BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Cacik said: BiTcH_oFBaT said: bu kaçacak delik yok verelim olayı değil gibi. Ee kupayı veriyoruz da avrupa kupalarına gidiyoruz yine de. değişik bu işler :) bende böyle düşündüğüm için, öyle bir yorum yaptım. ama şov da değil
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bence direk blöf. o zaman uefa hakkını da ibb'ye devret.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Gayet mantıklı hareket bu. Bırakın da haklarından da feragat etmesinler. Henüz ortada kesinleşmiş bir suç yok, suç kesinleşene kadar da o ünvanı bıarkmış adamlar işte. Yarın öbür gün takım aklanırsa ne olacak? kupa geri verilir de "ya uefa 2 tur geçti ama bizi geri al bak aklanmışım" diyemezsin gidip de. Haliyle o haktan vazgeçmek manasız, vazgeçilmesini beklemek de mantıksız olur. Bjk şu hareketle fenerle arasında çok ciddi bir fark koydu, önce taraftarın tepkisindeki fark, üzerine de yönetimden bu hareket. İşte bu yüzden bjk sempatisi var insanlarda.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rewendor said: Bjk şu hareketle fenerle arasında çok ciddi bir fark koydu o fargılan çoh iyi oldu çok güzel iyi oldu taammı
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Beşiktaş'tan tarihi karar! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, aklanana kadar Türkiye Kupası'nı Federasyon'a iade etme kararı aldı. Edit: Önceden yazılmış.
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Esh said: Cacik said: işleri güçleri şov bunlarında sana biraz yoğurt eklesek? biraz yani fazla değil. üf manyak laf
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 said: az önce iş yerindeki koyu fenerli bir arkadaşla sohbetimize konu olmuş durum. "lan şimdi bunlar kupayı iade ederse süper kupa finali oynamayacak mısınız" dedi. "yok" dedim, "kupayı doğrudan bize verirler o zaman hehe" diye cevap geldi...
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kupayı geri vermek demek, - ben artık bank asyada oynuyorum - ligtvden aldığım tüm paraları geri iade ediyorum - düştüğüm için yabancılarım açıkta kaldı‚ isteyen alabilir - kombineler yandı‚ paraları iade ediyorum - uefaya gitmiyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kupayı geri vermek demek: "madem ortada bir şüphe var soruşturma var, bu tamamlanana kadar ünvanımızı ve kupamızı veriyoruz, tamamlansın, eğer aklanırsak geri alırız, yok suçluysak da zaten haketmiyormuşuz" demek oluyor, suçu kabul etmek değil.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kupayı geri vermek demek nokta büyüklüğünde bir leke bile var ise bunu müzemizde tutmak istemiyoruz demek. Gerçekten masum olduklarınına inanılıyorsa çokda güzel bir hareket. Ha show amaçlı ise demirören'in biletini zaten taraftar keser. Bu olay hiç olmazsa o yönden bize faydalı olur.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Güzel bi hareket bence ama dava sonucu ne olur bilemem :P
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.haber1903.com/futbol/iste-olaylarin-perde-arkasi-h1979.html ne kadar doru bilinmez tabi de böle bişi varsa baya fail bi durum. haber1903 tabi benim gibi buna inanmak istiyor olabilirler =P
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rewendor said: kupayı geri vermek demek: "madem ortada bir şüphe var soruşturma var, bu tamamlanana kadar ünvanımızı ve kupamızı veriyoruz, tamamlansın, eğer aklanırsak geri alırız, yok suçluysak da zaten haketmiyormuşuz" demek oluyor, suçu kabul etmek değil. Verilen mal geri alınmaz , çocuk oyuncagımı bu uefaya liste verilecek bir kaç gun sonra , BJK TR Kupası şampiyonu ünvanıyla gidiyor UEFA ya , UEFA soracak kupa nerde geri iade ettik biz mi diyecekler.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ya zaten olay metal parçasını vermek değil, Sen o kupayla gelen haklarını geri ver bakalım madem o kadar dürüst adamsan, Bu ne derseniz deyin , şovdur
