Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Valla elbette şikenin cezası adam öldürmeden fazla olmamalı da şimdi yasayı düzenleyenlerle çıkaranlar aynı değil midir? Bol keseden sallayıp yasa yaparken iyiydi şimdi sıkıştılar hemen değiştiriyorlar gerçekten utanç verici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yalnız şöyle birşey var, yasayı hazırlayanlar aklına gelen herşeyi bir temele oturtmadan, "yasa bir an önce çıksın da yükü üstümüzden gitsin" mantığıyla bu yasayı çıkardığı için böyle oldu. Zamanında böyle bir durumun olabileceği düşünülmemişti bile, hani klasik bir olaydır bizim millette, dilimiz yanmadan yeni bir uygulamaya geçmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ya aynen işte zaten kimsenin yargılanacağı falan yok mantalitesiyle özensiz bir şekilde abartarak çıkardılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Borsadaki manipülasyon davasıyla ilgili hazırlanan iddianame de Tayfur Havutçu ve Engin İpekoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı (DHA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Aziz Yıldırım sadece şikeden değil silahlı örgüt kurmaktan falan yargılanmıyor mu? Şikenin cezası adam öldürmeden fazla olduğunu nerden biliyorsunuz? Hadi öyle diyelim adam öldürmenin cezası nasıl 12 yıldan az oluyor. O zaman burada hangi ceza yanlış, şikeye verilen mi, adam öldürmeye verilen mi? Şike işini de fazla hafife almamak lazım. Malum futbol dünyada en büyük paraların döndüğü organizasyonlardan biri. İşin içinde bin tane pislik olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mecnun Otyakmaz: "Aziz Yildirim da, baskalari da bizi arayip maci satmamizi istediler ama biz bu islere hic girmedik. Ben onlara ne soz verdim ne para aldim." Hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Demiş mi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 - Biz bi suç işledik ama bunun cezası çok. Lütfen indirebilir misiniz? Bundan sonra aynı suçu işlediğimizde hapiste çürümek istemiyoruz. - Tabii ki indiririz ne demek. Zaten cezaevleri yeterince kalabalık, siz takılın biz sizlerle uğraşmayalım. Sonra yok niye elendik yok türk futbolu niye rezil durumda bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mecnun Otyakmaz: Mehmet Yıldız bana geldi, TS'den biri bana ve tüm takıma 1 milyon teşvik primi önerdi dedi. Sakın yapma dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Masquerade said: Mecnun Otyakmaz: "Aziz Yildirim da, baskalari da bizi arayip maci satmamizi istediler ama biz bu islere hic girmedik. Ben onlara ne soz verdim ne para aldim." Hadi gecmis olsun. demekki son maçta şike yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 15'te cc cekın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 teşebbüs de cezai yaptırıma uğruyor. demek ki fener bank asyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sınav başkanı çok tehlikeli şeyler söylemiş yaa ne kadar doğru ki acep 2006 diyor yahu adam yaptım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 teşebbüsü yapan aziz yıldırım. takımı etkileyen bişi yok yani. takım çıkmış oynamış yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sadece futbol takımı olarak bakarsan takımı etkileyen yok, ama şikeyi veya teşebbüsü yapan fenerbahçe kulüp başkanı olduğu için kulübü etkileyen çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 teşebbüste suç demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 SOnuçtada yapılmamışsa fenerin şike belki ceza almadan beceriksizlikten aklanabilirler.Serdarın atı zaten geçen gece koşup Serdarı aklamıştı, at kurtardı adalıyı helal o at ne güzel attır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 loop resmi vardi burda da ona baglamis mokoko. kulubu baglamazdan sonra galiba rage acip yaptiysa bizim icin yapti biz cumhuriyetiz geliyordu galiba? buymus. http://www.sallapati.com/wp-content/uploads/2011/10/k%C4%B1s%C4%B1r-d%C3%B6ng%C3%BC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bülent Uygun:'Ümit Karan'a şike için para verilmiş deniyor. Ümit o maçın ilk 18'inde bile yoktu, nasıl şike yapsın?Bize baştan kıymışlar.. Bülent Uygun:'Savcı bana "Alex'i niye tutmadınız?" dedi. Ben de, "Alex'i Türkiye'de kim tutmuş ki?" dedim. Alex ligde bize gol dahi atmadı. öf serhat ulueren haberiymiş. keşke kaynağına baksaydım önceden. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Masquerade said: loop resmi vardi burda da ona baglamis mokoko. kulubu baglamazdan sonra galiba rage acip yaptiysa bizim icin yapti biz cumhuriyetiz geliyordu galiba? kulubu bağlamaz demiyorum. yapıldıysa takımı tabikide bağlar. ama teşebbüs edilip yapılmadıysa takımın herhangi bi suçu yok diyorum. çıkıp herhangi bi üçkağıt olmadan kazanılmış demekki maç diyorum. anlamakta mı zorluk çekiosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 iyide şike ile kazanmış olabilir diye inceleniyor yani aziz yapmış takım oynamış degil karsı takımdan birilerini satın almış karsıyı oynatmamış mı inceleniyor. Yakında açıklanır iddianame görürüz herseyi bu kadar aydır neden bu insanlar iceride tutuluyorlar. Sucsuz iseler zaten yer yerinden oynar ama suclu bulunurlarsa ve kanıtlarda hakkatan şikeyi gosterirse o zaman ne olur bilemiyorum. mokoko said: teşebbüsü yapan aziz yıldırım. takımı etkileyen bişi yok yani. takım çıkmış oynamış yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: iyide şike ile kazanmış olabilir diye inceleniyor yani aziz yapmış takım oynamış degil karsı takımdan birilerini satın almış karsıyı oynatmamış mı inceleniyor. mokoko said: teşebbüsü yapan aziz yıldırım. takımı etkileyen bişi yok yani. takım çıkmış oynamış yenmiş. yok ben en son yapılan haberden sorası için dedim bunu. yalanda olabilir tabi. sadece o açıklama gerçekse böyle böyledir diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 O acıklamaya da hemen inanmıssınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yeni şike yasamız hayırlısı olsun meclisten geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 said: Metris Cezaevi’ne konan Fenerbahçe Yönetici Şekip Mosturoğlu, cezaevinde iki kez intihar girişiminde bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar