Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

idaaya göre i. akın'ın ifadesi

Türkiye Kupası maçı öncesi beni önce Tayfur Havutçu aradı. Beni Beşiktaş´ta görmek istediğini söyledi.
Tayfur Havutçu aracılğıyla Serdal Adalı ile temasa geçtim.
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı bana şike teklifi yaptı.
Çok düşündüm ve ardından kabul edebileceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdal Adalı´dan
İngiliz tayı istedim. Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs´ta
Ahmet Ateş bizim takımın kamp yaptığı kayseri Hilton Oteli´ne gelerek bana adıma kayıtlı 3 yaşındaki İngiliz
tayının evraklarını hediye etti. Kendisine teşekkür ettim‚ ertesi gün de maça çıktım.
Zaten bu olaydan sonra da Tayfur havutçu
menajerim yusuf Turanlı´yı arayarak beni mutlaka takımda görmek isetidiğini belirterek bize mesaj gönderdi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Myshkin said:

idaaya göre i. akın'ın ifadesi

Türkiye Kupası maçı öncesi beni önce Tayfur Havutçu aradı. Beni Beşiktaş´ta görmek istediğini söyledi.
Tayfur Havutçu aracılğıyla Serdal Adalı ile temasa geçtim.
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı bana şike teklifi yaptı.
Çok düşündüm ve ardından kabul edebileceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdal Adalı´dan
İngiliz tayı istedim. Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs´ta
Ahmet Ateş bizim takımın kamp yaptığı kayseri Hilton Oteli´ne gelerek bana adıma kayıtlı 3 yaşındaki İngiliz
tayının evraklarını hediye etti. Kendisine teşekkür ettim‚ ertesi gün de maça çıktım.
Zaten bu olaydan sonra da Tayfur havutçu
menajerim yusuf Turanlı´yı arayarak beni mutlaka takımda görmek isetidiğini belirterek bize mesaj gönderdi.
Mesaj tarihi:
heidicilik yapmayin abi. usulsuz transferden tayfurun icerde ne isi var? onu gectim ibonun icerde ne isi var?

kil oldugun topcuya git usulsuz transfer teklif et iceri girsin, problem? itiraf etmis bariz.

avukat etmedik der tabi, gizliligini korumak davanin selameti icin vs ama sizdi bir kere. bence ibo ve iskenderi otturduler az yersiniz genc adamsiniz vs diye tff ye de mesaji cakti.
Mesaj tarihi:
abicim ne diyorum, telefon görüşmesinin arkasında şike veya teşvik var mı diye araştılır diyorum.

Şimdi İbrahim Akın iddialarda yer alan bir telefon görüşmesini onayladı diyelim. Ama şike yapmadım dedi. İbo'nun sözüne %100 inanır mısın sen?

İçinde önemli bir maç öncesinde yapılan ve transfer konuşmaları geçen bir görüşme varsa, bunun arkasında başka görüşmeler var mı, öncesinde sonrasında ne oldu vs. araştılır.

Bu durumda da adamları göz altında tutuyorlar işte, o kadar

Eğer gerçekten şike varsa alırlar içeri ardından, hani umurumda da değil yaptılarsa şerefsizlerdir, gebersinler,

suçları yoksa salınırlar, iddiada kalır herşey,

o kadar
Mesaj tarihi:
said:
ibrahim & iskender'in suçlamaları kabul ettikleri haberini 30 muhabir aynı anda, yetkili ağızdan aldık. kendimiz çalıp kendimiz oynamıyoruz.
said:
Trabzonspor traftari bu Pazar saat 15:00'de Istinye Park önünde toplanarak TFF binasina yürüyüse gececekler.
Mesaj tarihi:
o değilde fenerin stadına 2 sokak ötede oturuyorum bikaç gündür cep telefonuyla konuşurken boyle telsiz sesi gibi bi parazit ses geliyo telefondan mı dedim değiştirdim denedim hala devam ediyo acayip bi dinleme ortamı var kızıltoprakta
Mesaj tarihi:
trathias said:

o değilde fenerin stadına 2 sokak ötede oturuyorum bikaç gündür cep telefonuyla konuşurken boyle telsiz sesi gibi bi parazit ses geliyo telefondan mı dedim değiştirdim denedim hala devam ediyo acayip bi dinleme ortamı var kızıltoprakta

bizim yönetimi dinliyorlar heralde, şike görüşmesi var mı diye
Mesaj tarihi:
Buddha said:

DarKRideR said:

o kadar

Konu kendi takımınız olunca o kadar oluyor FB olunca neyse :D

abi yine olayı kendi takımına getirecek kadar sığ mısınız?

Ben ilk günden beri Fener ile ilgili ortaya atılan haberlerin neredeyse hiçbirine inanmadığımı yazıyorum.

İDDİA BUNLAR İDDİA, gerçek değil şunu ayırın bir kere ya,

Hani bazı şeylere mantıklı ve tarafsız baktığında zaten saçmalıkları görebiliyorsunuz. Medyanın beslendiği kaos ortamına destek vermek için herşeyi yapıyorsunuz resmen,

hani herşeyden önce daha aynı postta ne demişim? Şike yaptılarsa alsınlar içeri umurumda değil. Şike yaptıysa düşürülsün banane, ve evet o kadar ...
Mesaj tarihi:
aha yazıldı mı bilmiyorum da yeni gördüm ben asdfsa

Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı'nın aldığı Nato İhalesine talip olup kaybeden şirket, Çalık Grubu. CEO'su RTE'nin yeğeni Berat ALBAYRAK...
Mesaj tarihi:
takımlar birer birer gg oluyor :D

yaptılarsa pis bişeyler cezalarini ceksinler sonuna kadar.. dısariya yansittıklari kisilik olarak Tayfur gibi birinden beklenecek bişey degil..

tam olarak neyle suclandiklari acıklandimi ?

aziz icin örgut kurmak yönetmek fln demislerdi cunku de..
Mesaj tarihi:
http://www.sondakkahaber.com/haber/haber-sitemize-gelen-ciddi-bir-duyum-sonucu-yarin-sabahtan-itibaren-gozaltina-alinacak-klup-belli-oldu-20616.html

YARIN SABAHTAN İTİBAREN GALATASARAY KLÜBÜNDEN 2 YÖNETİCİ VE 3 FUTBOLCUNUN GÖZALTINA ALINACAĞI HABER SİTEMİZE İHBAR OLARAK GÖNDERİLDİ...

HABER SİTEMİZE MAİL [email protected] MAİLİ ÜZERİNDE GÖNDERİLMİŞTİR DAHA ÖNCE BEŞİKTAŞLA İLGİLİDE GÖNDERİLMİŞTİ ANCAK DİKKATE ALMAMIŞTIK ANCAK BEŞİKTAŞ OLAYI GERÇEKLEŞİNCE BU MAİLİ DİKKATE ALMAK ZORUNDA KALDIK..İHBARIN DOĞRU ÇIKMAMASINI DİLERİZ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...