkan mesajlar

Başka başlık açmıyım ben de buradan devam edeyim madem;

Şimdi şöyle, dün nwn2 aldım, gece dl'a bıraktım, sabah modem saçmalamış, %68'de net kesilmiş vs. her neyse kapattım bilgisayarı.

Az önce tekrar açtım windows 7 hataları düzeltiyor diye bir ekran çıktı 30dk kadar bir şeyleri fixlemeye çalıştı etti, neyse açıldı sonra ama steam.exe çalışmıyordu tüm dosyalar tam olmasına rağmen.

Şimdi tekrar steami kurdum eski dosyaları üstüne attım vs. nwn2 kaldığı yerden download'a devam ediyor her şey düzgün görünüyor ama L4D2'yi açmaya çalışınca "THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAIBLE, PLEASE TRY AGAIN AT ANOTHER TIME" yazıyor.

Laptop'ta denedim oyunu açmayı, açılıyor. Sorun bilgisayar kaynaklı anlayacağınız, nasıl düzeltebilirim ben bunu şimdi? Malum NWN + L4D2 kurmaya kalksam 20gb dl en baştan ve steam'in dl hızı bok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

backup aldığında steam>backups>oyun_ismi diye bir klasöre atıyor. orda bi exe var. onu çalıştırınca kuruyor olması lazım.


exe'yi arayıp bulmak falan yerine, backup yaptığın yerde zaten restore da yapabiliyorsun, restore seçer her işi ona yaptırırsın, tadından yenmez. ama sanırım sonradan yapılan patch'leri falan kapsamayabiliyor bu backup. başıma geldi öyle bir durum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir süredir kuzenin pc'de steam'de bir sorun var, daha doğrusu TF2

şimdi efendim giriyoruz, server listesi geliyor. Ama hepsi gelmiyor, rastgele birkaç tanesi işte favorites'ten falan, tıklıyoruz. Bu sefer server bilgileri gelmiyor, join game diyemiyoruz.

Kapat aç kapat aç, belki 6-7 defa sonra girebiliyoruz.

Server listesi geliyor mesela, reflesh diyorsun server gelmiyor.

Steam'de arattım sorunu, masterserver.vdf dosyalarını mı güncelleyin dedi. Yaptık, olmadı.

TF2 sildik yeniden kurduk olmadı.

Bağlantı ayarlarıyla oynadık, düzelmedi.

Şimdi tek yol Steam'i falan her boku silip yeniden kurmak gibi gözüküyor.

Bunun çözümü bu mudur? Nedir bilen var mı?


Dp: birde kuzen formattan sonra backup'tan kurmuş oyunları, ondan olabilir mi dedikte silip yeniden kurduk oyunu, yine düzelmedi ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro said:

bende de sorun çıkartıyor tf2, ama benim aldığım backup'tan arkadaşa kurduk sorun çıkartmadı. yani backup ile ilgili olması ihtimali düşük. tf2 sapıtıyor anlaşılan bu ara.


abi benim laptopta bir kere bile sorun çıkarmamıştı.

Bugün Steam'i silip yeniden kuracaz işte bakalım. Gerçi onu yapmaya da korkuyoruz, tek TF2'yi bile 2 günde çekti adsfdas kuzenin oynadığı tonla oyun var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...