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Verilen mal değil hak edilerek kazanılan (tersi ispat edilene kadar :P ) bir kupa. Kupayı alıp almamak senin vereceğin karardır.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Apranax said: http://www.haber1903.com/futbol/iste-olaylarin-perde-arkasi-h1979.html ne kadar doru bilinmez tabi de böle bişi varsa baya fail bi durum. haber1903 tabi benim gibi buna inanmak istiyor olabilirler =P Savcı İbrahim Akın'a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim'de ifadeyi imzalamış... Avukatın var yanında be ahuahu, çok saçma olmuş bu haber. Btw, Besiktas keyfi çıkıp UEFA`ya da gitmiyorum ben diyemez. Bu kararın altına TFF de imza atmalı. TFF de hayatta kabul etmez, UEFA der o zaman hani herşey kontrol altındaydı? diğer takımları niye yolluyon vs vs. Sembolik bir hareket sonuçta, lig ve kupa tescilli kağıt üstünde. Sembolik ama onurlu taraftar baskısı da olsa bravo.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O kupayla gelen haklarımı neden geri vereyim ki masum olduğumu düşünüyorum. Ha zaten suçlu isen zaten alacaklar o kupayı en azından sen kendin feragat etmiş olursun birileri gelip almasındansa :P Cacik said: Ya zaten olay metal parçasını vermek değil, Sen o kupayla gelen haklarını geri ver bakalım madem o kadar dürüst adamsan, Bu ne derseniz deyin , şovdur
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Cacik said: Ya zaten olay metal parçasını vermek değil, Sen o kupayla gelen haklarını geri ver bakalım madem o kadar dürüst adamsan, Bu ne derseniz deyin , şovdur Bende onu diyorum TR Kupasının zaten normalde ne degeri var , luzumsuz bir kupa , kupayı tek degerli yapan FB nin bilmem kaç senedir alamamıs olması , yoksa kim ipler TR Kupasını birde senin iade ettigin dedigin gibi bir metal parçası , o zmn kupanın getirdiği haklardan da vaz geçeceksin.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 demek istediğim o kupayı vermek büyük maharet sayılması saçma, yorumlara gel, -helal olsun kupayı vermiş -vay anasını beşiktaş yaa bırakın bunları ya, şu dönemde bile şov yapmaya malzeme buluyorlar
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Absolut said: O kupayla gelen haklarımı neden geri vereyim ki masum olduğumu düşünüyorum. Ha zaten suçlu isen zaten alacaklar o kupayı en azından sen kendin feragat etmiş olursun birileri gelip almasındansa :P Cacik said: Ya zaten olay metal parçasını vermek değil, Sen o kupayla gelen haklarını geri ver bakalım madem o kadar dürüst adamsan, Bu ne derseniz deyin , şovdur UEFA nın senin gibi düşüneceğini hiç zannetmiyorum , görecez.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Görecek bişi yok. Kupayı geri vermiş TFFde almış daha neyi görücez hehe.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 suç sabitlenmeden hakkı kim niye versin? masum çıkarsa ne olacak o hak sonra? ünvanını teslim ediyor işte. verilen mal nasıl geri alınmıyor, ne kafası bu yahu? tff de desin o zaman "biz o kupayı size verdik geri almayız" diye lol. hayır madem şov ve manasız, şu kadarcık hareketi bile yapmaktan aciz bir kulübün taraftarı olarak yine de laf atmaya utanır insan. ben kendi takımımdan bile bu hareketi beklemezken yapma büyüklüğünü göstsermiş kulübe saygısızlık bu yorumlar. kulüp suçluysa zaten o hakları uefa da tff de alacak elden (umarım alır), değilse de zan altında kupa galibi ünvanı taşımıyor işte takım. fenerli amigo rambo okan da koşu maratonunda şike yapıp kestirmeden 1. olmuş, sonra da kupasını geri vermemiş denize attım demişti ya, o hesaba geliyorsunuz yani.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yahu o haklarını Beşiktaş keyfi veremiyor, TFF de kabul etmesi lazım. TFF Besiktasi UEFA`dan sildiği an şaibe nedeniyle Fener falan da iptal olacak, sonra gelip burada yine QQ layacaksınız CHAMPPSSS LIGGGGG oynicaktikkkk diye. Biri sembolik de olsa iade eder, diğeri KUPA BISIM YAYLA DA TUR ATCAZ SONRA CADDE! diye atarlanır. Fark bariz.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rewendor said: suç sabitlenmeden hakkı kim niye versin? E suç sabitlenmeden kupayı geri veriyor ama?
Öne çıkan mesajlar