Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yemez öyle biz katımıyoruz demek resmen şikeyi kabul etmiş olurlar yani BJKnın kupayı geri vermesi ile aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 neden sonuçta bir dava var , bir çok yönetici içerde ve cok ciddi iddaalar var , fener yönetimi, biz bu üzerimizdeki pislikten arınana kadar yada üzerimizdeki iddaları çürütene kadar katılmıyoruz diyebilirler. sonucta sezon ortasında düşerse fener 5 yıl yiyecek , şimdi katılmıyorum derse düşse bile bu kadar ağır ceza almayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bencede yemez federasyon başkanı kendinden şüpe duyan gitmesin dedikten sonra herkez hepten şikeci gözü ile bakar fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sızce fener kendinden suphe duymuyormu su an :) hele tff nun acıklamasında kesın olarak tesebbuk sıke bulgusunu tespıt ettık gıbı bır cumleden sonra! yani fenerin dusme sansı %50 nin çok çok üzerinde , e bu durumda milletin şimdi ne dusunuceğimi önemli, yoksa sampiyonlar liginde oynarken gelecek bir ceza sonrasında gıdecek 5 yıl ve ödenecek tazminatlarmı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sezon ortasında düşme olmayacak.en erken sezon bitiminde karar verilecek.ama bu birşey değiştirmeyecek şaibeli durumda avrupada oynandığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tinu said: fener toplanmış, şampiyonlar ligine katılsakmı katılmasakmı karar vereceklermiş, bana büyük ihtimalle katılmayacaklar gibi geliyor. bugun nihat özdemir katılcaz demedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Toplanti ile ilgili bir haber bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://fanatik.ekolay.net/F-Bahcede-kritik-toplanti_3_Detail_34_234786.htm aha burda ama katılcakları yönünde bir açıklama duymadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ntvspor nerde ise artık şike ile ilgili haber yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fenerin düşürüleceği yok fenerin kendisinden şüphesi yok bunlat yandaş medyanın uydurmaları http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18512846.asp Örnek işte yukarıda. Birileri bu işi öyle bir hale getirdiler ve o kadar tatminsizler ki daha da büyütmek istiyorlar. Açık açık yalan haber yapıyorlar. Pati'den insanların bu kadar bu işlere rağbet etmesi enteresan. Ben yeni sayılırım aranızda ama akıllı insanlar var genelde hep burada diye düşünüyorum.Yanılmışım demek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yahu ne yandaş medyası, başbakan dediğimiz adam zaten fenerli sfsdgsd. Bİde bilmemne üyesi değil mi rte fenerin? Yaptılar bi boklar, sıçtılar, şimdi sıvamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cetintas said: fenerin düşürüleceği yok fenerin kendisinden şüphesi yok bunlat yandaş medyanın uydurmaları http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18512846.asp Örnek işte yukarıda. Birileri bu işi öyle bir hale getirdiler ve o kadar tatminsizler ki daha da büyütmek istiyorlar. Açık açık yalan haber yapıyorlar. Pati'den insanların bu kadar bu işlere rağbet etmesi enteresan. Ben yeni sayılırım aranızda ama akıllı insanlar var genelde hep burada diye düşünüyorum.Yanılmışım demek istemem. aklı başında insan ibrahim akın ve imamı olayından bile zaten ipucunu alır, üzerine tff'nin açıklamasındaki şike kabulünü de ekler, diğer yardımcı kanıtlara da bakarsa fenerin %100 şike yaptığı sonucuna varır bana göre. yandaş medya