Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

bordomavi.net said:

Beyler birazcık mantıklı olun.

Bizim yöneticilerimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız her yerde "Parayla değil, alnımızın teriyle 2. olduk" demedi mi ? Şimdi bunları diyen adamın şike yapmış olacağına ya da birilerine para yedirmiş olacağına inanıyor musunuz ?

Oyuna gelmeyelim, lütfen !
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

antu kafasi diye deyim olucak abi..

muhtar koymustu resmini gecen hafta.. 3-4 tane trabzonluyu işten atayim mi savas bu artik resmen diye post atms birisi :D

at at diolar alttada

beşiktaşlıları, gslileri de görüyoruz da başka takımın ameleleri üzerinde ego tatmin etme gibi bir çaba içerisinde olamadık malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

applev0dka said:

muhtar koymustu resmini gecen hafta.. 3-4 tane trabzonluyu işten atayim mi savas bu artik resmen diye post atms birisi :D

at at diolar alttada

beşiktaşlıları, gslileri de görüyoruz da başka takımın ameleleri üzerinde ego tatmin etme gibi bir çaba içerisinde olamadık malesef.

ne gördun pardon ?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Myshkin said:

applev0dka said:

at at diolar alttada

ne gördun pardon ?

1 sayfa önce konuldu daha ligtv linki. forzanın trabzon kankası için hazırladığı illustrasyon gazetelere falan da çıktı bugün. cimbom oldboys, bursanın teksası vs. herkeste var bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şike yapan şampiyonlugu elinden alınabılecek durumda olan başkanı tutuklanan ve kümeye düşme tehlikesi yaşayan takım taraftarının ' valla haklısınız ya' demesini beklemeyelim beyler. Bir de başka ekstra forum falan mı açsak sırf şu konu için güncelin içine ediyorsunuz habire aynı şeylerı yüzlerce sayfa konuşarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünkü toplantıdan bahsi geçen kulüplere para ve -puan cezası kararı çıkabilir. Bu kadar çok takım işin içine girdiyse hepsini düşüremezler. Açıkca söylemek gerekirse, federasyonun düşürme kararına cesaret edeceğini sanmıyorum.

Fener düşsün, Sivas düşsün, Trabzon düşsün, varsa bizle ilgili bir durum, Beşiktaş da düşsün. O zaman süperlig değer de kaybetmiş olacak.

Şimdi ntvsporda konuşma yapan kişi, 55. maddeye dikkat çekiyor. 55. madde şike yapan takım bir alt lige düşürülür diyor. Federasyon buna karar veremez ise, kendi içinde çelişecek.

Valla bu hafta Aydınlar'ın ve federasyon yönetim kurulundakilerin yerinde olmak istemezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

@applev0dka
en son sen bu meseleyle ilgili mesaj atıtğın için alıntılayıp yazdım. doğrudan senin yazdığına cevap anlamında yazmadım yani. antu kafası diye bir tabir olabilir, adamlar saçmalıyor buna bir lafım yok zaten. sadece her takımda bu tarz insanların olduğunu söylemek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

@My

haa konu oysa sonuna kadar haklısın :D

forzada fln da var böyle tipler,fanatikligi abartanlar,oturduklari yerde gaza gelenler fln filan..

ama ne yalan söyliyim bütün TS'li calisanlarimi aticam lan isten gibi bir cıkıs görmedim,hani bunu takım tutmakla bagdastrmiyorm bjk'lide olsa adamin ruhsal sorunlari vardir yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...