Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 CthuLhu said: Fistan said: acıyorum gslılarım şu haline ya.ağlıyolar susturuyoruz tam gülecekler basıyoruz tokatı.şamar oğlanları direk. xD xD XD :) :) :)ŞAAK *tokatlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tff delil istiyosa gidip ellerine somut bişi ben vericem en sonunda o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu nedir yahu? En sıcak döneminde bile şike tartışması bu kadar seviyesizleşmedi, iyice taraftar gurubu forumuna dönmüş. rakip takımın ismine sayı konmasına falan bile yasak derken ezik mezik diyenler çıkmış. Burası TFF değil, suç görüldüğünde ceza verilir haberiniz yok mu? Bir sakinleşin isterseniz. Hakaret edenler zaten uçtu sayılır, onların gazıyla siz de uçmayın. "Ama ilk o başlattı" argümanı işlemiyor patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Masquerade said: Lütfi Arıboğan: `İddianame yazılınca belgeleri alacağız, küme düşmesi gereken kim varsa cezasını çekecek. Yasa açık ve kişilere göre yorumu yapılacak birşey değil.` mehmetbaransu Biraz önce görüştüğüm fedarasyonun üst düzey yöneticisi, savcıdan belgeler gelse bile iddianamenin hazırlanmasını bekleyeceğiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 liste genişliyor adam akıllı yazacaksanız yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Cons said: insanların zekasının, kişiliğinin otunun bokunu tuttuğu takıma göre değiştiğini sanan hakkaten gerizekalıdır ya spartada doğsanız bebekken uçurumdan atarlarmış yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hayır lig başlamasın diyor gs lılar , ulan koskoca uefa bu durumda bile feneri şampiyonlar ligine alıyor beşiktaş trabzon aynı şekilde avrupaya gidiyor, suç kesinleşirse o an düşürürüm ben diyor, siz lig oynanmasın diyorsunuz, lig zamanında başlar kim suçluysa , suç kesinleştiği an düşer. hayır cidden biz ceza alırsak avrupaya felan giderim ümidi felan mı var sizde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tinu said: hayır lig başlamasın diyor gs lılar , ulan koskoca uefa bu durumda bile feneri şampiyonlar ligine alıyor beşiktaş trabzon aynı şekilde avrupaya gidiyor, suç kesinleşirse o an düşürürüm ben diyor, siz lig oynanmasın diyorsunuz, lig zamanında başlar kim suçluysa , suç kesinleştiği an düşer. hayır cidden biz ceza alırsak avrupaya felan giderim ümidi felan mı var sizde? :) uefa yurtdışından takip ettiği kadar nasıl bilsin ? bi de kim bilr uefaya nasıl bi rapor gönderdiler bu konuda... ben tahmin edebiliyorum. lanet olsun böle adalete şu çok meraklı oldugumu kadrolaşmaya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: uefa yurtdışından takip ettiği kadar nasıl bilsin fenerin nasıl bi pislik oldugunu? ahahah yazık kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Adalı ve Havutçu'nun ifadelerini almamış savcı. Adamlar yurt dışından takımı bırakıp geliyo, ki istese gelmez, ifadeleri bi türlü alınmıyo, çok mu zor ifade almak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 avrupa ümidi falan değil tinu. sezon ortası, umarım yoktur ciddi belgeler bunu umuyorum bir gsli olarak, şike tespit edilirse sadece fener değil türk futbolu yanacak. ayrıca fbnin 2 senesi bank asyada geçmiş olacak üstüne uzun süreli men cezası alacağız. tek sıkıntım bu. biz zaten geçen sezon avrupayı falan hakketmedik, onun derdinde ve isteğinde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape pislik fln ne oluyor? düzgün yazın dedikıçe suyunu çıkartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya tamam abi ben gidiyorum ya. sadece şu yanlı adalete artık sinirlerim bozulmaya başladı ona takıldım ben. