LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Silahlı çete suçlamasıda evde bulunan ruhsatlı silahından dolayı. Şike? yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bugün bi kısım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılabilir diyorlardı var mı bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 beşiktaşlı 3 idan için avukatları tahliye dilekçelerini vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Serdal Adalı, İskender Alın, Tayfur Havutçu, Mecnun Otyakmaz, Korcan Çelikay ve Ahmet Ateş'in avukatları tahliye dilekçesi verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bu ülkeye yıllarca hizmet etmiş askerlerin , hırsız mafyacılar kadar değeri yok mu ? Kaldı ki bu insanlar bizim için kanunları değiştirin de demiyor, tek istedikleri tutuksuz yargılanmak. İçlerinde milletvekili seçilen de var, nasıl bir memleket burası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 TRT 3teki Futbol Ateşi programında Oğuz Tongsir, Aziz Yıldrım'la yaptığı görüşmenin satır başlarını aktardı. -Diğer arkadaşlar çıkacak. -Serbest kalmak umrumda değil, ben ayakta durmak zorundayım. Fenerbahçe'nin lideri olarak sadece bunu düşünüyorum. -Beni stadda yargılasınlar, bütün tvlerde yayınlasın. Her soruya cevap veririm. -Burada yattığım sürenin hesabını soracağım. -Bu işin peşini bırakmayacağım. Pes etmeyeceğim. Her şeye hazırım, bekliyorum. -Ben kendim suçsuz olduğumu biliyorum. -Yeni yasa umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 -teke tekte ben alırım o savcıyı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 örgüt suçlaması kime verirse savcı hiç biri çıkamıcak ama diğer herkez yattıkları gün sayılıp çıkıcak bakalım resmi gazatede bi an önce çıksa bari de görsek ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tahliyeler başladı diyorlar korcan çıkmış twitter patladı canlılık varmiş metriste bütün canlı yayın araçları ordaymış bütün kanların aziz çıkar diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 girmesi ayrı bi dertti.cıkınca 1 ay drama izleriz her kanalda aziz yıldırım seda sayan showdan başlar beyaz showa kadar gider dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyahbeyaz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Llama said: tahliyeler başladı diyorlar korcan çıkmış twitter patladı canlılık varmiş metriste bütün canlı yayın araçları ordaymış bütün kanların aziz çıkar diyorlar azize, herkes çıksın ben en son çıkacağım. arkada kimse kalmıcak diyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ahah aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kPFP2ffhFlQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 meksika gocmeni filan mi lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 çıktı mı aziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ali Koç, en başından beri UEFA’nın aldığı kararla ilgili endişeler taşıdıklarını belirtirken, biri veya birilerinin sürece müdahale ederek, UEFA’yı yanlış yönlendirdiğini ifade etti. Sarı lacivertli yöneticinin kurduğu cümleler son derece çarpıcıydı: “Önümüzdeki günlerde Şampiyonlar Ligi’nden niye men edildiğimiz daha açık ve net ortaya çıkacak. Ağustos ayında bazı endişelerimiz olduğundan bahsetmiştik. UEFA’nın refleksinin doğru bir refleks olmadığını, Türkiye’de savcının, federasyonun ciddi bir şekilde olayın üzerine gitmesine rağmen, UEFA’nın bu kararına anlam veremedik. Kısacası ciddi endişelerimiz vardı. İsviçre’de yaptığımız görüşmelerde de UEFA’nın bu kararının uygun olmadığını söylediler. Şüphelerimizin doğru olduğunu gördük. Ciddi endişelerimizle ilgili bugüne kadar yaşanan bazı gelişmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ara ara ünal aysan açıklamalarını spoiler içi koyup milleti yemliyo muyuz? yoksa ban sebebi mi artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mahkeme tahliye taleplerini reddetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yasa daha onaylanmamış.cumhurbaşkanı onaylayınca yeniden başvurulcak tahliye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Evet onaylanmasını bekliyorlar salıcaklarsa da. Bu arada 17.30da Fenerbahçe yönetimi önemli açıklamalar yapacakmış bakalım ne dicekler. Muhtemelen bu salınmama olayına laf edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 azizi salmıyorlar çünkü bu yasa çıksada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Açıklamanın yayınlandığı kanalı bulabilen var mı? FBTV açılmıyor netten bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ali başkan konuşuyor NTV'de edit: NTV başka habere geçti. NTVSpor, Sportivi ve Bugün TV'de devam ediyor canlı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 uefa yetkilisi sormuş Fenerbahcenin sikeye karismadigina %1 umut var mi? tff hayır demiş adamlar hala niye basın toplantısı yaptı ben anlamadım resmen kendi kendilerine hakari yapıyorlar gibi geldi bu fenerliler hiç bişey anlamadım ben bu toplantıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 halen şike yapmadık diyemiyorlar 1 saattir maval okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar