Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sen diyince oldu yani. Tamam...Olayı sadece AY diye düşünme. Bülent Uygun, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz ve bilimum adam neden içeride şu an. Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonuysa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya iyi de, soruşturma devam ederken, niye sadece FB'yi düşürsünler ki bende bunu anlamıyorum, eğer düşürülme olacaksa, toptan olur işte. Ne olacak her hafta 1 dalga, 1 küme toplantısı mı yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fizban said: bence bu kötü oldu. yani keşke düşürülseydik de diğer takım taraftarları sussaydı. neyse kısmet. lakin, kulüpler birliği'ndeki 18 takımın kulüp başkanları düşürülmememiz yönünde fikir vermiş. hatırlatırım. sezon ortasında düşürülmemiz çok daha kötü olur. yalnız buna federasyonun gücünün yeteceğini pek sanmıyorum ben. FENERASYON http://files.sharenator.com/lol_face_RE_Mass_Effect_3-s274x280-128653-580.jpg yapçak herkes şimdi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sotto said: Iggy said: kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha. Bunu hangi avukatlar diyor? Televizyona bağlananlar mı Aziz Yıldırım'ın avukatları mı. Eğer Aziz Yıldırım'ın avukatları ise Emenike veya Sezer serbest iken Aziz Yıldırım neden içeride? Benim merak ettiğim orası zaten. Şekip Mosturoğlu dediğiniz adam da ülkenin bilinen iyi avukatlarından. Nasıl bu adamlar içeride ortada birşey yoksa. Eğer birşeyler varsa zaten bizim bunları şu aşamada bilmememiz doğal değil mi... Federasyon'a üzülüyorum ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine koyun bir kendinizi. Karar vermek çok çok zor. Şu anda beklemek en mantıklısı, bu ne olumlu ne olumsuz çekimser bir durum...Ah ah ah. Tekrar yaziyim. Hukukta iddia kadar Savunmada önemlidir. Savunmaya henüz başvurulmamış durumda. Tekrar ediyorum savunma verilmedi sadece ifade verildi. Tutuklanmak Suçlu bulunmak değildir Tedbirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ergenekon gibi dallanıp budaklandıracaklarsa olay biter zaten. cocuğumuz görür feneri bankasyada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya bu Federasyon'u da FB dışındaki herkes seçmedi mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tinu said: Grast said: tinu said: valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak, anca yeni sezonda bank asyadan başlayacak lige, bu da fenerbahcenin 2 senesi çöpe gitmiş demek. oysa şimdi düşürülse 1 sene bank asyada oynar seneye çıkardı, bu kadar yönetici içerdeyken delil olmaması imkansız gibi, he birileri düğmeye bastıysa tamam bu kadar korku yeter millete diye arkada anlaşmalar sağlanıp deliller karartılacak fenere hıc bır sey olmayacaksa, icerdekiler 15 20 gün içinde çıkartılacaksa, durum başka tabi.Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin benmi yanlış hatırlıyorum ankaraspor küme düşürüldüğünde 4 maç felan oynamıştı yani ligler başlamıştı? o nasıl düştü! Ankaraspor küme düşürülmedi Ankaraspor'un lisansı iptal edildi.. Arasındaki farkı açıklamama gerek varmı ? Açıklayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: Sotto said: Iggy said: kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha. Bunu hangi avukatlar diyor? Televizyona bağlananlar mı Aziz Yıldırım'ın avukatları mı. Eğer Aziz Yıldırım'ın avukatları ise Emenike veya Sezer serbest iken Aziz Yıldırım neden içeride? Benim merak ettiğim orası zaten. Şekip Mosturoğlu dediğiniz adam da ülkenin bilinen iyi avukatlarından. Nasıl bu adamlar içeride ortada birşey yoksa. Eğer birşeyler varsa zaten bizim bunları şu aşamada bilmememiz doğal değil mi... Federasyon'a üzülüyorum ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine koyun bir kendinizi. Karar vermek çok çok zor. Şu anda beklemek en mantıklısı, bu ne olumlu ne olumsuz çekimser bir durum...Ah ah ah. Tekrar yaziyim. Hukukta iddia kadar Savunmada önemlidir. Savunmaya henüz başvurulmamış durumda. Tekrar ediyorum savunma verilmedi sadece ifade verildi. Tutuklanmak Suçlu bulunmak değildir Tedbirdir. Ben orasını kastetmedim ki. Somut delil olup olmadığını kim söylüyor diyorum. Zaten ortada birşey yoksa tedbir niye var?. Emenike ve Sezer serbest kalmışken AY, Şekip, Mecnun, Bülent niye içerideler işte orasını anlamadım diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 var. çünkü hemen yukarda "Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil" dedin ben ankara düştü deyince , şimdi lisans iptali diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: Ah ah ah. Tekrar yaziyim. Hukukta iddia kadar Savunmada önemlidir. Savunmaya henüz başvurulmamış durumda. Tekrar ediyorum savunma verilmedi sadece ifade verildi. Tutuklanmak Suçlu bulunmak değildir Tedbirdir. ya savunma önemli de, savunmadan sonra fenere yine patlayabilir. sen neye göre suçu azaltıyosun onu anlamıyorum ben. millet kanıt görmeden azizi suçluyo, bazı fenerlilerde tam tersi kanıt yok aziz masum diyo. ben yine başından beri söylediğimi söyliyim. eğer aziz yıldırım suçlu bulunurda fener küme düşmezse ne ligin ligliği kalır, ne futbolun tadı. edit: bi de sezon ortasında küme düşürülmüyosa şike yaptığı anlaşılan adam azcık oyalasın, sezon başlasın. en kötü eksi puanla başlar. hangi enayi gidip sezon sonunda küme düşürtür takımını o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fenerasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 TFF dusurseydi tamamen gazetelerde ki haberler dogrultusunda hicbir sey bilmeden dusurmus olucaklardi ki o zaman cok haksizlik olurdu bugun orda fener degilde bjk yada gsde olabilirdi feneri korumak degil yani verilen karar TFF kendini korudu zaten ilerde vericekler karari Fenerinde isine geldi uzun vadede hazirliklarini tamamlayip duserse dusuceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aziz yıldırım suçlu bulunursa değil, fb için şikeye filan karıştıysa küme düşürülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fizban said: bence bu kötü oldu. yani keşke düşürülseydik de diğer takım taraftarları sussaydı. neyse kısmet. lakin, kulüpler birliği'ndeki 18 takımın kulüp başkanları düşürülmememiz yönünde fikir vermiş. hatırlatırım. sezon ortasında düşürülmemiz çok daha kötü olur. yalnız buna federasyonun gücünün yeteceğini pek sanmıyorum ben. İddianameye bakar. İddianamede somut deliller varsa ve TFF düşürmezse ülkecek kendi aramızda takılırız 5 sene. Bu arada sene ortasında küme düşmez diyen ve bunu sanki kesin bir şeymiş gibi sunan arkadaşlar fazla geriye bakmaları yersiz gözünüzün önünde bir gerçek var. Bu da düşme kararından bir kesit. said: 1- ANKARASPOR A.Ş.’nin, aynı ligde mücadele ettiği MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, Hala "ehe ehe sene ortasında kim düşüor yeaa" gibi gereksiz yorum atmayınız pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 reampage said: TFF dusurseydi tamamen gazetelerde ki haberler dogrultusunda hicbir sey bilmeden dusurmus olucaklardi ki o zaman cok haksizlik olurdu bugun orda fener degilde bjk yada gsde olabilirdi feneri korumak degil yani verilen karar TFF kendini korudu zaten ilerde vericekler karari Fenerinde isine geldi uzun vadede hazirliklarini tamamlayip duserse dusuceklerdir. Aynen onu diyorum. TFF'nin kararının şu anda Fenerin masumluğuyla alakası yok onlar acele bir yanlış karar vermeyelim derdindeler ki bu da doğru olanı şu aşamada. Çekimser kaldılar, beklemeye geçtiler bir nevi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benjani said: aziz yıldırım suçlu bulunursa değil, fb için şikeye filan karıştıysa küme düşürülür. e zaten aziz yıldırım da o yüzden suçlu bulunur, bambaşka bi olaydan suçlu bulunmaz heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bulunabilir, çete liderliğinden filan girdi içeriye.bizim maçlarda şike varsa düşeriz zaten.dava sonuçlanmadan birşey söyleyemeyiz.bana göre ilk duruşmada çıkar aziz yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hala fenerbahçenin şike yapmadıgına inanmak istiyenler var ahahaha adamın tutuklanma sebebi sadece çete vs olsa tamamda şikeye karışmak var naptı başka takım için mi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tamam arkadaşlar fb sezon ortası kümeye düşürülecek.olmazsa seneye düşürülecek.seneye de olmazsa diğer sene düşürülür. Umutlarınız tükenmesin hiç bir zaman. Kovalayın bu işi sonuna kadar hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sotto said: Sen diyince oldu yani. Tamam...Olayı sadece AY diye düşünme. Bülent Uygun, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz ve bilimum adam neden içeride şu an. Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonuysa yani. seni şapşal. ergenekondan içerde aziz. diğerleri de işte piyon :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 italyadaki dava hala devam ediyor hatta en son inter in şike yapmış olabilceğini açıkladı savcı şampiyonluğun romaya verilmesi gündemde aedfadsf. eğer dava sonucunu beklerlerse 20 yıl sürer bu dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sotto said: Grast said: Sotto said: Iggy said: kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha. Bunu hangi avukatlar diyor? Televizyona bağlananlar mı Aziz Yıldırım'ın avukatları mı. Eğer Aziz Yıldırım'ın avukatları ise Emenike veya Sezer serbest iken Aziz Yıldırım neden içeride? Benim merak ettiğim orası zaten. Şekip Mosturoğlu dediğiniz adam da ülkenin bilinen iyi avukatlarından. Nasıl bu adamlar içeride ortada birşey yoksa. Eğer birşeyler varsa zaten bizim bunları şu aşamada bilmememiz doğal değil mi... Federasyon'a üzülüyorum ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine koyun bir kendinizi. Karar vermek çok çok zor. Şu anda beklemek en mantıklısı, bu ne olumlu ne olumsuz çekimser bir durum...Ah ah ah. Tekrar yaziyim. Hukukta iddia kadar Savunmada önemlidir. Savunmaya henüz başvurulmamış durumda. Tekrar ediyorum savunma verilmedi sadece ifade verildi. Tutuklanmak Suçlu bulunmak değildir Tedbirdir. Ben orasını kastetmedim ki. Somut delil olup olmadığını kim söylüyor diyorum. Zaten ortada birşey yoksa tedbir niye var?. Emenike ve Sezer serbest kalmışken AY, Şekip, Mecnun, Bülent niye içerideler işte orasını anlamadım diyorum...İddia süreci şu şekilde işler : X karakola götürülür ifadesi alınır ifadesi sonucu savcı mahkemeye sevkeder yada etmez. Mahkemeye sevkedilen X mahkemeye çıkar verilen karar sonrası. Mahkeme serbest bırakıp tutuksuz yargılar. Serbest bırakır. Yada TEDBİR amaçlı tutuklu yargılanmasına karar verir. İddianame hazırlanır. Savunmaya verilir. Savunma savunmasını yapar. ki bu artık kaç celse sürecekse. Sonuç olarak Hakim kararı bildirir. Karar para cezasına çevrilir yada çevrilmez. ve suçlu bulunan cezasını çeker yada çekmez. Faha Savunma savunmasını vermemişken kesinleşmiş bir kanıt asla yoktur. Tekrar ediyorum. Telefon konuşmaları, Video görüntüleri 2. derece delil olarak kabul edilir. Bunu destekleyici birşey bulunmaz ise bunlar kullanılarak ceza zaten verilemez. Savunma savunmasını yeterli ölçüde hazırlarsa. 1. Celsede tutuksuz yargılama kararı çıkacaktır zaten. Şu an Metris cezaevinde bulunan hiç bir SANIK. Suçlu değildir. Suçlu olup olmayacağı kararı için beklemedeler. Hani Aziz Yıldırımın avukatı kelimesi çok geçiyor ya. Avukat şu an bir savunma yapmadı. Hani şu an dünyanın en iyi avukatıda olsa eli kolu bağlı. Avukatlar savunma esnasında bulunur. Mevcut avukatlar sadece şu an hastane talebi vs gibi işler yapıyorlar. Yani gidipte Azizde türkiyenin en iyi avukatları var onlar bile kurtaramadı muhabbeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileple konuştum polyanacılık oynuyo hala <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benjani said: aziz yıldırım suçlu bulunursa değil, fb için şikeye filan karıştıysa küme düşürülür. ben çok merak ediyorum, "şike yok" diyen var mı acaba? yani "alın teriyle alınmış bir şampiyonluk var" diyen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 valla kulupler birligindeki 17 takimi satin almisiz, hepsi kalmamizi istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar