Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

beşiktaşı kurtardık sayende yada sayemde deniyor orda ama onu diyen güreli değil, ya maa söylüyor, ya gümüşdağ söylüyor, ama

söylenene göre beşiktaşı kurtardık diyen aydınlarmış, ve bunu gümüşdağ söylüyorsa, ki hüsnü güreli teşekkür etmeleri lazım diyince ne önemi var gibi elini gürelinin omzuna atıyor,

bu gümüşdağ nın ibb başkanı olarak serdal adalının transfer teklifinden haberi vardı açıklasın iddasını doğrulamış olabilir, yani gümüşdağ evet beşiktaş transfer teklifi yapmıştı haberim var dediyse beşiktas cezadan kurtulacaktı, muhtemelen boyle bır durum olmussa maa da ona sayende besıktas kurtuldu diyor, gürelide tesekkur etmeleri lazım diyor, gümüşdağ da tam o an elini gürelinin omzuna koyara önemli değil gibi bir hareket yapıyor.

eğer durum buysa bu konusmanın açıklaması beşiktaşa ve içerdekilere özgürlük getirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Türkiye Futbol Federasyonu Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Hüsnü Güreli'nin dün yapılan TFF açıklamasının ardından İHA kameralarına yansıyan " Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç " sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Güreli;

"Sinan Vardar'ın Holding patronundan yönetici olursa bu kadar olur. Yabancı sayısını sertbest bırakma kararı yanlıştır açıklamasının ardından bende " Bundan en çok Beşiktaş faydalandı. Biz bu kararımız ile Beşiktaş'ı kurtardık. Sayemde lafınıda Beşiktaşlı bir eski yönetici olarak kullandım. Bu düşüncemi şikeye çekmişler. Şike ile ilgili hiç bir alakası yoktur " diyerek sözlerini tamamladı.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=8977&cid=6

üsnü güreli federasyon yetkilileri ile konuşurken duyuluyor..

Beşiktaşı kurtardık sayemde bana teşekkür etmeleri lazım , başka kimde var ki bu kadar bulgu .. sonuç. diyor

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=188794&cid=6

olay çıkar

c/p direk btw

habere ulaşılamıyor
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben o 3 lünün ortasında gümüşdağ in olması adalının o konuşsun o biliyor transfer teklifi olduğunu demesi... bana bu konuşmaların gümüşdağ transfer teklifini doğruladığı ve beşiktaşı kurtardığı yönünde değerlendirmek ve inanmak istiyorum :) çünkü güreli teşekkür etmeleri lazım dediğinde adam sanki rica ederim der gibi gürelinin omzuna elini koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...