Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Evet 2 gündür diyorduk 2. dalgada Trabzon gg diye, Fenerliler ağlıyordu "devlet bözö karşooooo" diye. Alın işte. Mahmut Özgener'in de 2. dalgada alınacağını söylemiştik. Mıhtar gelsin de atarlansın size sdfsdf

Başka takım yöneticisi alınacağını sanmıyorum içeri. Suç varsa hepsi düşsün lütfen. Gerekirse 10 takımla oynayalım ligi. Gerekirse GS de düşsün bank asya çılgın atsın, ama temizlensin. Bana umut verdi bu operasyonlar, adalet galip gelir umarım...

edit: Ya hastayım bu kafalara ahahaha Allah şike yapsa, şu yönetmelikle onu bile düşürür TFF, düşürmezse UEFA TFF'yi düşürür. Muz cumhuriyeti vatandaşı gibi konuşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

beyniyle düşünenler olduğu için bugun Özgener tutuklandı, aziz başgan da tutuklu yargılanıyor.

ha pardon daha suçlulukları kanıtlanmamıştı di mi. o kadar suçsuzlar ki -hiç şüphemiz yok- adamları tutuklu yargılıyolar.

Biryandan fblileri ağlaklıkla suçlayıp bir yandan her imkanda laf atmaya çalışıp zırlamanın arkasında nasıl bir psikoloji var gerçekten merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aziz yildirimi falan kurtardigim yok ben fenerbahce taraftariyim aziz yildirim degil.. Adama trabzonun neden gozaltina alindigini merak ediyosan oku diyorum ergen triplerle kardilik veriyor.. Ben niye kurtaricam aziz yildirimi varsa yaptigi bisey cezasini cekecek.. Adam fenerbahce yizunden trabzonu aldilar demeye getiriyor bende al oku evladim niye aliyolar trabzonu diye link veriyorum iste..
Sosyal ağlarda paylaş

size göre FENERASYON laf sokmaysa, başkalarına göre de her yer tırabzon.

gerçekler 13 senedir acıtmıyor, kalkmış herşey azize karşı diye ağlıyorsunuz.

dua edin adamlar son 8 ayı takip etti. başkanınız "nisandan öncesi sayılmaz ama" diye saklambaçta küsen ergen moduna girdi hemen.

bu soruşturma, FB nin aklanma projesi. sıra beşiktaşa galatasaraya da gelir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

gerçekler 13 senedir acıtmıyor, kalkmış herşey azize karşı diye ağlıyorsunuz.

dua edin adamlar son 8 ayı takip etti. başkanınız "nisandan öncesi sayılmaz ama" diye saklambaçta küsen ergen moduna girdi hemen.
.

Kimse Aziz yıldırım için ağlamıyor burda, hâlâ ezbere konuşuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...