Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bu Gs ninki sırf göz boyamak için muhtemelen ya
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ehah arasınlar arasınlar gs'yi de, çay falan da ikram etsin bari yönetim. bişi bulamazlar zaten 8. olmuş takımda ne şikesi :) Ha, şikeye dair bişi bulurlarsa GS de düşsün aynen aşağı. Yok bulamazlarsa da zaten problem yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahahah ilahi polis :P Kulüpten yapılan açıklamaya göre zaten arama falan da yok, arama haberleri sıkıştır muhtemelen, polis florya'ya gidip Bülent Tulun'la görüşünce öyle olmuştur. Hani bi de bi durum olsa Bülent'i de alırlardı apar topar içeri. Diğer bir olasılık da işte eksik kaldık, GS hiç mi yapmadı ona da bakın diyemesinler diye yalancıktan arama yapıyorlardır. Son olasılığa gelirsek, düşmemek için şike yapmışızdır. Düşürsünler gari o zaman asdasdfad
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 E zaten Bülent Tulunu almışlar emniyete?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yoo? Florya'da görüşüyorlar dedi kulüp. Dur ben bi işin aslını öğrenmeyi deneyeyim
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bülent tulun da en no name adam lan. mahalle maçında kaleye koyulan tiplerden.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 varsa bişey alsınlar GS yi Bank Asya'ya hiç üzülmem.Tuttuğum takım şikeci ise napıyım o takımı :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ypqvc9LwrDI
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oya bora - ara beni daha iyi giderdi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tanık bu arada Bülent işte, 2007 tarihli belge içinmiş. Zaten tutuklayamazlar, o zamanlar teşvik şike falan suç değildi. O yüzden bu çok pis bir şey aslında. Aziz araştırın dedi diye anlamsız bir şekilde araştırıyorlar kulüp iş içleriyle ilgiliymiş, şikeyle alakası yokmuş belgenin. Belgeyi direk polise vermişler zaten. Şike olsa kaçırırlardı. Ohh :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 he aziz dedi diye arıyorlar u mad?
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahaha açıklama çok komik yalnız. gs'nin iç işleriyle ilgili, zaten biz davet ettik ne demek ya işsldkf
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 NTVspor ne heyecanlandı ya, 4 ayrı headline atmış siteye Gs ile ilgili
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Göz yaşları sel oldu ya, durdurmak için işte. Maksat halkı rahatlatmak gerizekalı herifler hala arama arama arama diyorlar, biz davet ettik diyor adam, muhabir hala arama arama arama iyi sabır varmış Sedat Doğan'da açıklama için
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahah antu kafası gs mesajları da başladı Floryada yapılan incelemelerde aralarında 1 UEFA, 1 Süper Kupa, 17 Lig kupası olmak üzere toplam 61 ŞANLI KUPA bulunmuştur.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18411183.asp?gid=362 cok komik abi o ifade dedikleri şey. haha
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 CthuLhu said: ahah antu kafası gs mesajları da başladı Floryada yapılan incelemelerde aralarında 1 UEFA, 1 Süper Kupa, 17 Lig kupası olmak üzere toplam 61 ŞANLI KUPA bulunmuştur.Galatasaray'ın müzesinde malesef süper kupa ve uefa kupası bulunmamaktadır. Ha sonradan maketini yaptırdılarsa bilemem
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hazır her yeri ararken çatıdan sabrinin diktiği topları da indirseler bari.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 of grast ahahaha bu kadar komik bir çekememezlik mesajı görmemiiştim daha önce :D
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: of grast ahahaha bu kadar komik bir çekememezlik mesajı görmemiiştim daha önce :DAllah aşkına neyi çekemicem. Wow'da guilde bi çocuk vardı sırp. Kızıl Yıldızı tutardı. Takım muhabbeti geçtimi son bilmemkaç senedir adını duymadığım kızıl yıldızı dünyanın en büyük takımı sanardı Şampiyonlar Ligini kazandık biz fln tripleri.Millet dalga geçerdi. 10 seneden fazla geçmiş. Artık Takım puanını geçtim Ülke puanına bile yansımıyor 2 seneden beri aldığınız kupa. Sanki 10 senedir her sene UEFA kupasını kazanıyor gibi davranıyorsunuz. Komik oluyor artık. Yok yapılan arama sonucu uefa kupasına rastlandı fln 1 sene elinizde kaldı kupa gitti bi dahada o noktaları geçtim avrupada maç oynamadınız nerdeyse. Hala UEFA şampiyonluğunuz sürüyor gibi konuşmalarınız komik artık.
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 e iyiymiş 1-2 sene sonra fenerliler 6-0 diyemeyecek.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Son 10 yılın en çok kazanan takımı fb, en az kaybeden takımı fb, en çok gol atan takımı fb. Hala sabahlara kadar laf ederler, bir şey söyleyince gsyi çekemiyor oluyor. Çocuk kalbi =)
Öne çıkan mesajlar