Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

abi rıdvan avukat değil,birşey dğeil

adamın işi tarafsız olmasını gerektiriyor,futbol yorumcusu.

o yüzden rıdvan'ın cıkıp bişi söylememesini garip bulmuyorum.

şu an denicek ne var cünkü ? fenerbahce taraftarı sakin olsun,herşey olacagına varır fln fln diyebilir ancak.

ortada inanılmaz bir bilgi ve yorum kirliliği var yeterince,dahada olmasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

sonuçta ben fenerbahçe tarihinde çok önemli olan ve saygı duyulan insanların bu olaylar karşısında sessiz kalmasını doğru buluyorum

en iyi fenarbahçeli, ne olursa olsun fenerbahçeyi savunan fenerbahçelidir. anasından babasından daha çok seven fenerbahçelidir.

Sosyal ağlarda paylaş

harika bir röportaj olmuş şu

http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2011/07/110712_simon_kuper_int_matchfixing.shtml

Simon Kuper:Juventus küme düşürüldüğü zaman birçok Juventus taraftarı "herkes şike yapıyor ama yalnızca bir cezalandırılıyoruz" diye öfkelenmişlerdi. Şimdi bazı Fenerbahçelilerin de benzer bir tavırda olduğunu tahmin ediyorum. Bence doğru yaklaşım bu değil. Bence bir taraftarın "benim takımım şikeyle maç kazanacağı yerde, kaybetsin daha iyi" diyebilmesi lazım. Sadece bu senenin şampiyonluğuna ya da küme düşme meselesine takılmadan şu soruyu sormak lazım: Eğer her şey üçkâğıt ise benim Fenerbahçe taraftarı olmamın ne manası var? Bence taraftarların, futbolun temizlenmesine destek olması gerek, çünkü şike dolu bir futbol saçmalıktır, anlamsızdır. Hatta şike dışında hiçbir şey futbolu anlamsız hale getiremez, ama şike bunu yapabilir. Bu yüzden taraftara düşen görev, kendi takımının bu işlere karışmaması konusunda net bir duruş sergilemektir.

birde şurası çok önemli

Simon Kuper:Söylediğiniz gibi, FIFA gibi yolsuzlukların yaşandığı bir kurumun, yolsuzlukları önleme yönünde atacağı adımların inandırıcı olacağını düşünmüyorum.
UEFA böyle değil, ama her iki kurumun da yolsuzlukları önlemek için faydalanabileceği kaynakları çok sınırlı.
UEFA'nın bu konularla ilgilenen yalnızca birkaç çalışanı var. Ve bu tabii ki yetersiz.
Çünkü şike olaylarının Avrupa'nın tüm liglerinde yaşandığını düşünüyorum. Yani Türkiye istisna değil, genel durumu yansıtan bir örnek.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız üçü de aşağı düşerse, bi sonraki sene geri çıkma konusunda 3/3 yapamayabilirler, içlerinden biri aşağıda kalırsa o komedi olur.

Ayrıca şimdi digiturk için daha rahat oldu durum, bank asyaya da rekabet geldi. bank asyayı trtden alıp komple digiye versinler yayın mayın sorunu kalmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

boone said:

Ben simdi anlamadım kupayı ıkına ıkına kazanmadıkmı biz neyin kafası bu.

ya biz en kötüsünü düşünelim, sonra seviniriz.

bugun bi haberde varsayılan bir telefon konuşması vardı, tayfur ibrahimin menajerini arıyo, alıcaz oyuncuyu diyo kupa maçından önce (ne kadarönce onu yazmıyo)

sonra menajer iboya seni alacak beşiktaş fazla zorlama diyo kupa maçında bla bla.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

bence bu emenike-sezer olayıyla i.akın-iskender olayının hiçbir farkı yok. ama klüpler arası muabbetler döndüyse eyvah ki ne eyvah

fark var.

ibrahim it gibi oynadı 1 de gol attı, ama biz onu almadık.

sezer yattı, emenike maça bile çıkmadı, sonra fener ikisini de aldı.

SENİNLE BENİM ARAMDA KOCAMAN BİR FARK VAR !
Sosyal ağlarda paylaş

http://galeri.uludagsozluk.com/23/adnan-%C3%B6zt%C3%BCrk_12280.jpg
said:
"federasyonun sergilediği tavır karşısında, başkanımız ünal aysal'ın ağzından bir açıklama yapma zorunluluğumuz oldu. bu açıklamamızın ardından tff kulübümüz ve başkanımızı fırsatçılıkla suçlayan bir açıklama yapmıştır. ikinci başkanımız ali dürüst, çok net bir tavır ortaya koymuştur, federasyon'un atacağı her adımın arkasındayız. ancak federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir. ligler başlamadan, tff'nin gerekli adımları atmasını bekliyoruz. tff istediği belgelere ulaşabilecek tüm yetkilere sahip özel ve özerk bir kuruluştur. adım atmamak ve gereğini yapmamak, başkanımızın yaptığı açıklamada olduğu gibi kamu vicdanı tarafından kabul edilemez. adli mercilerin tff'ye iletmesi gereken, delillerdir, iddianeme değildir. tff'nin delillerle ulaşma talebi, bir lütuf değil, anayasa da yer alan bir haktır. bu bakımdan tff hakkını elde etmek için gerekli resmi girişimlere bulunmaya davet ediyoruz. biz şaibesiz, fair-play ortamı içinde bir yarış istiyoruz ve böyle bir ortamı arıyoruz"

http://www.resimler.tv/data/media/25/Galatasaray_SK_1905.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...