mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adamınbiri said: Bence bu oyalama fener için değil trabzon falan da ceza alıcak hepsini bekliyolar şampiyon bursa sanırım :D Doğru düşünüyorsun.Fenerbahçe'yi düşürüp Trabzon'u şampiyon ilan etse, yarın Trabzon için de aynı suçlamalar yapılacak, bu efer de Trabzon'u düşürüp Bursa'yı mı şampiyon yapacaklar?Bence şu yeni dalganın içyüzünün anlaşılmasını bekliyorlar.Düşecek,kalacakları ona göre federasyon 1 haftaya kadar bence açıklar.Öyle lig-mig başlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Myshkin said: THARKAS said: oyle yada boyle 82 puani 10 macta sike yaparak toplamis fenerle 82 puani tek bir macta sike yapmayi beceremeden toplamis trabzon arasinda sampiyonlugu hakeden takim trabzonspordur. EEĞER ŞİKELERİMİZİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK EĞER ŞİKELERİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK ALLAHIMA YEMİN EDERİM Kİ SENİN ŞİKEN BENİM ŞİKEMİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER o........... < benim şikem |..........__.......... /....._o/...|_...... < senin şiken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mulgear6 said: nilepe yazdım facebooktan uyanınca kafayı yer lolnilep fifaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mulgear6 said: nilepe yazdım facebooktan uyanınca kafayı yer lolDesene ona girdiğimiz iddiadan ötürü bana bir özür borçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 jh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 0===============> bu da juventus'un sikesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lütfi amca ne diyorsa o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoGMeaT said: ... Tüm deliller bundan ibaret diye düşünmen de çok ayrı bir pollyanna tarikatı öğretisi... Çiçekler böcekler akarsular falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoGMeaT said: tarkas,sonra cıkıp lütfi arıboganda kansız cıktı deme o mesaji sil adam gibi konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Düşen takımların yerine sırasıyla bu sene çıkanların arkasında kalan diğer takımlar mı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoGMeaT said: soruşturmanın gizliliği şimdiye kadar basına servis edilen "delil"leri kapsamıyor mu ? yöneticilerin birlikte yemek yemesi elinde poşetle yürürken kameralara yakalanan(!) ilhan(nası yaparsın,nası maçtan önce poşetle gezersin,içinde 500.k euro var dedilerde sonra baktılar kimse yemicek oda kaynadı araya) ruhsatsız silahlar,SAHTE EHLİYET bunların hepsi sanki terör örgütü malzemesiymiş gibi sunuldu noldu emenike'nin konusma kaydı nerde? bütün bu kifayetsiz deliller ortaya sarılacağına,o 19 maçtan bitanesine ait bi delil neden cıkmadı ki ortaya? abi kumpas basit. birisini çıkartıyorsun. yem olarak sırtlanların önüne atıyorsun. gazete de olmuş, olmamış ne varsa basıyor bi güzel.. adamı daha mahkemeye çıkmadan suçlu ilan ediyorlar. ergenekon'da, balyoz'da ve bilimum operasyonda dinci tayfa yedi bu numarayı, burada top kafalar yedi. e ikisinin de algı düzeyi oldukça yakın birbirine. dinciler biraz daha açık görüşlü ve özgür olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lütfi arıbogana laf atıldı diye adam ragee girdi lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lütfi amca en yakın arkadaşlarımızdan birinin babası. rage e girilir haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adam aile dostu, yakın tanıdığımız, en yakın arkadaşımın babası diyor, sinirlenir doğal olarak birbirinizle atışmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fistan said: lütfi arıbogana laf atıldı diye adam ragee girdi lan ahaha peki aziz senin baban mıydı da bu kadar rage yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Trabzonspor asbaşkanı da gözaltına alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 trabzon, sivas, fener lig ortasinda gidecegi belli gibi. bakalim baska kim cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Milliyet, TFF'de göz altı olabilecek kişiler olduğundan deliller TFF'ye gönderilmeyecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: trabzon, sivas, fener lig ortasinda gidecegi belli gibi. bakalim baska kim cikacak.Sen valla laftan anlamazsın ha. Yok öyle birşey kardeşim televizyon izle biraz sen seversin. Bas bas bağırıyorlar lig ortasında böyle bir yaptırım söz konusu değil diye hala hayal kuruosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sene ortasinda 8 takimi briden dusurmeye kalkacaklar, sonra diger 10 takim dahil tum takimlar isyan edecek lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kimseye kansız demedim ama selçuk hakkında bi sürü wot bırakıp sonra "e napak adam kansız cıktı" diyen biri vardı,onla azcık dalga geçim dedim. o aynı biri benden telefonumu istiyo,yatagımdan aldıracak beni galiba,daha pek bişi yazmayayım COK KORKUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fenercik düşmesin diye federasyon avrupa kupalarından kulüp ve milli takım bazında yıllarca men edilmeyi göze alır, evet. Dream on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 TFF nin elinde delil yok, zaten bir karar vermeyeceklerini açıklamışlardı. Demiş işte adam iddianame açıklanınca karar vereceğiz diye. Bu açıdan TFF haklı zira emniyetten ellerine ulaşmış delil yok. Delili görünce karar vereceğiz demişler nesine seviniyor ki fenerliler. İşin uefa ayağı karışık gibi, adamların kendileri durumu değerlendirip ceza verme yetkisi var tff yi es geçerek. Bu konulardaki tutumlarıda belli. Fener kurtarmış değil de arada karar çıkana kadar fifa ya da uefa dan ceza almasak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tamam abi sene ortasında düşürmesinler, yeter ki grast "ben demiştim" diyebilsin. sezon sonu fener düşerse, grast da bir alt foruma düşmüş sayılsın. ha bi de bu sene de şampiyon olursa 2 şampiyonluk birden elinden alınacak galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sene ortasında ligden düşme diye bişey olmaz, ya şimdi yaparlar ya da sezon sonunu beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar