Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internetspor.com sitesi, savcının Galatasaray'ın 2009'da oynanan bir maçını da incelemeye aldığını söylüyor.

lol :p

http://www.internetspor.com/spor/super-lig/sike-operasyonuna-galatasaray-da-karisti-86482.html?v=1311923134
Mesaj tarihi:
Holy said:

TFF atayacakmış çıkacak takımları. Bank Asya'dan 3 takım seçip göndereceklermiş. Çünkü ordan da alt lige düşenler olacak şikeden falan. Dengeleri korumak için böyle düşünmüşler.

Karşıyaka gelir bence. Diğerlerini bilmiyorum.

Taraftar durumundan Göztepe gelir önce...

Sonra da eş durumundan karşıyakayı alırlar.

Tribün muhabbetlerini beilenlere özel çirkin şaka
Mesaj tarihi:
:) Arkadaşlar, yapılan-edilen-izlenen yol aynı Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarındaki yöntem.

Bu arada kendini nimetten sanan Erman Toroğlu'nun Aziz Yıldırım hakkında şikayetçi olmak için adliyeye gittiğinde yaptığı şovla ilgili Hasan Pulur usta güzel bir yazı yazmış. İsteyen aşağı linki tıklayıp okuyabilir.

http://gundem.milliyet.com.tr/erman-toroglu-nerelerdeydiniz-/gundem/gundemyazardetay/29.07.2011/1419987/default.htm?ref=facebookmypage
Mesaj tarihi:
cetintas said:

:) Arkadaşlar, yapılan-edilen-izlenen yol aynı Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarındaki yöntem.

Bu arada kendini nimetten sanan Erman Toroğlu'nun Aziz Yıldırım hakkında şikayetçi olmak için adliyeye gittiğinde yaptığı şovla ilgili Hasan Pulur usta güzel bir yazı yazmış. İsteyen aşağı linki tıklayıp okuyabilir.

http://gundem.milliyet.com.tr/erman-toroglu-nerelerdeydiniz-/gundem/gundemyazardetay/29.07.2011/1419987/default.htm?ref=facebookmypage

hepsini okumadım

Kaç zamandır, ağzınızda eveleyip geveliyordunuz, televizyondaki “Maraton” programından uzaklaştırılmanızı Aziz Yıldırım’dan ve Fenerbahçe’den biliyordunuz.
Keşke o zaman “müşteki” olsaydınız, elinizi kolunuzu tutan mı, vardı?
Öyle yapmadınız!
Ya ne yaptınız?
Aziz Yıldırım, tutukluyken, cezaevindeyken, hastanede canıyla uğraşırken, Emniyet Müdürlüğü’ne gidip kendisinden şikâyetçi oldunuz.

bu kısımdan sonra bıraktım okumayı, çünkü saçmalamış, erman toroğlunun savunmam etmem aksine nefret ederimde, adam o zaman ortada herhangi bir delil mi vardı gidip şikayet edecekti, şimdi ortaya telefon görüşmeleri çıktığı için adam gidip şimdi şikayetçi oluyor, çünkü bahsi geçen telefonlarda e.toroğlunun işine son verilmesi ile ilgilide kayıtların olduğu söylendi.

yani savunmak gibi olmasın nefret ederim bu adamdan da, ortada hiç bir delil belge yokken gidip aziz yıldırım beni kovdurdu diye dava açmak için aptal olmak lazım.
Mesaj tarihi:
Hasan Pulur halt etmiş insan hakkını istediği zaman savunur, önce bir şey olmaz sanıyordu belki şimdi cezasını çeker demiştir. Kimse de buna karışamaz.
Mesaj tarihi:
tinu said:

bu kısımdan sonra bıraktım okumayı, çünkü saçmalamış, erman toroğlunun savunmam etmem aksine nefret ederimde, adam o zaman ortada herhangi bir delil mi vardı gidip şikayet edecekti, şimdi ortaya telefon görüşmeleri çıktığı için adam gidip şimdi şikayetçi oluyor, çünkü bahsi geçen telefonlarda e.toroğlunun işine son verilmesi ile ilgilide kayıtların olduğu söylendi.

