cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tinu, olay o değil 21 gün önce de federasyonun belgeleri gösteremeyeceği belliydi, savunma alamayacağı belliydi, düşürme kararı alsaydı milletin kendini savunma hakkı olmayacağı belliydi açıklamayı hemen yapsalardı, bize belgeler geldi ama böle böle durum var o yüzden iddaanameyi ve gizliliğin kalkmasını bekleyeceğiz deselerdi bu kadar gürültü olmazdı adam kıvırıyor işte, bir dediği diğerini tutmuyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 e zaten aydınlar o yuzden hodrı meydan dedı, varsa sıke yapmadıgını dusunen buyrun gıdın avrupaya dedi adam, he ilk resti besıktas gordu :) ama hakkında cok cıddı suclamalar olan fenerın ben sampıyonları lıgıne gıtmeyecegını dusunuyorum bu sene, bı kac gun ıcınde acıklayacak bence , gıderse çok çok buyuk rısk alır hadı kume duserse 1 senede cıkarda avrupadan 5 sene men yemek kulubu bıtırır resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ha şimdi ümitler sezon ortasına kaldı yani =) sizi 5 yıl oyalar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 cava 21 gün önce tff delilleri istediğinde , delillerin içeriğini bilmiyordu, demekki şu an ellerinde bulunan deliller savunmaya açık deliller bunu gördüler o yüzden karar alamıyorlar, aslında savcının fedarasyon delilleri istediğinde, ben daha sorusturmayı surduruyorum sana delillerin tamamını gönderemem bıtsın sonra gonderıcem dıye acıklama yaparak tff nın uzerındekı baskıyı alması lazımdı yanı en bastan o dosyaları gondermeyecektı savcı, fakat savcı efendı aman bomba benım elımde durmasın dıye topu tff ye attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ortada 2 olay var o yzden karışıklık oluyor bir şik iddiası ki TFF ve savcılık bunu takip ediyor birde organize suç iddiası bunu da savcı takip ediyor. Yani laylaylom diye karar vermenin sonucları çok acı olabilir.Her iki tarafta konuya dikkatli yaklaşmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tff nin savunma alma gibi bir zorunluluğu yok.Kısacası bir kez daha yurdumda yapanın yanına kar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mighty_THoR said: tff nin savunma alma gibi bir zorunluluğu yok.Kısacası bir kez daha yurdumda yapanın yanına kar kaldı. Kimsenin yanina kar kalmaz. Onemli olan adli surecin ne kadar surecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mighty_THoR said: tff nin savunma alma gibi bir zorunluluğu yok.Kısacası bir kez daha yurdumda yapanın yanına kar kaldı. var. Ben de senin gibi düşünüyordum, açtım yönetmeliğini okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=8977&cid=6 üsnü güreli federasyon yetkilileri ile konuşurken duyuluyor.. Beşiktaşı kurtardık sayemde bana teşekkür etmeleri lazım , başka kimde var ki bu kadar bulgu .. sonuç. diyor http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=188794&cid=6 olay çıkar c/p direk btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bende bunu koycaktım aga valla biz sağlam oturduk herhalde şapa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bizim yönetimde hemen dksında destek msjı atmasını şimdi daha iyi anladım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Şimdi bu lafa iki açıdan bakılabilir ya BJK suçsuzdu bok yoluna ceza almasından kurtadır VEYA BJK bi boka bulaşmıştı ondan kurtardık. Bakış açısına başlı diyeceğim ama medya çoktan ipi çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Basın toplantısında öyle bişey demesi için mal olması lazım adamın ki Hüsnü Güreli mal değil. Başka bişey var ya da yanlış anlaşılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 güreli çıkıp açıklama yapmalı,ortalığı feci karıştırır bu olay yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tam bende bunu yazıyordum, bakış açısına göre değişir, beşiktaş sucsuzdu bos yere ceza alacaktı bana tesekkur etmeleri lazım diyor, baska hickımsede yok ki bu kadar sonuç cumlesıde masum olduklarına dair sonuç olarak da değerlendirilebilir yani bakış açısı önemli ama su vıdeo ile basın ve bırcok kısı ipi çekti bile :) söyle özetleyim, adamların masum olduğu ortadaydı ama ceza alacaklardı ben kurtadım diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bence çok iyimsersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Açıkcası öyle bir ortamda etraf kamera doluyken, insan kaynıyorken hele de TFF açıklamaları yapmaya yürürken konuşacaklarını sanmıyorum. Zaten ıkıp açıklamayı yapar veya savcı alır virader bu ne demek diye sorar bırakır. Bu arada alakasız bu topikle ama bu akşam bizim kuluplerden birilerinin maçı falan varmı avrupa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mehmetbaransu mehmetbaransu Üç hafta önce dediğim oldu. Fenerbahça federasyondan bir yıl istedi. 1 yıl sonra bizi düşürün dedi. Futbolcuları satmak için. Olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bence de bok yoluna gideceklerdi kurtardım anlamındadır. Beşiktaş'ın şike yaptığıyla ilgili bir şey çıkmadı şimdiye kadar. Anca usulsüz transfer işte. Ama yaptılarsa da o kurtardıysa, o zaman onu da atsınlar hapse. Sürünsün şerefsiz edit: ahahah seneye düşürün ne ya ahuahahhaa yani mantıklı ama ne bileyim komik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 alayı perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 seneye düşürün bizi 5 senede uefa dan men yeriz problem değil,ülke futboluna gider ayak...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ara sıra giriyorum takip etmek için ama son durumu hiç anlayamadım.Fener aklandı mı, kişilere mi kaldı suç ? Düşürülme ihtimali hala var mı ? Şampiyonlar ligine fener kesin gidiyor mu ? İncesu çocuğuyuz biz ahıllı ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Anadan dogma Polyanna'lar var ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Akhlaur said: Ara sıra giriyorum takip etmek için ama son durumu hiç anlayamadım.Fener aklandı mı, kişilere mi kaldı suç ? Düşürülme ihtimali hala var mı ? Şampiyonlar ligine fener kesin gidiyor mu ? İncesu çocuğuyuz biz ahıllı ol ! federasyon başkanı dün dedi gidenlerin kendi bilceği iş dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar