Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya ben bu steam'den oyunları alıyorum ama interet bağlantısı yokken de oyunları açabiliyor muyum ? Her seferinde steam'e bağlanıyorda internet olmadan hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Steam i offline olarak açabilir ve oyunları oynayabilirsin. Login ekranında bağlantı kuramazsa soruyor zaten offline olarak açayım mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Tamamdır teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar soracak şimdi de bağlantıyı koparıp deneseydin ya diye. Telefondan şey ettiğim için şuan laptopa ulaşamıyorum. Ulaşabildiğim zamanda iş işten geçmesin diye sorayım dedim. Saygılar sevgiler _o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Başka başlık açmıyım ben de buradan devam edeyim madem; Şimdi şöyle, dün nwn2 aldım, gece dl'a bıraktım, sabah modem saçmalamış, %68'de net kesilmiş vs. her neyse kapattım bilgisayarı. Az önce tekrar açtım windows 7 hataları düzeltiyor diye bir ekran çıktı 30dk kadar bir şeyleri fixlemeye çalıştı etti, neyse açıldı sonra ama steam.exe çalışmıyordu tüm dosyalar tam olmasına rağmen. Şimdi tekrar steami kurdum eski dosyaları üstüne attım vs. nwn2 kaldığı yerden download'a devam ediyor her şey düzgün görünüyor ama L4D2'yi açmaya çalışınca "THIS GAME IS CURRENTLY UNAVAIBLE, PLEASE TRY AGAIN AT ANOTHER TIME" yazıyor. Laptop'ta denedim oyunu açmayı, açılıyor. Sorun bilgisayar kaynaklı anlayacağınız, nasıl düzeltebilirim ben bunu şimdi? Malum NWN + L4D2 kurmaya kalksam 20gb dl en baştan ve steam'in dl hızı bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tam sorununa yanıt olamayacak belki ama indirme işlemi bittikten sonra backup alırsın mesela. sonra sıfırdan kurarsın steam. backuplardan da oyunları yüklersin. olmaz mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Backup aldıktan sonra yarattığı backup dosyasından oyunu tekrar install mu ediyoruz nasıl oluyor? Hiç backup almadım şimdiye kadar, öyle düzelirse hiç başka şeyler uğraşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 backup aldığında steam>backups>oyun_ismi diye bir klasöre atıyor. orda bi exe var. onu çalıştırınca kuruyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2 3 kişi aynı anda bile oynuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Aluriel said: backup aldığında steam>backups>oyun_ismi diye bir klasöre atıyor. orda bi exe var. onu çalıştırınca kuruyor olması lazım. exe'yi arayıp bulmak falan yerine, backup yaptığın yerde zaten restore da yapabiliyorsun, restore seçer her işi ona yaptırırsın, tadından yenmez. ama sanırım sonradan yapılan patch'leri falan kapsamayabiliyor bu backup. başıma geldi öyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya bir süredir kuzenin pc'de steam'de bir sorun var, daha doğrusu TF2 şimdi efendim giriyoruz, server listesi geliyor. Ama hepsi gelmiyor, rastgele birkaç tanesi işte favorites'ten falan, tıklıyoruz. Bu sefer server bilgileri gelmiyor, join game diyemiyoruz. Kapat aç kapat aç, belki 6-7 defa sonra girebiliyoruz. Server listesi geliyor mesela, reflesh diyorsun server gelmiyor. Steam'de arattım sorunu, masterserver.vdf dosyalarını mı güncelleyin dedi. Yaptık, olmadı. TF2 sildik yeniden kurduk olmadı. Bağlantı ayarlarıyla oynadık, düzelmedi. Şimdi tek yol Steam'i falan her boku silip yeniden kurmak gibi gözüküyor. Bunun çözümü bu mudur? Nedir bilen var mı? Dp: birde kuzen formattan sonra backup'tan kurmuş oyunları, ondan olabilir mi dedikte silip yeniden kurduk oyunu, yine düzelmedi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende de sorun çıkartıyor tf2, ama benim aldığım backup'tan arkadaşa kurduk sorun çıkartmadı. yani backup ile ilgili olması ihtimali düşük. tf2 sapıtıyor anlaşılan bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aha şöle bi soru da benden ya bu bf bc 2 vietnam + kit çaktım tamam hoş ekauntta var alınmış play now gelen mailler vs her şey gıcır yalnız libraride yok oyun ne iş ne kurabildik ne oynayabildik bilgisi olan? güya aldık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende anında geliyor aldığım oyunlar,steami yeniden başlat,yine olmassa steam supporta mesaj taman gerekiyor. Yanlış steam hesabına almış olabilirsin oyunu belki,ben birkaç kere yapmıştım da sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 asd http://i53.tinypic.com/2wee342.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 tamamdır panpişler sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sypro said: bende de sorun çıkartıyor tf2, ama benim aldığım backup'tan arkadaşa kurduk sorun çıkartmadı. yani backup ile ilgili olması ihtimali düşük. tf2 sapıtıyor anlaşılan bu ara. abi benim laptopta bir kere bile sorun çıkarmamıştı. Bugün Steam'i silip yeniden kuracaz işte bakalım. Gerçi onu yapmaya da korkuyoruz, tek TF2'yi bile 2 günde çekti adsfdas kuzenin oynadığı tonla oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi ben bu steami internetim yokken offline çalıştıramıyorum. bana resmen "offline çalıştırmak için, online ol" diyor. herkeste aynı durum mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Önce online olmalısın zaten, bir kere offline olunca, hep öyle açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar