Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aydinlar; "sayın savcı soruşturmanın gizli olduğunu ve kendilerine herhangi bir belge veremiyecegini söyledi" yok istemedilerde yok istese verirlerde diye iskembeden salliyanlara gelsin bu şarkı.
Mesaj tarihi:
05 Temmuz 2011 tarihinde soruşturmayı yürüten İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na yazılı başvuru yaparak; bahse konu soruşturma ile ilgili belgelerin Federasyonumuzla paylaşılması talep edilmiştir. Şu ana kadar savcılık makamı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilen hiçbir belge bulunmamaktadır.
Mesaj tarihi:
yahu dün tvlerde açıklama yapan gs lı yöneticilerde biliyor bunu sırf durumdan istifade çıkıp show yapma amacındalar, kıvırıyorlar yani, dünden beri yazıyoruz burda savcılık operasyon bitmeden vermez gerizekalımı adamlar gizli bilgileri operasyonlar sürerken verecek,
Mesaj tarihi:
tinu said:

yahu dün tvlerde açıklama yapan gs lı yöneticilerde biliyor bunu sırf durumdan istifade çıkıp show yapma amacındalar, kıvırıyorlar yani, dünden beri yazıyoruz burda savcılık operasyon bitmeden vermez gerizekalımı adamlar gizli bilgileri operasyonlar sürerken verecek,

abi böyle bi sezondan sonra gs liler ne bulursa saldırır yani.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

melih içeri girsin pipimi keserim

ahaha valla yanlış bir zamanda ciddi bir iddaa, aman diyim

NtvSpor Son Dakika:
- melih gökçek in şike soruşturması ile ilgili gözaltına alındığı saatlerde, bir vatandaş cinsel organını keserek intihara kalkıştı!
Mesaj tarihi:
Efsane başkan Seba yaptığı açıklamada;

- SPORA YAKIŞMAYAN ŞEYLER -

Yaşanan olaylara çok üzüldüğünü dile getiren Seba, " Hakikaten spor içinde yapılan bu tür olaylar sporu sevenler için üzüntü kaynağıdır. Bunun hiç olmamasını temenni ederdik. Fakat gerilere baktığımızda ufak tefek olaylar vardı. Bu seferki olaylar daha derin ve üzücü. Spora yakışmayan bir takım şeyler. İnşallah bu safhalar atlatılır. Tekrar taraftarlara temiz bir futbol oynama keyfi tattırırlar. Gerçekten çok üzülüyorum. " dedi.

- BENİM YEGENİM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ -

Tayfur Havutçu'nun asla böyle bir şey yapmayacağına inanan efsane başkan, " Benim yeğeniminde adı geçiyor. Ama ben onun hiç bir zaman ve katiyen böyle bir olaya karışacağına inanmıyorum. İnşallah sonunda hayırlısı ile temizlenecek. Yapanında yaptıranlarında elinde kalır diyorum. Çok üzülüyorum. Tayfur Havutçu benim yeğenimdir. Beşiktaş taraftarlarına şunu söylemek istiyorum. Şamata ile bu işler olmuyor. Duygusal olarak hareket etmemeliler ve ortalığı mümkün olduğu kadar karıştırmamalılar." diyerek sözlerini tamamladı.
Mesaj tarihi:
Asbaşkanımız Serdal Adalı ile 04.07.2011 tarihine yaptığımız samimi telefon konuşmamızı sizlerle paylaşıyoruz.

HABER1903: Serdal abi iyi günler, bazı basın organlarında sizinde isminizin şike operasyonunda geçtiği, İbrahim Akın'a kupa maçı öncesi transfer teklifi etmenden dolayı gözaltına alınabileceğin konuşuluyor..

ADALI : Murat'çım eğer bu söylenenler doğru olsaydı, ben Avusturya kampına gelemezdim herhalde.

HABER1903: Abi sen maçtan önce İbrahim Akın'a bu maçta oynama gibi bir laf ettinmi?

ADALI: Ya böyle bir şey olabilirmi, ben böyle birşey sorabilirmiyim? Ben sadece şunu yaptım..O hafta transfer teklifi yaptım, İbrahim'e yeni sezonda bize gelmek istermisin dedim, bu konuşmanın hemen ardından İBB Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı aradım ve kendisinede aynı teklifi yaptım, yani gizli saklı bir şey yapmadım. Göksel başkanda benden İ.Akın karşılığında Holosko+para isteyince teşekkür edip konuyu kapadım. Yani tamamen resmi konuşma oldu.

HABER1903: Neden pekiyi bu maç tartışılıyor?

ADALI: Sarımsak yemedikki ağzımız koksun, o maçı bir kez daha izlesinler, sahanın en iyisi İbrahim'di 1 gol attı, 1 asist yaptı, bizi en çok o zorladı. Maçın 90 dakikası ve uzatma dakikası 2-2 bitti. Üstüne üstlük beraberliği zar zor yakaladık. Şike böylemi yapılır..
Mesaj tarihi:
tayfur alet edildi bence.

ama 30 muhabir birde atı aldığına, transfer sözü aldığına kasma kenkz bjk dasınız dendiğini itiraf etmiş. belki tayfurun ağzıyla menajeri konusmustur adalının talimati ile bunları. tayfur aklanır inş ama adalı gg no rmk.

usulsuz transfer demeyin abi bir de, ibo niye giriyor o zaman? USULSUZ TRANSFER TEKLIF EDILIRKEN KULAKLARINI TIKAMAMIS!
Mesaj tarihi:
mehmetbaransu mehmetbaransu
Soruşturmayı yürüten üst düzey bir yetkilinin bana açıklaması: Altı takımın küme düşmesi gerekiyor. Lig 12 takımla oynanmalı.
7 minutes ago

Mehmet Ali Aydınlar hukukun gereğini yapmazsa hukuk kendisine gereğini yapar. Şikecileri korumak, şikeye ortak olmak anlamına gelir.

Türk futbolu ya temizlenecek ya temizlenecek.

Yarınki Taraf'ta şikenin çok önemli ses kayıtlarını bulacaksınız.

jhgfghjk trollsu
Mesaj tarihi:
i.akın bence fener maçı ile ilgili öncelikle içerde, beni bu olayda tek kıllandıran ve korkutan olay bu beşiktaş protol sorumlusumu ne onun tutuklanmış olması , o beni tedirgin ediyor bir alaka kuramıyorum
Mesaj tarihi:
abi orada asıl iskender niye içeride demeniz gerekiyor, ibrahim akın niye değil,

ibrahim akın sadece BJK maçındaki olası şike şüphelerinden değil, iddialara göre FB ve GS maçlarında da yaptı diye tutuluyor.

İskender ise sadece BJK ile görüşme yaptı diye,
Mesaj tarihi:
iskenderin durumuda tabi ayrı bir konu, ya aslında çok tartışmaya düşünmeyede gerek yok, ceza belli eğer sadece transfer görüşmesi yaptılarsa tayfur ve adalının kendi seslerinden bir şike teklifi yoksa, sadece itiraflardan dolayı tutuluyorlarsa , transfer cezası gelir, ama kendi seslerinden bir şike teşebbüsü varsa küme düşer sadece futbolcuların itirafı tek basına kume dusurmek ıcın yeterlı olmaz, mutlaka adalının da tayfurunda bir ses kaydı görüntü belge birşeyi olması lazım,

ben gidiyim denize gireyim
Mesaj tarihi:
ayrıca spor hukuku enstitüsü bir açıklama yapmış

ki yaşanan süreçte onca saçma sapan fikir ortaya atılırken aslında en önemli olan bu tür kurumların açıklama yapması

http://www.sporhukuku.org/dosyalar/basin-aciklamasi.pdf

tldr:federasyon belgesiz karara varamaz,ama savcılıkta delilleri fedarasyona vermeli,ayrıca fedarasyona gereken iddaname değil delillerdir.
Mesaj tarihi:
abi adam zaten 100 bin lira aldigini itiraf etmis. Fb yöneticileri bana gönderdi demis. FB kesin düsecek bence bjkyi bekliyorlar yada Trabzonspor'da gelirmi diye bakiyorlar.
Mesaj tarihi:
emniyet basın bildirisi yapıp şike ve teşvik tespit edilmiş ve delillendirilmiştir diyor.

savcı gözüken o ki gereğini yapın diyor, ibonun çatır çatır konuştuğu sızdırılıyor ki aha gereğini yapın diye.

belgeler paylaşılır 1-2 haftaya, gerekli cezalar istemeye istemeye de olsa çıkacak gibi.

kulüpler birliği açıklama yapmış da ulan zaten davalı, şüpheli sizsiniz ne diyorsun derler adama. tff ve kulupler eyyam yapıp gecistiririz dedikci yargı ve emniyet daha da atesliyor.

tayyip de çıkıp tffnin yanında durmadıysa gs ile atışırken ki bu gs yi madara etmislerdi 6 ay önce stad yaptık utanmazlar diye cezalar çatır çatır çıkacak gibi.
Mesaj tarihi:
Bjk'yi usulsüz transfer yada teşvik teşebbüsü diye suçluyorlar herhalde, yoksa şike yapan adam maçta öyle oynamaz ki. Şu delilleri duyursalarda iş bir an önce bitse, yazık tamda iyi yabancılarımız var diye seviniyorduk şimdi elimizde kimse kalmayacak.
Mesaj tarihi:
tffnin gözü kesmiyor işte cezaları yapmaya ama şike şike aldıracaklar gibi o kararları.

hele itiraflar foto, telefon kanıtları ile vs örtüşüyorsa uefa bunu görünce gelip kendi vuracak neşteri. her türlü gg.

oha ben bunu yeni görüyorum, şekip de bazı itiraflar da bulunmus.

said:
'BAŞKAN HAKEM İSTEMİŞ OLABİLİR'

Şekip Mosturoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener'in Aziz Yıldırım'la ilişkisinin sorulması üzerine "Mahmut Özgener'in Aziz Yıldırım arasındaki ilişkiler bazen iyi bazen kötü olmuştur. Eğer bir maçta hakem görevlendirilmesi yönünde Aziz Başkan'ın bir talebi olmuşsa muhtemelen maç öncesi atanacak hakem isimleri zaten iki veya üçe inmiştir. Bu nedenle maçın ağırlığını kaldırabilecek birini başkan istemiş olabilir" dedi. Mosturoğlu, 22 Nisan 2011 günü Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor - Trabzonspor müsabakasında teşvik primi verilmesi ile ilgili iddialar konusunda ise itiraf niteliğinde şok açıklamalar yaptı. İşte o sözler:

'HANGİ PARA BİRİMİYDİ, BİLMİYORUM'

'Fenerbahçe'nin, Trabzon maçı için Eskişehir'e teşvik vermesi meselesinde, benim bizzat şahit olduğum bir husus yoktur ancak duyumlarım vardır. Benim dışımda bazı yönetim kurulu üyeleri de bu hususu duymuştu. Bu yönetim kurulu üyeleri Cihan Kamer ve Murat Özaydınlı'dır. Ben birileri aracılığıyla Eskişehirspor'a teşvik pirimi gönderildiğini duydum. Ancak kim götürdü, kimlere götürdü, ne kadar götürdü bilmiyorum. Ben avukatım, hukukçuyum. Teşvik priminin yeni kanunda suç olduğunu biliyorum. Böyle bir şeye karışmam mümkün değildir, bir buçuk rakamını duydum. Ancak para birimi olarak Türk parası mı döviz mi kastediliyor bilmiyorum."

OPERASYONU ARKADAŞI SÖYLEMİŞ

Kendilerine yönelik yapılan operasyondan ne şekilde haberdar olduğu da sorulan Şekip Mosturoğlu bu soruya şöyle cevap verdi: "Benim çocukluğumun geçtiği mahallede Şevki isminde bir arkadaşım var. Kendisinin organizedeki bir polis arkadaşı 'Fenerbahçe'yle ilgili bir çalışma yapıyoruz, küme düşecek' demiş. Görüştüğümüzde konuyu bana söyledi. Ciddiye alıp Aziz Başkan'la görüştüm. Bu şekilde olaydan haberimiz oldu."
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...