Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Bu ülkeye yıllarca hizmet etmiş askerlerin , hırsız mafyacılar kadar değeri yok mu ? Kaldı ki bu insanlar bizim için kanunları değiştirin de demiyor, tek istedikleri tutuksuz yargılanmak. İçlerinde milletvekili seçilen de var, nasıl bir memleket burası ?
Sosyal ağlarda paylaş

TRT 3teki Futbol Ateşi programında Oğuz Tongsir, Aziz Yıldrım'la yaptığı görüşmenin satır başlarını aktardı.

-Diğer arkadaşlar çıkacak.

-Serbest kalmak umrumda değil, ben ayakta durmak zorundayım. Fenerbahçe'nin lideri olarak sadece bunu düşünüyorum.

-Beni stadda yargılasınlar, bütün tvlerde yayınlasın. Her soruya cevap veririm.

-Burada yattığım sürenin hesabını soracağım.

-Bu işin peşini bırakmayacağım. Pes etmeyeceğim. Her şeye hazırım, bekliyorum.

-Ben kendim suçsuz olduğumu biliyorum.

-Yeni yasa umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç, en başından beri UEFA’nın aldığı kararla ilgili endişeler taşıdıklarını belirtirken, biri veya birilerinin sürece müdahale ederek, UEFA’yı yanlış yönlendirdiğini ifade etti. Sarı lacivertli yöneticinin kurduğu cümleler son derece çarpıcıydı: “Önümüzdeki günlerde Şampiyonlar Ligi’nden niye men edildiğimiz daha açık ve net ortaya çıkacak. Ağustos ayında bazı endişelerimiz olduğundan bahsetmiştik. UEFA’nın refleksinin doğru bir refleks olmadığını, Türkiye’de savcının, federasyonun ciddi bir şekilde olayın üzerine gitmesine rağmen, UEFA’nın bu kararına anlam veremedik. Kısacası ciddi endişelerimiz vardı. İsviçre’de yaptığımız görüşmelerde de UEFA’nın bu kararının uygun olmadığını söylediler. Şüphelerimizin doğru olduğunu gördük. Ciddi endişelerimizle ilgili bugüne kadar yaşanan bazı gelişmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız.”
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...