Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Şimdi iddiadan para kazanmak isteyen yönetici denmiş,orda dur derler adama iddiadan para kazanmak isteyen adam büyük takımı mağlup etmeye yada berabere kalmasına kasar oranlar katmerli çünkü.
Sen takım şampiyon olsun diye 1.1 veren maçı şikeyle kazandırırsan takımına sonra iddia içindi diyip çıkamazsın işin içinden merak etme.

TFF'ye o kadar kızmadım ben ellerinde veri olmadan karar vermeleri beklenemezdi zaten,sadece maçlar oynancak normal demesi sinirlendirdi biraz,ertelese adam gibi hiç eleştiri almıyacak,kendi kendini zora sokuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan lig mi oynanıcak sanki?
Yarın Fenerbahçe süper kupa finaline çıkıcak,bu takımın başkanı tutuklu şikeden, ülkenin savcısı polisi diyor ki bu adamlar şike yaptı diye,şampiyonluk kupasını alıcaklarına 1 tane daha vermeye çalışıyorlar.
Ertelesin,hatta iptal etsin çok mu lazım süper kupa?
Ligi de ertelesin 1 ay, zaten bisürü takım karışmış diyorlar olaya yarısını düşürseler takvimi düzeltirler mis gibi :D

Ha işin diğer yanı da var, bu adamlar temizse de temizliğini ilan ediceksin.
Netleştirmeleri lazım lig başlamadan herşeyi yoksa oluşucak kaosun önüne geçemezler.
Şuan Fenerbahçe satmaya başlasa oyuncularını kim ne diyebilir?
Neresinden tutsan elinde kalır bi lig var önümüzdeki ay başlayacağı söylenen, o ilk topa vurulurken bu iş böyle karambolde olursa hala yazıklar olsun federasyonuna da memleketine de.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Neresinden tutsan elinde kalır bi lig var önümüzdeki ay başlayacağı söylenen, o ilk topa vurulurken bu iş böyle karambolde olursa hala yazıklar olsun federasyonuna da memleketine de.

Lig başlamadan karar verecekler diye ellerinde delil yokken, o tutukluymuş da falanca bilmemneyi iddia etmiş diye hüküm verecek halleri yok. İddianame değilse bile en azından deliller ellerine geçmeli ki o kararı versinler.

Süper Kupa dediğin ne yani, verilir birine gider sonradan. Lig desen öyle, Ankaraspor gibi düşeriz işte bir şey varsa, hem 11 yıl sonra Fenerbahçe'ye yenilmeden bir sezon kapatmış olursunuz bak :p

Bundan sonra top yargıda yani, ne zaman delilleri paylaşırlarsa. Ligleri süresiz donduracak halleri yok, normalin dışına çıkan herhangi bir şey anlamsız hatta şu anda, çünkü ortada delil yok.

EricCantona said:

p.s. Evet gördüm bi kısmını emniyetin elindekilerin.

En son "Pazartesi çok güleceğiz sdf" falan da diyordun sen abi eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

"aziz yıldırım'ın ifadesi" said:

14. Ağır Ceza Mahkemesi hâkimi Hadi Çağdır'a verdiği ifadeyi SABAH ele geçirdi.
'MAÇLARIMIZI İYİ HAKEMLER YÖNETSİN'
14 Şubat 2011 Fenerbahçe-Kayserispor maçı: "Şampiyonluk amacıyla müsabakaya çıkan takımımızın maçlarının iyi hakemler tarafından yönetilmesi amacıyla girişimlerde bulundum. Benim Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'le dargın olduğum bilinmektedir. Onun kanalıyla hakemleri etkileme düşüncem olamaz."
'ŞİKE İDDİASI YORUMDAN İBARET'
22 Mayıs 2011 Sivasspor-Fenerbahçe maçı: "Telefonda adları geçen Ahmet Çelebi, Ali Kıratlı ve Abdullah Başak ile benim bir konuşmam yoktur. Şike iddiası telefon tespitini yapanların yorumundan ibarettir."
'ŞİKE OLSA DEFANSTAKİLERE YAPARDIK'
15 Mayıs 2011 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) maçı: "İbrahim Akın ve İskender Alın forvet oyuncularıdır, maç Trabzon'da oynanmaktadır. Eğer bir teşvik söz konusu olsaydı defanstaki futbolculara yapılması gerekirdi."
'ŞİKE DEĞİL SADECE SAKATLIK'
8 Mayıs 2011 Karabükspor-Fenerbahçe maçı: "Karabükspor oyuncusu olan Emanuel Emenike'yle ilgili olarak, daha önce ocak ayı içinde kendisini transfer etmek niyetiyle kulübüyle görüşmelerimiz olmuştu. Bu futbolcunun Karabükspor'un bizimle yaptığı maçta oynamama sebebi sakat olmasıdır, şike değil."
'ŞİKE DEĞİL KOMBİNE BİLET SATIŞI…'
1 Mayıs 2011'de oynanan Fenerbahçe-İBB maçı: "Ahmet Çelebi isimli şahısla o gün aramızda meydana gelen olay, belli bir prosedür dahilinde satılan kombine biletlerin bu şahsa satılmasıyla ilgilidir."
'RAKİBİN FORMUNU MERAK ETTİM'
24 Nisan 2011 Bucaspor-Fenerbahçe maçı: "Telefon görüşmeleri, sadece rakip futbolcuların bizim maçımız öncesinde ne durumda olduklarını anlamak maksadıyla yaptığım bir araştırmadır."
'MOSTUROĞLU BASKIYLA KONUŞTU'
22 Nisan 2011 Eskişehirspor-Trabzonspor maçı: "Bir avukat olan Şekip Mosturoğlu Eskişehir'e teşvik verildiğini büyük ihtimalle üzerindeki baskı nedeniyle söylemiştir."
'TEŞVİK TALİMATI İDDİASI YALAN'
17 Nisan 2011 Trabzonspor-Bursaspor maçı: "Alaattin Yıldırım'a teşvik için talimat verdiğim doğru değildir."
'FEDERASYONDAN AVANS PARASI'
9 Nisan 2011 Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı: "Eskişehirsporlulara verildiği bahsedilen 250 bin dolar federasyondan alınan bir avanstır. Parayı İlhan Ekşioğlu'na verdim, bu paranın miktarı da 200 bin TL'dir."
'ŞİKE DEĞİL, ÖZEL İŞ ÖDEMESİ…'
20 Mart 2011 Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı: "Ankara'da rahat mıyız tabiri teşvikle ilişkilendirilmiştir, ancak bu doğru değildir."
'VURAL ZİYARETE GELMİŞTİ'
13 Şubat 2011 Fenerbahçe-Konyaspor maçı: "Yılmaz (Vural'ı kast ediyor) Fenerbahçeli olduğu bilinen bir kimsedir. Kulübü ziyaretinin bir şike göstergesi olarak yorumlanmasını kabul etmiyorum."
'ŞİKE DEĞİL ŞAHSİ MESELEMLE İLGİLİ'
7 Mart 2011 Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı: "Futbolcu Serdar Kulbilge'ye verilen para benim şahsi bir meselemle ilgilidir. Neden bu parayla ilgili olarak İlhan'ın Tamer'e vergi parası tabirini kullandığını bilemiyorum, belki benim özel işim olduğundan gizlemek amacıyla olabilir."
'ASKERLİĞİMLE İLGİLİ KONUŞTUM'
6 Mart 2011 Bursaspor-İBB maçı: "Kesinlikle şike talimatı vermiş değilim. Kayıtlarda geçen İlhan Ekşioğlu'yla konuşmam askerliğimle ilgili bir meseledir."
"SERKAN'A BÖYLE İFTİRA ATILMAZ"
6 Mart 2011 Beşiktaş-Trabzonspor maçı: "İddia edildiği üzere biz Trabzon futbolcusu ile şike anlaşması yapmışız, böyle bir şey söz konusu değildir. Serkan Balcı çok temiz bir futbolcudur. Böyle bir iftira da atılamaz."
'ŞİKE DEĞİL DÜĞÜNÜ KONUŞTUK'
4 Mart 2011 Kayserispor-Manisaspor maçı: "Görüşmeler Kayserispor oynayan eski futbolcumuz Önder Turacı'nın düğünüyle ilgilidir."
'VERDİĞİM TALİMAT MEÇHULDÜR'
26 Şubat 2011 Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçı: "Bu iddiayla ilgili olarak İlhan Ekşioğlu'na ne şekilde bir talimat verdiğim meçhuldür."
'ALACAĞIMA MAHSUBEN PARA VERDİM'
21 Şubat 2011 Manisaspor-Trabzonspor maçı: "Manisaspor'un Başkanı Kenan Yaralı bir kısım özel işleri nedeniyle benden destek isteyince ben de kulüpte olan alacağımdan 400 bin doların bu şahsa gönderilmesini istedim."
'ÇANTADA PARA DEĞİL BİLET VARDI'
22 Mayıs 2011 Sivasspor-Fenerbahçe maçı: "Fiziki takipte görülen ve içinde para olduğu söylenen siyah çantada biletler vardır."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...