Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

fizban said:

ayhan'a atılan uçan tekme
sergen'in vanspor maçındaki frikiğini bloklayan barajdaki vanlı
sabri'nin dia'nın omzuna atlayıp "bacak omza"ya yeni bir soluk getirmesi de bunlara eklenebilir hatta.

uçan tekme derken haksızlık etmiş olursun, Amerikan fake güreşlerini bile kıskandıracak bi hareket o, tekmeyle gir, ayakları boynunun çevresine dola, o momentle adamın boynu çevresinde dön ve adamı geri çekip düşür ehaha, bu kadar muhteşem bir hareketi futbol tarihi görmemiştir :D

rey mysterio jr, 619 hareketi sdfsdf
Mesaj tarihi:
Red said:

sabri kaç tane penaltı yaptırmış bunca zaman say bakalım
Sabri kendi ceza sahasına kaç kere giriyor bir maçta? Onun dışında girdiği ikili mücadelelerin yarısı faul.
Mesaj tarihi:
enrique said:

forgiver said:

http://www.youtube.com/watch?v=oFaT4Syshv0

niang çok net faul yapmış ya ve vermemiş hakem olacak iş değil. sırtı dönük topa giden adam ilk kez gördüm

sabri'nin uzerine cıktıgı dia'nin hicbisey olmamıs gibi oyunu devam ettirip gol atmak istemesinin yanında kendi kendine dusen niang'ın penaltı diye kollarını yana acması epicmis.

dia dusse hakem penaltı verebilirdi. ama adam posizyonun devamında gol atabiliriz diye dusunmus herelde, ayakta da kalınca devam etmis oyuna.
Mesaj tarihi:
said:
Şike konusunda ele alırsak, ben Fenerbahçe şike yapmış demem hiçbir zaman. Önüme video koysalar, Aziz Yıldırım çantayla para veriyor olsa bir futbolcuya, bir yandan da ses kaydı olsa, diğer yandan banka hesaplarındaki para akışını gösteren belgeler olsa, yine inanmam.

antu kafası sdfsdf

son cümle: "Fenerle kimse başa çıkamaz" yine antu kafası

ama genel olarak mantıklı bir yazı yazmış, Levent Kızıl'ın hakem golü vermeyince telefonu kapatıp inşallah yenerler de hafif s.er diyişi kopardı beni. Bunlar doğruysa şike var ama düşürmeye yeter mi bilemiyorum :/
Mesaj tarihi:
ahaha ban him

hareket penaltı değil abi.görmüo musun adamın düşüşü.sabrinin teması varda o adam orda yere düşmez bırak takla atsın ahhaa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...