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Açık ve net şekilde şunu belirteyim. Ben eğer sezon başlamadan cezalar verilmezse hiçkimsenin sezon ortası "ama kesinleşti güle güle" diyerek bir takımı düşüreceğine inanmıyorum. Sezon sonunu beklerler o arada soğur, "eksi puan" der bağlarlar, geçmiş sezonlarda falan diye bir madde vardı ona bağlarlar. Yani şimdi düştü düştü, düşmezse yırtar takımlar. Şu anda TFF'nin vereceği karar, yargıdan yasal olarak kanıtları talep etmek, sonrasında da hızlıca işleme almaktır. Bu arada gerekirse ligi 1 ay kadar erteleyebilir, 1 aylık gecikme devre arası kısaltılıp 1-2 hafta h.içi de maç yapılarak kolayca eritilir, dert olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 @tinu: Yahu başkanlar yöneticiler içerdeyken, böyle ciddi iddialar varken, federasyon başkaın eski FB yöneticisi, hala FB kongre üyesi ve FB sponsoruyken, bu lig nasıl başlar ya? En ufak hakem hatasında maç sonu Bursa-Beşiktaş maçından beter olur yani. Kaosun önüne geçemezler. Savcılığın şu anda kanıtları vermemesi doğru, TFF'nin deliller gelse de iddianameyi bekleyeceğiz tavrı yanlış ve anlamsız. Açıkça olayları soğutmak için. Nöbetçi mahkemeye iddianameler gitti ki o iddialara göre içeri aldılar adamları. Onlara bakarsın, delillere bakarsın, zaten suç işlendiyse ortadadır. Düşürürsün kim hak ettiyse. Ligleri de 2 ay geç başlat, UEFA'ya da pardon babs bu sene takım yollamıyoruz biz, çok kirliyiz bi duş alalım kendimize gelelim orayı da kokutmayalım dersin. GS'li olarak UEFA derdim falan yok. Her maç sonunda olayların çıkmadığı ve şikecilerden temizlenmiş bir lig istiyorum, bu kadar. Ya da şikeci denenlerin aklandığı bir lig, delillere göre aklanabilirler de ama tabi %0.5 falan o olasılık bence, o ayrı @rew: Ankaraspor olayı emsal gösterilir gerekirse, ben hala UEFA'dan umutluyum. Yoksa TFF'den umudum yok. Ama suç kesinleşirse hem TFF hem UEFA disiplin yönetmelikleri küme düşme cezasını gerektiriyor. Bu yüzden inşallah kurtulmalarına izin vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nileppezdel said: GS'li olarak UEFA derdim falan yok olamıyor ki zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sizin gibi şikecilerin içinde nasıl olsun? namuslu kalsan bu halde oluyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: ya tamam abi ben gidiyorum ya. sadece şu yanlı adalete artık sinirlerim bozulmaya başladı ona takıldım ben. neyse.. düne kadar sadece aziz yıldırım içerideyken, adamın fiş fotoğrafları kanunsuz bir şekilde basına sızarken, ev baskını videosu montajlanıp silahlar sanki onun evinden çıkmış gibi gösterilirken operasyon süper yargı harikaydı, şimdi mi yanlı vs. oldu. hadi canım hadi kendi sinirlerinin üzerine bizim asabımızı da bozma git aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 keşke silmeseydiniz escape'in o postunu da herkes görseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yanlı adalet derken TFF'nin adaletinden bahsediyordu muhtemelen... Bir de Türk futbolunda İlhan Cavcav azalarak bitsin ya, nasıl bir şeydir bu arkadaş. Hakkını vererek sıfat da koyamıyorum hakaret davası falan açar diye, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 özel mesajdan cevap verirsin o mesaja. gören gördü. haksızsam yazarsın özelden hadi bakalım. ayrıca bu evet: said: yanlı adalet derken TFF'nin adaletinden bahsediyordu muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nileppezdel said: @tinu: Yahu başkanlar yöneticiler içerdeyken, böyle ciddi iddialar varken, federasyon başkaın eski FB yöneticisi, hala FB kongre üyesi ve FB sponsoruyken, bu lig nasıl başlar ya? En ufak hakem hatasında maç sonu Bursa-Beşiktaş maçından beter olur yani. Kaosun önüne geçemezler. Savcılığın şu anda kanıtları vermemesi doğru, TFF'nin deliller gelse de iddianameyi bekleyeceğiz tavrı yanlış ve anlamsız. Açıkça olayları soğutmak için. Nöbetçi mahkemeye iddianameler gitti ki o iddialara göre içeri aldılar adamları. Onlara bakarsın, delillere bakarsın, zaten suç işlendiyse ortadadır. Düşürürsün kim hak ettiyse. Ligleri de 2 ay geç başlat, UEFA'ya da pardon babs bu sene takım yollamıyoruz biz, çok kirliyiz bi duş alalım kendimize gelelim orayı da kokutmayalım dersin. GS'li olarak UEFA derdim falan yok. Her maç sonunda olayların çıkmadığı ve şikecilerden temizlenmiş bir lig istiyorum, bu kadar. Ya da şikeci denenlerin aklandığı bir lig, delillere göre aklanabilirler de ama tabi %0.5 falan o olasılık bence, o ayrı @rew: Ankaraspor olayı emsal gösterilir gerekirse, ben hala UEFA'dan umutluyum. Yoksa TFF'den umudum yok. Ama suç kesinleşirse hem TFF hem UEFA disiplin yönetmelikleri küme düşme cezasını gerektiriyor. Bu yüzden inşallah kurtulmalarına izin vermezler dediğinin farkındamısın uefaya baba biz sana bu sene takım yollamayalım diyecez, onlarda tabi canim siz ne zaman isterseniz diyecek , boyle bı sey dediğin an bittin hocam sen, dalgamı geçiyorsun, daha mahkemeler sonuçlanmadan iddianame ile bizi uefa almayın diyecez peşin peşin, abi nasıl bir kafadasınız siz ya, yani bu işin sonunda ceza çıkacak fener %90 küme düşecek hatta lig ortasında olursa 2 senesi gidecek, ama uefa bile ben suç kesinleşmeden hiç bir şey olmamış gibi devam ederim diyorken burda ligleri başlatmamak üstüne birde daha suçlar netleşmemişken uefaya hocam biz sana takım göndermeyelim demek akıl işi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nileppezdel said: yanlı adalet derken TFF'nin adaletinden bahsediyordu muhtemelen... TFF mahkeme değil. Birinci amacı her zaman işlerin aynen yürümesi, ligin devam etmesi olacaktır. Kanıtları, iddianameyi görmeden bir şey yapmayız dediler normal olarak. TFF nin başında kim olursa olsun böyle bir karar verirdi. Futbol temizlenmeden lig devam etmesin falan güzel laflar ama hayal hep. Bu ülkede kimse o dediklerinizi yapamaz. Bilmem kaç yıllık ligin, onlarca yıllık takımların ismi söz konusu burda, önümüzdeki belki 4-5 yılı tamamen etkileyecek kararlar söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Tedbiri kararlar vardır, UEFA delil görmeden iç işlerine karışmak etik olmayacağından bu tedbiri kararı TFF'ye bıraktı, TFF'nin Türk futbolunun ismi açısından Avrupa'ya "şikeci takım" yollama riskini almaması lazımdı ve tedbiri karar olarak bu sene kimseyi yollamaması lazımdı. Aynı zamanda yine tedbiri karar olarak deliller gelene kadar liglerin başlaması ertelenir, gereken yapılır, alttan gelenler 5 takım da olsa ekstradan, gelir, süper lig yine 18 takımla başlar, haftaiçi maçlarıyla ve ara verilmeden tamamlanırdı. Bir şeyin kafasını yaşadığımız yok, ortada ciddi suçlamalar ve tutuklamalar varken bir şey olmamış gibi davranmak CRT kafası falan esas @Myshkin: İşlerin "aynen" yürümesi değil, temiz ve adaletli bir şekilde liglerin adam gibi sürdürülebilmesi. Sen böyle ciddi durumda bir şey olmamış gibi davranırsan bu senin testis yoksunluğunu gösterir, doğru yaptığını değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Gerçek hayatta çoğu zaman idea olarak doğru olanla yapılması gereken aynı şeyler olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar