nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu rahat ol ya, başkanın haberi olan transfer görüşmesi için kimseyi içeri almazlar, daha fazlası vardır. İlginç oldu bu ama iyi, Fener yalnız kalmaz bank asya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ben hala gönderdiğim bilgilendirme talebinde yazdığım, "bu güne kadar kaç defa savcılıktan tutuklama talepleri ile ilgili gönderilmiş kişi bazındaki iddianameleri istediniz" sorusuna verecekleri cevaptayım... Dün gece gönderdim daha bilgilendirme talebini... Bugün savcılıktan iddianameleri istediler haberi çıkıyor... Trolling made some sense after all? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mahkeme bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 formaları atkıları koydum torbanın içine gidip yakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tutuklama kararı ile sevk edilenlerden , tutuklanmadan serbest kalan oldumu mahkeme aşamasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hayır, ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Llama said: formaları atkıları koydum torbanın içine gidip yakayım bari ?? şaka heralde , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu said: tutuklama kararı ile sevk edilenlerden , tutuklanmadan serbest kalan oldumu mahkeme aşamasında? olmadı herkez içeri girdi mhakemeye gidenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu said: tutuklama kararı ile sevk edilenlerden , tutuklanmadan serbest kalan oldumu mahkeme aşamasında? o iş tutuklama talebinde bitmişti zaten. içeri girer hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 rasim ozan: `isin ucu gs ye de gidebilir belki.` adnan sezgindir kesin. abv. gfdhfgkhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 puan siralamasina gore geliyorlar iste sdfs bi de cidden adali boyle bir sey yaptiysa yaziklar olsun, su camiada kim kupanin derdine dustu ki, gidip bi belediye takimina sike teklif ediyorsun, yazik ya cidden, o kadar reis dedik bagrimiza bastik, direk sirtimizdan vurdu adam bizi eger varsa boyle bisey, havutcuya soylencek soz yok zaten, suleyman sebanin yegenisin sen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu said: tutuklama kararı ile sevk edilenlerden , tutuklanmadan serbest kalan oldumu mahkeme aşamasında? sivas kalecisinin tutuklandığı akşam 3-5 kişi mahkemece serbest bırakıldı. tutuksuz yargılanacaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 rasim ozan @ star tv cok eglenceli abi bu adam caps lock 7/24 acik. IBRAHIM AKINA AT ALACAKLARDI, ATIN ADINI BILE BILIYORUM diyor ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kuheylan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 manve said: puan siralamasina gore geliyorlar iste sdfs bi de cidden adali boyle bir sey yaptiysa yaziklar olsun, su camiada kim kupanin derdine dustu ki, gidip bi belediye takimina sike teklif ediyorsun, yazik ya cidden, o kadar reis dedik bagrimiza bastik, direk sirtimizdan vurdu adam bizi eger varsa boyle bisey, havutcuya soylencek soz yok zaten, suleyman sebanin yegenisin sen ya... öfff ya bir oku haberleri sonra gel zaten gerildik, hala ibb ye şike teklif etmişler diyo ya, he şike yaptık ibb maçında adamlar penaltıları direği nişanladılar bilerek öyle aldık kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 150 bin dolarlık sodervan mı neymis atın adı fgdhgfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ulan bu gerçekse şikeden rezil olmayı bırak , at teklif ederek şike yapan takım olarak tarihe geçicez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sonra yok efendim Sergen neden atlara sardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 at iyi kosuyosa nakitten faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ganyancımızda geldi aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yalnız işin içinde at varsa Sergen de vardır. Alsınlar bence sorguya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 öff hadi be açıklasınlar artık ,tatile geldim tatilden anlamıyorum bir şey , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu durumda ligler nasil baslayabilir aklim almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 avrupa kupaları nasıl bu şekilde başlıyorsa, aman diyim girme bu konuya ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 avukatlar girmiş içeri karar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar