Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

eger dusurmus olsalardi olabilirdi, ama dusurmediklerine gore mantiksiz tabi.

ama ilginc yani, adamin adrenalin tavan yapmis durumdadir o konusmayi yapmadan once ve yaptiklari muhabbet yabanci kontenjaninin besiktasa da yaramis olmasi. bu mu yani? bizim millet 3 maymunu oynamaya iyi alisti. hakediyoruz yemin ederim herseyi.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

oha ne diyosunuz ya adam butun turkiyenin bekledigi aciklamayi yapmaya gidiyor, ayak ustu yabanci kontenjanindan mi bashediyor olacaklar?

lol.

Evet ya kesin besiktasi nasil kurtardim hemde sucluyken konusmasini orda yapiyordur. Lol lol lol

Başka kimse de yok ki bu kadar oyuncu diye bitiriyor cümlesini‚yabancı sınırlaması kararının kalkmış olmasından bahsediyor....
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

valequenta said:

oha ne diyosunuz ya adam butun turkiyenin bekledigi aciklamayi yapmaya gidiyor, ayak ustu yabanci kontenjanindan mi bashediyor olacaklar?

lol.

Evet ya kesin besiktasi nasil kurtardim hemde sucluyken konusmasini orda yapiyordur. Lol lol lol

Başka kimse de yok ki bu kadar oyuncu diye bitiriyor cümlesini‚yabancı sınırlaması kararının kalkmış olmasından bahsediyor....

Yabanci muhabbeti yapmasindan daha mantikli bence.

Nitekim harbiden besiktasi'da kurtarmis oldu iste. Neyi konusuyoruz ki? Adam onu orda soylememis olsa bile butun Turkiye bunu biliyor zaten. Gerci yarasi olanlar 3 maymunu oynuyor dedigim gibi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Ya varsa düşürsünler kardeşim, yapılmışsa düşelim. Yapanlarda kulüpten içeri giremesin bir daha, bak net söylüyorum. Bitsin artık bu iş yeter be.

olay bu iste. ben galatasarayli olarak biz sutten cikmis ak kasigiz falan demiyorum. bize olsaydi bizi dusurselerdi. ama elimize gecen bu firsati dunku karar ile cok kotuye kullandik. hadi bakalim simdi Unal Aysal tesvik primlerini doksun ortaliga, kim ne diyebilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica ben "Cok pis cakallik yaptik, cakalligin otesinde sahtekarlik, ve bu sayede Besiktas'ida kurtardik" diyorlar demiyorum.

Veremedigi kararlar dogrultusunda besiktas'ida kurtardiklarini soyluyorlar. Karar onlarin. Yanlis oldugunu hepimiz gorucez. Verdikleri karardan dolayi hapse girmezler. Girecek olsalardi vermezlerdi. Rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

valequenta said:

lol.

"Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç" diye bitiriyor. Oyuncuyu sonuç diye söylemez heralde :)

hatta düzeltme geldi:

"Başka kimsede yok ki bu kadar delil... eee sonuç"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşım şu anda kimseyi kurtarmadılar. Karar almadılar ve açıkça şike kanaati olduğunu söylediler. Şu an düşmek her takım için daha iyidir. Sezon ortasında düşürürlerse 2 sezon kayıp demektir. Kimi neyi kurtarmışlar ya ben bunu anlamıyorum.

Aslında kendilerince haklı mazeretleri de var ama sorun, nihai karar vericez deyip vermemeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı kontenjanı konusu bayağı kolpa geldi bana, "başka hiç kimsede yok ki bu kadar delil eee sonuç" diyor adam, delil lafını düzeltiyor bi şekilde.

benim aklıma ilk gelen feneri düşürmemek için kameralar önünde bilerek böyle bi oyun oynamaları, "bakın bjk da kirli ha" diye yem atarak kurtarmaları.

Her şey olabilir tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes inanmak istediğine inansın o zaman, yani şike ile ilgili bir lafı o kadar adamın içerisinde birde çekim sırasında söylediğine inanıyorsanız helal olsun =) Kamera resmen takip ediyor.

Adam çekim yapıldığını görünce afallayıp saçmalıyor gibi geldi bana. Ne söyleyeceğini unutup rasgele birşeyler sallamış iyice batırmış.

Neye istiyorsanız ona inanın tabi, işinize hangisi geliyorsa. Etrafta malzeme kalmadı tabi , birilerine gün doğdu.
Sosyal ağlarda paylaş

tam tersine orada transfer konuşulduğuna inanmak bayağı saflık. adam açıkça sonuçlar diyo, hatta deliller diyip sonra sonuçlar diye düzeltiyor. Ki transfer olayı geçeli 1 hafta olmuş, konuyla alakasız.

yanındakinin omza el koyması zaten muhtemelen "sussana olm kamera var napıyosun" mesajı amaçlı. hiç olmadı mı arkadaşlarınızla giderken biri patavatsızlık ettiğinde çaktırmadan öyle fiziksel bi temasla uyarma olayı sizde?
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

TFF nin 15 Ağustos 2011 tarihli bildirisi ile, kamuoyunun TFF tarafından atılması beklenen adımları yargı sürecinin bazı aşamalarına endekslemesi ve ortaya çıkan yeni belirsizlik önümüzdeki günlerde telafisi daha ağır ve önemli uygulama zorluklarına yol açabilecek olup 12 Temmuz 2011 de web sitemizden yapmış olduğumuz açıklamada belirttiğimiz kaygılarımızı teyid eder niteliktedir.

Umarız bu gelişme kulüplerimizi taşıyamayacağı yeni yükler altına sokmaz.

Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...