Katılıyorum aslında söylediklerine aynen de şöyle de bir nokta var ki nasıl oluyor da gizlilik olan bir soruşturmada biri kalkıp da ordaki belgelere dayanarak böyle bir işe kalkışıyor? Gerçi bu yine bilgilerin sızması ve bilgi kirliliği ile ilgili Erman T. ile ilgili dğeil.
Mesaj tarihi:
orası öyle gerçekten iddaa edildiği gibi aziz yıldırım telefon dinlelemerinde “Erman Toroğlu’nu ben kovdurdum. Daha farklı şeyler mi yapayım?” gibi bir cümle etmişmi etmemiş belli değil, ama erman toroğlu bu haber üzerine gayet doğal olarak şikayetçi olmuştur.
Mesaj tarihi:
@tinu
Erman o zaman da sallıyordu,"beni Aziz Yıldırım kovdurdu" diye.Demek ki elinde bu konu ile bilgi vardı.Hasan Pulur'u küçümsememek lazım.Öyle gazete köşelerini, tv ekranlarını dolduran gazeteci sıfatlı adamlardan farklıdır.Çok şaşırmamak lazım.Dünyada da,bizde de düşenin dostu olmaz.Daha en baştan Erman biliyordu madem kendini kovduranın Aziz Yıldırım olduğunu, hani hep delikanlıyım,asarım,keserim,benden babayiğidi yok triplerinde ya?Sıkıyorduysa gidip Aziz Yıldırım tutuklanmadan önce şikayette bulunsaydı.

Yaa,hepsini geçtim.Ben izledim tvdan,sizlerde izlemişsinizdir. O gazetecilere,tv kameramanlarına Erman'ın yaptığı şova ne demeli?
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

tinu said:

Katılıyorum aslında söylediklerine aynen de şöyle de bir nokta var ki nasıl oluyor da gizlilik olan bir soruşturmada biri kalkıp da ordaki belgelere dayanarak böyle bir işe kalkışıyor? Gerçi bu yine bilgilerin sızması ve bilgi kirliliği ile ilgili Erman T. ile ilgili dğeil.

Yayın yasagına karsıyımda d fenerine yayın yasagı getir gizli sorusturmada FB avukatlarının bile bilmediklerini piaysaya yeni yeni cıkan adamlar bilsin.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

tinu said:

Bu gizlilik sadece tutuklu ve avukattan gizlilik arkadaşlar :)

Yandaş medyaya, Mehmet Baransu'ya gizlilik yok.

B)-
Mesaj tarihi:
Yahu ayrıca düne kadar korkuyordu belki de Aziz Yıldırım'dan, sonuçta çalışan para kazanan bi adam bu belki gidip şikayetçi olsa kanaltürkten de kovdurucak yada yazı yazdığı gazeteden kovdurucak. Karşısındaki adam kendinden güçlü ve elinde hiç bi delil yokken napıcaktı ki?
Ha şimdi hem Aziz Yıldırım'ın karşı saldırıya geçme şansı da kalmamışken, elde kanıt olduğu söylenirken şikayetçi olmuş işte...

Ki şuan bile tetikçileri saldırıyor işte adama...

O da öyle olmayabilir, örneğin cüzdanınız çalındı diyelim polis bi hırsızı yakaladı ve cüzdanınız adamın üzerinden çıktı polis sizi arayıp çağırır karakolda da sorar şikayetçi olucak mısınız diye.. Benzeri bişey olmuştur muhtemelen, gazeteden okuduğuyla şikayetçi olucağını sanmıyorum Toroğlu'nun.
Mesaj tarihi:
yahu ortada delil yokken sadece şüphe ile yada duyumla gidip şikayet edilirmi?? muhtemelen birileri o zamanlar buna seni aziz kovdurdu dedi, muhtemelen şansaldır, ama ortada delil yok bir şey sikayet etse ne olacak,nasıl ispatlayacak, şimdi baktı gazetelerde telefon konuşmalarında bunun tespit edildiği ile ilgili bir şey var gitti şikayetci gayet normal bu.

kim olsa böyle yapardı.

bu arada tabi bütün bu basına sızan konuşmalar ne derece doğru neden avukatlarla paylaşılmadı, yada nasıl sızdığı bambaşka bir konu. zaten en başından beri bu tartışılıyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...