yandaş savcı tutturmuş gidiyorsunuz da, telefon konuşmalarını da mı savcı yaptı? imamı da mı savcı aradı? fenerium poşetleriyle telefonda verilen saatte de mi savcı gezdi? federasyona o hakemi istemeyiz bu gelsin diye (ki bunu yaptıklarını aziz yıldırım da kabul etti) yandaş medya mı telefon açtı? emniyeti savcılığı geçtim %100 fenerli, fener düşmesin diye her şeyi yapacak kongre üyesi ve gelecekteki başkan adayınız olan tff başkanı bile "şike varmış bazı maçlarda, kanıtlar yeterli" dedi. Zorla açıklatıyosunuz uzun uzun. Hadi hepsini geçtim tüm bunlara rağmen inat edin kulaklarınızı tıkayın savunun da, şunlardan sonra "akıllı olsanız fenerin masumiyetine inanırsınız" demeye yüzünüz olmasın. Şu anda soru işareti fenerin masum olup olamayacağı değil, suçlu zaten, soru fenerin suçunun kanıtlanıp kanıtlanamayacağı, kurtarıp kurtaramayacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sike degil bu olaylar. baska seyler var aklimiz ermiyor bizim dasfsa. @rew uğur uçarın bana şike teklif edildi ama kabul etmedim açıklamasını da ekleyiver o wot'a. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bir Insanı Herhangi Biri Kırabilir; Ama Bir Tek En Çok Sevdiği Acıtabilirmiş. Çok Acıttığında Anladım. *Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Rewendor said: cetintas said: fenerin düşürüleceği yok fenerin kendisinden şüphesi yok bunlat yandaş medyanın uydurmaları http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18512846.asp Örnek işte yukarıda. Birileri bu işi öyle bir hale getirdiler ve o kadar tatminsizler ki daha da büyütmek istiyorlar. Açık açık yalan haber yapıyorlar. Pati'den insanların bu kadar bu işlere rağbet etmesi enteresan. Ben yeni sayılırım aranızda ama akıllı insanlar var genelde hep burada diye düşünüyorum.Yanılmışım demek istemem. aklı başında insan ibrahim akın ve imamı olayından bile zaten ipucunu alır, üzerine tff'nin açıklamasındaki şike kabulünü de ekler, diğer yardımcı kanıtlara da bakarsa fenerin %100 şike yaptığı sonucuna varır bana göre. yandaş medya yandaş savcı tutturmuş gidiyorsunuz da, telefon konuşmalarını da mı savcı yaptı? imamı da mı savcı aradı? fenerium poşetleriyle telefonda verilen saatte de mi savcı gezdi? federasyona o hakemi istemeyiz bu gelsin diye (ki bunu yaptıklarını aziz yıldırım da kabul etti) yandaş medya mı telefon açtı? emniyeti savcılığı geçtim %100 fenerli, fener düşmesin diye her şeyi yapacak kongre üyesi ve gelecekteki başkan adayınız olan tff başkanı bile "şike varmış bazı maçlarda, kanıtlar yeterli" dedi. Zorla açıklatıyosunuz uzun uzun. Hadi hepsini geçtim tüm bunlara rağmen inat edin kulaklarınızı tıkayın savunun da, şunlardan sonra "akıllı olsanız fenerin masumiyetine inanırsınız" demeye yüzünüz olmasın. Şu anda soru işareti fenerin masum olup olamayacağı değil, suçlu zaten, soru fenerin suçunun kanıtlanıp kanıtlanamayacağı, kurtarıp kurtaramayacakları. Allah aşkına söylediğine inanabiliyor musun? TFF başkanı şike varmış bazı maçlarda kanıtlar yeterli diyecek ve aynı federasyon başkanı 3 gün önce çıkıp, eldeki kanıtlar hiçbir takımın küme düşmesine yeterli değil diyecek? Hadi bunu geç, böyle bir federasyonu UEFA rezil etmeyecek, böyle bir ligi UEFA tescil edecek? Federasyon başkanı nerede demiş bazı maçlarda şike var, kanıt var diye? Sen dahil herkes şu ana kadar gazetelerin yalan haberlerini takip ediyorsunuz, onların yargısız infazlarına inanıyorsunuz. Nasıl olsa gerçekler ortaya çıkacak(aslında