Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehah arasınlar arasınlar gs'yi de, çay falan da ikram etsin bari yönetim. bişi bulamazlar zaten 8. olmuş takımda ne şikesi :)

Ha, şikeye dair bişi bulurlarsa GS de düşsün aynen aşağı. Yok bulamazlarsa da zaten problem yok.
Mesaj tarihi:
ahahah ilahi polis :P

Kulüpten yapılan açıklamaya göre zaten arama falan da yok, arama haberleri sıkıştır muhtemelen, polis florya'ya gidip Bülent Tulun'la görüşünce öyle olmuştur. Hani bi de bi durum olsa Bülent'i de alırlardı apar topar içeri.

Diğer bir olasılık da işte eksik kaldık, GS hiç mi yapmadı ona da bakın diyemesinler diye yalancıktan arama yapıyorlardır.

Son olasılığa gelirsek, düşmemek için şike yapmışızdır. Düşürsünler gari o zaman asdasdfad
Mesaj tarihi:
tanık bu arada Bülent işte, 2007 tarihli belge içinmiş.

Zaten tutuklayamazlar, o zamanlar teşvik şike falan suç değildi. O yüzden bu çok pis bir şey aslında. Aziz araştırın dedi diye anlamsız bir şekilde araştırıyorlar

kulüp iş içleriyle ilgiliymiş, şikeyle alakası yokmuş belgenin. Belgeyi direk polise vermişler zaten. Şike olsa kaçırırlardı. Ohh :)
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

ahah antu kafası gs mesajları da başladı

Floryada yapılan incelemelerde aralarında 1 UEFA, 1 Süper Kupa, 17 Lig kupası olmak üzere toplam 61 ŞANLI KUPA bulunmuştur.
Galatasaray'ın müzesinde malesef süper kupa ve uefa kupası bulunmamaktadır. Ha sonradan maketini yaptırdılarsa bilemem
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

of grast ahahaha bu kadar komik bir çekememezlik mesajı görmemiiştim daha önce :D
Allah aşkına neyi çekemicem. Wow'da guilde bi çocuk vardı sırp. Kızıl Yıldızı tutardı. Takım muhabbeti geçtimi son bilmemkaç senedir adını duymadığım kızıl yıldızı dünyanın en büyük takımı sanardı Şampiyonlar Ligini kazandık biz fln tripleri.Millet dalga geçerdi. 10 seneden fazla geçmiş. Artık Takım puanını geçtim Ülke puanına bile yansımıyor 2 seneden beri aldığınız kupa. Sanki 10 senedir her sene UEFA kupasını kazanıyor gibi davranıyorsunuz. Komik oluyor artık.

Yok yapılan arama sonucu uefa kupasına rastlandı fln 1 sene elinizde kaldı kupa gitti bi dahada o noktaları geçtim avrupada maç oynamadınız nerdeyse. Hala UEFA şampiyonluğunuz sürüyor gibi konuşmalarınız komik artık.
Mesaj tarihi:
Son 10 yılın en çok kazanan takımı fb, en az kaybeden takımı fb, en çok gol atan takımı fb. Hala sabahlara kadar laf ederler, bir şey söyleyince gsyi çekemiyor oluyor. Çocuk kalbi =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...