Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

rew kaynaklarını da açık etmiyo he :) "takip ettiğim site"

yok yahu, iki tane site var spor için baktığım haber sitesi zaten biri ntvspor biri maraton. maraton ağırlıklı bakıyorum çünkü adamlar tüm gazete ve sitelerden haber derleyip topluyo kolaylık oluyo.

maraton'un sitedeydi bu 10.30 da falan koydular işte son dakika diye flaş flaş resimleriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum bence de tff nin açıklaması daha doğrusu bir şey açıklayamamaması gereksiz oldu, ortada tff gönderilmiş somut deliller olmadan zaten karar veremezdi, sonuçta metrisde olan f.bahceli yöneticiler belki çete suçundan içerde sonuçta varsayımla küme düşüremezler, ama bazı fenerli arkadaşlar bu açıklamadan sonra yırtmışlar gibi sevindiklerini gördüm ama bence bu delillerin ortaya çıkması çok uzun sürmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi insanlar niye başkanın veya diğer kişilerin yaptıklarını takımdan ayrı tutuyor ki ? hakkaten sizce olması gereken bu mu ? bu adam kendi için mi şike yapıyor ? tamam taraftarın, oyuncuların, teknik heyetin suçu yok (eminim yoktur ondan şüphem yok), ama ortada haksız bir dolu başarı var. şampiyonluk var. hiç şike yapmayan takımlara haksızlık olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen kişilere ceza verilmesini isteyip kurumlara ceza verilmesin dileklerini belirtti tff.Daha en baştan kayırmacılık ortaya çıkmış durumda.Sen resmen tuttuğun takım üzerindeki kişisel dileklerini o makam üzerinde açıklayamazsın.Bu açıklama şunu ifade eder açıkça Fenerbahçe ceza almasın medya da anlayış göstersin (Yandaş medya)bu olay kişisel cezalar ile kapansın.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

o tuttuğun takım içn değil de, sanırım ortaya çıkacak senaryodan korkuyorlar. fb nin ezilmeyeceği kolay kolay baştan belliydi.

herhangi bir anadolu takımı olsa ilk gün düşmüştü küme muhtemelen.

Çok haklısın.Farkındayım bir sürü takımın olay içerisinde olduğunu ancak Fenerbahçe olarak ısrarla yazdım.Amaç ve isteklerin hangi takım üzerinde olduğu çok açık.Tartışmanın bile gereği yok.Dediğin gibi yalnız başına anadolu klüpleri olsaydı kalemler kırılmıştı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

El-Barto said:

rew kaynaklarını da açık etmiyo he :) "takip ettiğim site"

yok yahu, iki tane site var spor için baktığım haber sitesi zaten biri ntvspor biri maraton. maraton ağırlıklı bakıyorum çünkü adamlar tüm gazete ve sitelerden haber derleyip topluyo kolaylık oluyo.

maraton'un sitedeydi bu 10.30 da falan koydular işte son dakika diye flaş flaş resimleriyle.

ikisi de birbirinden fenerli abi.

nedense ben de maratonu takip ediyorum, erman zamanından kalma alışkanlık. ama şanşalın suratını gördükçe "someone is wrong on the internet" oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de izlememiştim. ÇOK ÜZÜCÜ. Korkutulmuş, sindirilmiş. Yönetmek değil, idare etmek için gelmiş/getirilmiş bu ciğersizler.

Süpriz olmayacak.

* 1-2 adam ibreti alem için kurban edilir.
* Büyük kulüplere dokunulmaz.
* Büyük kulüpler de bu abdestle çok namaz kılar. Futbol ve pazarın bir kısmı da tarikat kontrolüne girer.

haydi geçmiş olsun. boşuna heyecan yaptık kaç gün.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu olayda kulüplere ceza gelmemesini istemek ne mantıksızlıktır arkadaş. Ee bundan sonra da 3. şahısları devreye sokup her kulüp şike yapsın o zaman, nasıl olsa kulübe ceza gelmeyecek, hapis riskini göze alacak adam çok bu ülkede. Lobisi olan götürür işi, caydırıcılığı kalmadı olayın. Ne diye yasa çıkartıyorsun birader o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

Juventus da Juventus örnekleri verildiğinde yazdım. Sportif Direktör kendi kafasına göre şike yaptı diye adamlar ilk kararda 2 lig birden düştü. Ümit Karan denkliği yani. Dediğiniz gibi başkan veya asbaşkan değil, ve insanlar hala İtalya gibi olsun o olsun bu olsun diyorlar o garip:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Madem delil yok birşey yok ortada sana verilmiş TFF olarak elimizde herahangi bir delil olmadığından dolayı klüplere bir ceza veremiyoruz.İlerki zamanlarda belge ve deliller elimize ulaşınca ona göre bir karar vericez de geç.Kim yargılar seni böyle bir açıklamada.Sen kişiler ile kurumları ne diye gönül bağı kurduğun takımı ima ederek ayırıyorsun.Nasıl objektif bir başkan olacaksın daha ilk günden saçmaladın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yargılarım çünkü uefa fifa diyor ki en ufak harakette hatta söylentide dahi önlemini al kesinlikle böyle haraketlere prim verme sen gerekeni yap sonra ne olacaksa olsun.

federasyon ne diyor ben üstüme düşeni yapmayayım sonra birşey olursa ben yapmadım mahkeme dedi ben yapmadım uefa dedi der işin içinden yırtarım diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...