şu federasyon başkanının açıklaması bile anlayana gerçeklerin hiç de öyle 1 ayı aşkın zamandır yazılıp çizildiği gibi olmadığını gösteriyor ya fanatizm giriyor devreye), onun için bu kadar fener suçludur, küme düşürülmeliydi,neden düşürmediler diye ısrarcı olmanın, üzülmenin anlamı yok. Telefon konuşmalarıymış?!Ben ve pek çok kişi her gün öyle telefon konuşmaları yapıyorum-yapıyoruz ki birisi bunları kaydetse istediği yeri kesip sadece bir kısmını verse bana bu memlekette istedikleri suçu yazacak çok savcı çıkar. Ayrıca o telefon konuşmalarının yani basına yansıyan telefon konuşmalarının doğru olduğunu nereden biliyorsun? Nasıl peşin peşin bunların doğru olduğunu kabul ediyorsun? Sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 İnanıyorum Çetin Taş çünkü bizzat kendisi söyledi, ve bu konuda kamera görüntüleri var, adamın konuşması canlı yayınlandı. Buraya da kondu linki. Adam "Bazı maçlarda şike tespit ettik, bazılarında yeterli delil henüz yok bizde" dedi, ardından da "savunmalarını alamadığımız için karar veremiyoruz" diye ekledi. Lütfen, bir konu hakkında fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi ol. Aç adamın canlı konuşmasını izle, açıklamasını bir tekrar dinle. Al hatta buyur linki de koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=X21Q0DlLbuA Emin olmadan konuşma iddia etme, lütfen. İşine gelmeyen habere hiç araştırmadan "yandaş medya, yalan haber böhü" diyorsun, ortada açıklama var direkt videosu var. Telefon konuşmalarına gelince, en ufak şeye carlayan Aziz'in avukatları emin ol o konuşmalar sahte olsa bugüne kadar bin defa reddederlerdi. Yalan bir delil ortalığa düştüğü anda "böyle bir şey yok, yalan" diye hemen belirtiyorlar, bunlara belirtmediler farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aha ben yazana kadar konmuş araya video :) Sonuç: Çetincim, çok çabuk gaza geliyorsun, ve fanatikçe savunuyorsun takımını. Ama o "bilmeden etmeden fener düşmanlığıyla kabulleniyorsunuz" dediğin insanlardan en ufak farkın yok, bak sen de hiç bilmeden yorum yapıyormuşsun demek ki :) Benim "bizzat kendi ağzından tff başkanı açıklıyor" demem bir ipucu olmalıydı, açıp bakıp "lan bu adam bu kadar net iddia etti harbi var mı öyle bişi" diye bi düşünmeliydin en azından orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 çetin abi, öfkeyle kalkan zararla oturur, doğrudur. Döndüğünden bu yana hiçbir şekilde senle bir tartışmaya dahi girmek istemedim ama burada da artık yandaşlık, yalaklık şalaplık diye tutturma lütfen. Sana öm atıyorum, mesaj kutunu kontrol et. İçindekileri de bir aç oku. Ondan sonra seninle bir daha konuşalım... Yine yandaş medya dersen artık diyebilecek birşeyim yok senin için. Federasyonun açıklama yaptığı gün yildiz.tv'den link vermiştim yukarıdaki videonun dakikasını. Kaç tane de mesaj attım federasyonun yaptığı açıklama ile ilgili. Ciddi anlamıyorum, hala kalmış o konuşmalar, pazarlıklar yapılmamış, hepsi uydurmaca diyebilecek kadar polyannacılık yapabiliyorsunuz... Neyse indir aç oku sana gönderdiğim linkteki belgeleri. Ben de internette denk gelmiştim... Edik: Mesaj kutun dolu. Boşalt da aydınlatayım birazcık... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tinu,rewendor,vaperon... Bu paylaştığınız videoda bazı maçlarda şike tyespit edildiğini söyleyen federasyon başkanının kastettiği o bazı maçların fenerbahçe maçları olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Sözkonusu incelemede medya en öne fenerbahçeyi koydu ama bank asyadan çıkan bazı takımlar dahil olmak üzere 6 takım hakkında yürütülüyor bu dava. Özeleştirimi yapayım, sözkonusu videoyu ben izlemedim çünkü gerçekten normalde ben bu işleri çok fazla takip etmem ve merak da etmem,siyasettir asıl ilgi alanım. Ama fenerbahçeye karşı yürütülen kampanya fenerbahçeliliğimden ziyade haksızlığa karşı isyan etmeme sebep oluyor. Ve bu özeleştirinin devamı olarak federasyon başkanı çok feci çuvallamış şu durumda. Çünkü hangi takımı ya da takımları kastederse etsin bu açıklamayı yapmaması lazımdı, acele yapmış bu açıklamayı demek ki çünkü şu an ki gerekçe nedir? Savunma hakkını kullandırmak bu takımlara. E kardeşim, sen bu açıklamayı yaparken etik kuruluna danışmadın mı, Türkiye'nin en saygın hukukçuları var o kurulda, onlara danışıp öyle yapsana şu açıklamayı. Toparlayayım. Ana fikrim değişmedi, fenerbahçe kesinlikle suçludur diyebilmek için bu davanın savcısı ya da hakimi olmanız lazım şu an. Bunun haricinde sadece basından izleyerek böyle bir suçlama yapmış olursunuz ve bu mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sen özel mesaj kutundan sil birkaç mesaj... Birşey göndereceğim. Oku, sonra konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 binlerce dansoz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Aydınlar'ın açıklamasında esasen etik kurulu raporundan bir bölüm okuyor. Yani savcılığın federasyona yolladığı evrağı inceleyen etik kurulu bazı maçlarda şike olduğu kanaatine varmış. Zaten yansıyan telefon konuşmalarının bir kısmı direkt şike diyor. Futbolla ilgili günlük konuşmalarında şifre kullanan, şimdi bunu telefonda konuşmayalım denmesi bile aslında yeterli. Ancak daha önce çok defa söyledim, bir kere daha söylüyorum; Fenerbahçe'nin şike yapıp yapmadığı hukuken kanıtlanabilir mi benim bilebileceğim bir şey değil. Şu anda Federasyon'un saçmaladığı nokta şikede adı geçen kulüplerin Avrupa Kupaları'na katılmasına izin vermek. Aklı başında ve cesur bir başkan kesinlikle izin vermezdi çünkü birkaç kulübün haksız infaz edilme ihtimali var diye Türk futbolu baltalanıyor göz göre göre. Yani etik kurulu bile kanaat getiriyorsa e başka yapan var mı onu düşünmeden eldekiler Avrupa kupalarına gönderilmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 eldar said: Şu anda Federasyon'un saçmaladığı nokta şikede adı geçen kulüplerin Avrupa Kupaları'na katılmasına izin vermek. Aklı başında ve cesur bir başkan kesinlikle izin vermezdi çünkü birkaç kulübün haksız infaz edilme ihtimali var diye Türk futbolu baltalanıyor göz göre göre. bu karara uefadan "ok" almadan varamazlar. Sonuçta federasyonun demeye çalıştığı, kulup kupalara katılıp katılmama riskini kendisi alacak. Eger katılıp da şike ispatlanırsa kulube 5 sene kkthxbye diyecekler. Turk milli takımına da bişey olmayacak. kulupler bu turnuvalara kartılmadan önce katılım sözleşmesi imzalıyorlar. işbu sözleşmedeki bir maddede; yurtiçi ve uluslararası musabakalarda şike yapmadıkları ve yapmayacaklarını garanti ediyorlar. bu durumda şike kulubu baglar, komple turk futbolunu değil. ha türk futbolu şikeye rağmen, kitapta yazan kuralı uygulamayacaklarını ileri sürerse, işte o zaman gang bang olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ki şenes erzik in dünkü beyanında da buna atıf yapan bir açıklama vardı. "25 inde $ampiyonlar ligi kuraları çekiliyo, saçmalamayın!" a getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar