Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

tinu, olay o değil
21 gün önce de federasyonun belgeleri gösteremeyeceği belliydi, savunma alamayacağı belliydi, düşürme kararı alsaydı milletin kendini savunma hakkı olmayacağı belliydi
açıklamayı hemen yapsalardı, bize belgeler geldi ama böle böle durum var o yüzden iddaanameyi ve gizliliğin kalkmasını bekleyeceğiz deselerdi bu kadar gürültü olmazdı
adam kıvırıyor işte, bir dediği diğerini tutmuyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten aydınlar o yuzden hodrı meydan dedı, varsa sıke yapmadıgını dusunen buyrun gıdın avrupaya dedi adam, he ilk resti besıktas gordu :) ama hakkında cok cıddı suclamalar olan fenerın ben sampıyonları lıgıne gıtmeyecegını dusunuyorum bu sene, bı kac gun ıcınde acıklayacak bence , gıderse çok çok buyuk rısk alır hadı kume duserse 1 senede cıkarda avrupadan 5 sene men yemek kulubu bıtırır resmen
Sosyal ağlarda paylaş

cava 21 gün önce tff delilleri istediğinde , delillerin içeriğini bilmiyordu, demekki şu an ellerinde bulunan deliller savunmaya açık deliller bunu gördüler o yüzden karar alamıyorlar, aslında savcının fedarasyon delilleri istediğinde, ben daha sorusturmayı surduruyorum sana delillerin tamamını gönderemem bıtsın sonra gonderıcem dıye acıklama yaparak tff nın uzerındekı baskıyı alması lazımdı yanı en bastan o dosyaları gondermeyecektı savcı, fakat savcı efendı aman bomba benım elımde durmasın dıye topu tff ye attı.
Sosyal ağlarda paylaş

tam bende bunu yazıyordum,

bakış açısına göre değişir, beşiktaş sucsuzdu bos yere ceza alacaktı bana tesekkur etmeleri lazım diyor, baska hickımsede yok ki bu kadar sonuç cumlesıde masum olduklarına dair sonuç olarak da değerlendirilebilir yani bakış açısı önemli ama su vıdeo ile basın ve bırcok kısı ipi çekti bile :)

söyle özetleyim, adamların masum olduğu ortadaydı ama ceza alacaklardı ben kurtadım diyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası öyle bir ortamda etraf kamera doluyken, insan kaynıyorken hele de TFF açıklamaları yapmaya yürürken konuşacaklarını sanmıyorum. Zaten ıkıp açıklamayı yapar veya savcı alır virader bu ne demek diye sorar bırakır.

Bu arada alakasız bu topikle ama bu akşam bizim kuluplerden birilerinin maçı falan varmı avrupa?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de bok yoluna gideceklerdi kurtardım anlamındadır. Beşiktaş'ın şike yaptığıyla ilgili bir şey çıkmadı şimdiye kadar. Anca usulsüz transfer işte. Ama yaptılarsa da o kurtardıysa, o zaman onu da atsınlar hapse. Sürünsün şerefsiz

edit: ahahah seneye düşürün ne ya ahuahahhaa yani mantıklı ama ne bileyim komik geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Ara sıra giriyorum takip etmek için ama son durumu hiç anlayamadım.Fener aklandı mı, kişilere mi kaldı suç ? Düşürülme ihtimali hala var mı ? Şampiyonlar ligine fener kesin gidiyor mu ? İncesu çocuğuyuz biz ahıllı ol !

federasyon başkanı dün dedi gidenlerin kendi bilceği iş dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...