Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 son dakika olarak şimdi verdi benim takip ettiğim site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 rew kaynaklarını da açık etmiyo he :) "takip ettiğim site" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 benim ömrüm yetmez bu davanın sonucunu görmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 El-Barto said: rew kaynaklarını da açık etmiyo he :) "takip ettiğim site" yok yahu, iki tane site var spor için baktığım haber sitesi zaten biri ntvspor biri maraton. maraton ağırlıklı bakıyorum çünkü adamlar tüm gazete ve sitelerden haber derleyip topluyo kolaylık oluyo. maraton'un sitedeydi bu 10.30 da falan koydular işte son dakika diye flaş flaş resimleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 TFF'nin yaptığı açıklama çok gereksiz ve yersizdi. Bir çok kişi yanlış anladı veya hiç anlamadı açıklamayı. Bomboş da bir açıklamaydı bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bende Lig TV arayıp iptal ettireceğim temiz lig istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Telegoldeki konuşmasını hiç beğenemdim. En az zararla çıkılacak orta bir yol aramasını anlarım da konuşmasından gözüken çok da bir plan program olmadığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 katılıyorum bence de tff nin açıklaması daha doğrusu bir şey açıklayamamaması gereksiz oldu, ortada tff gönderilmiş somut deliller olmadan zaten karar veremezdi, sonuçta metrisde olan f.bahceli yöneticiler belki çete suçundan içerde sonuçta varsayımla küme düşüremezler, ama bazı fenerli arkadaşlar bu açıklamadan sonra yırtmışlar gibi sevindiklerini gördüm ama bence bu delillerin ortaya çıkması çok uzun sürmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=ya7mbXEDM6g&feature=related Harbiden rezalet ya, şimdi izledimde cidden ülkede futbol izlememek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi insanlar niye başkanın veya diğer kişilerin yaptıklarını takımdan ayrı tutuyor ki ? hakkaten sizce olması gereken bu mu ? bu adam kendi için mi şike yapıyor ? tamam taraftarın, oyuncuların, teknik heyetin suçu yok (eminim yoktur ondan şüphem yok), ama ortada haksız bir dolu başarı var. şampiyonluk var. hiç şike yapmayan takımlara haksızlık olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Resmen kişilere ceza verilmesini isteyip kurumlara ceza verilmesin dileklerini belirtti tff.Daha en baştan kayırmacılık ortaya çıkmış durumda.Sen resmen tuttuğun takım üzerindeki kişisel dileklerini o makam üzerinde açıklayamazsın.Bu açıklama şunu ifade eder açıkça Fenerbahçe ceza almasın medya da anlayış göstersin (Yandaş medya)bu olay kişisel cezalar ile kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 o tuttuğun takım içn değil de, sanırım ortaya çıkacak senaryodan korkuyorlar. fb nin ezilmeyeceği kolay kolay baştan belliydi. herhangi bir anadolu takımı olsa ilk gün düşmüştü küme muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Jeeztro said: o tuttuğun takım içn değil de, sanırım ortaya çıkacak senaryodan korkuyorlar. fb nin ezilmeyeceği kolay kolay baştan belliydi. herhangi bir anadolu takımı olsa ilk gün düşmüştü küme muhtemelen. Çok haklısın.Farkındayım bir sürü takımın olay içerisinde olduğunu ancak Fenerbahçe olarak ısrarla yazdım.Amaç ve isteklerin hangi takım üzerinde olduğu çok açık.Tartışmanın bile gereği yok.Dediğin gibi yalnız başına anadolu klüpleri olsaydı kalemler kırılmıştı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Adamlar resmen kendi yönetmeliklerinin altında ezildiler, çıkar yol arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Rewendor said: El-Barto said: rew kaynaklarını da açık etmiyo he :) "takip ettiğim site" yok yahu, iki tane site var spor için baktığım haber sitesi zaten biri ntvspor biri maraton. maraton ağırlıklı bakıyorum çünkü adamlar tüm gazete ve sitelerden haber derleyip topluyo kolaylık oluyo. maraton'un sitedeydi bu 10.30 da falan koydular işte son dakika diye flaş flaş resimleriyle. ikisi de birbirinden fenerli abi. nedense ben de maratonu takip ediyorum, erman zamanından kalma alışkanlık. ama şanşalın suratını gördükçe "someone is wrong on the internet" oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Böyle giderse UEFA feci ezecek tarihin futbol fiyaskosu olacak ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 başkanlarını kuluplerini savunan fenerliler de şimdi sorguya ts , bjk yoneticileri cağrılınca,aha biz yandık sizde gidiosunuz demeye başladılar :) dur bakim nolacak.kapak kapak olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben de izlememiştim. ÇOK ÜZÜCÜ. Korkutulmuş, sindirilmiş. Yönetmek değil, idare etmek için gelmiş/getirilmiş bu ciğersizler. Süpriz olmayacak. * 1-2 adam ibreti alem için kurban edilir. * Büyük kulüplere dokunulmaz. * Büyük kulüpler de bu abdestle çok namaz kılar. Futbol ve pazarın bir kısmı da tarikat kontrolüne girer. haydi geçmiş olsun. boşuna heyecan yaptık kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çok ayar oldum şu 'kişileri ayrı kurumları ayrı tutalım' lafına. kişiler dediği o kurumun seçim yaparak başına getirdiği başkan ve yönetim kurulu üyeleri yani o kurumu resmi olarak temsil eden kişiler. sen hala nasıl dersin kişi ayrı kurum ayrı bu kadar da olmaz valla olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Şu olayda kulüplere ceza gelmemesini istemek ne mantıksızlıktır arkadaş. Ee bundan sonra da 3. şahısları devreye sokup her kulüp şike yapsın o zaman, nasıl olsa kulübe ceza gelmeyecek, hapis riskini göze alacak adam çok bu ülkede. Lobisi olan götürür işi, caydırıcılığı kalmadı olayın. Ne diye yasa çıkartıyorsun birader o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 birde benim anlamadığım kurumu cezalandırmak için kimin ne yapması lazım da kurum ceza alabilir başkan la bu başkan daha ötesi varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Llama said: birde benim anlamadığım kurumu cezalandırmak için kimin ne yapması lazım da kurum ceza alabilir başkan la bu başkan daha ötesi varmi fenerbahçenin büyükklüğü ne esnaf büyüklüğüdür ne başkan, öyle bir büyüklüktür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Juventus da Juventus örnekleri verildiğinde yazdım. Sportif Direktör kendi kafasına göre şike yaptı diye adamlar ilk kararda 2 lig birden düştü. Ümit Karan denkliği yani. Dediğiniz gibi başkan veya asbaşkan değil, ve insanlar hala İtalya gibi olsun o olsun bu olsun diyorlar o garip:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Madem delil yok birşey yok ortada sana verilmiş TFF olarak elimizde herahangi bir delil olmadığından dolayı klüplere bir ceza veremiyoruz.İlerki zamanlarda belge ve deliller elimize ulaşınca ona göre bir karar vericez de geç.Kim yargılar seni böyle bir açıklamada.Sen kişiler ile kurumları ne diye gönül bağı kurduğun takımı ima ederek ayırıyorsun.Nasıl objektif bir başkan olacaksın daha ilk günden saçmaladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben yargılarım çünkü uefa fifa diyor ki en ufak harakette hatta söylentide dahi önlemini al kesinlikle böyle haraketlere prim verme sen gerekeni yap sonra ne olacaksa olsun. federasyon ne diyor ben üstüme düşeni yapmayayım sonra birşey olursa ben yapmadım mahkeme dedi ben yapmadım uefa dedi der işin içinden yırtarım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar