Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alakası yok ki, al yani geçen gün bizim inter hazırlık maçında bizim taraftarlar sahaya meşale falan attı, 7 dakka durdu oyun sonra devam etti. Maçın oynanmasına engel olacak durum yoktu, tribünleri sakinleştirip oynattılar maçı işte denizlide de, resmen ağlamak şu yaptığın
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

galatasrayın en parlak dönemini haluk ulusoya bağlayan bir adamın şunu söylemeye yüzü olmamalı

Fenerbahçe galatasaray arasındaki tatlı geyik diye bir şeyler geçmişti önceki entrimde, ona istinaden bunu hoş görün. haluk ulusoy hapse atılsın, yargılansın diye tutturmuyoruz ki. yeri geldikçe adını anıyoruz:)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

alakası yok ki, al yani geçen gün bizim inter hazırlık maçında bizim taraftarlar sahaya meşale falan attı, 7 dakka durdu oyun sonra devam etti. Maçın oynanmasına engel olacak durum yoktu, tribünleri sakinleştirip oynattılar maçı işte denizlide de, resmen ağlamak şu yaptığın

ilk yarı ve ikinci yarı ayrı ayrı 15'er dakika sabote edildi maç sen neyin sakinleştirmesinden bahsediyorsun?
Mesaj tarihi:
@S-H

Hocam tam anlamadım ne demek istediğini. Ben sadece Arkasokak'ın verdikleri örneklerde Fenerbahçe'nin istese bile şike yapmasının zor olduğunu söyledim. Şike yapamadığı diğer maçları şike ile aldı gibi birşey söylemedim. Sadece Fenerbahçe'nin Denizli, TS maçlarında şike yapmasının zor olduğu, bu maçlar da şike yapmamış olmasının başka zaman yapmamamış olduğunu kantıladığını göstermediğini belirttim. Yoksa onlarda yapamadı diğerlerinde yaptı diye bir durum yok tabii ki.
Ayrıca her şeyi geçtim, yapmak istediğini farzet, kimse ligin 3. haftasındaki maçta şike yapmaz, yapacaksan sonlara doğru olması mantıklı yani. Takım daha maç yapmadan ilk yarıda 3. 5. haftada kaybettiği maçları satın almazsın yani di mi:)..
Son 17 maçta da 16 galibiyet aldı zaten. Ha bence iyi oynayarak kazandı zaten o ayrı konuda, ilk yarıdaki kaybettiği maçları koyup bunları niye almamış o zaman demek olmadı yani...

Edit: Düzelteyim silmeden, 09-10'u demişsin. Şimdi hatırlamıyorum ne zaman oynandı o maçlar, ancak ligin gidişatı doğrultusunda her maçı da alamazsın zaten başından dediğim oydu. Senin rakibin düşme potasındayken nasıl alacaksın takımı, kimlerin kaldığı da son haftalarda belli olur. Yani gidip ligin 10x. haftasında içeride oynayıp berabere kaldığı maçı almazsın, gider en sıkıntı maçı alırsın almak istesen. Fenerbahçe Diyarbakır maçından zaten puan kaybı beklemiyor ki alsın, ama Sivas maçında herşey olur diye garanti altına alabilirsin o ayrı bir durum. Gerçi böyle birşey iddaa ettiğim yok sadece olayın mantığını söylemeye çalışıyorum..Ama dediğim gibi yazının ana amacı yukarıda yazdığım ilk paragraftı, Arkasokak'a cevaben..
Mesaj tarihi:
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN BASIN BİLDİRİSİ
BASIN BİLDİRİSİ
"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının (CMK 250. Madde ile Yetkili) vermiş olduğu 2011/2287 sayılı talimatı ile yürütülen soruşturma kapsamında;
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik olarak, cebir ve şiddet içeren eylemler, yetkisiz futbolcu menajerliği yapılması ve Bank Asya 1.Liginde mücadele eden bir futbol kulübündeki usulsüzlükler nedeniyle Aralık 2010 tarihinde çalışma başlatılmıştır.
Yapılan çalışmalarda;
Suç örgütü tarafından yetkisiz menajerlik yolu ile yüksek miktarda haksız kazanç temin edildiği, bazı spor kulüplerinin hesaplarında usulsüzlükler yapıldığı, bazı futbolcuların da tehdit edilerek kulüpteki alacaklarından zorla vazgeçirildikleri,
Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen Futbolcu Temsilcisi sınavı sorularının da suç örgütü tarafından ele geçirildiği ve daha sonra sınava katılan adaylara fahiş fiyat karşılığında satıldığı,
Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.

ELDE EDİLEN MALZEMELER
-(3) adet 9.mm çapında ruhsatsız tabanca,
-(4) adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca,
-(1) adet 38 kalibre çapında ruhsatsız tabanca olmak üzere toplam 8 adet ruhsatsız tabanca,
-Çeşitli çap ve ebatlarda fişek ve boş kovan,
-(1) adet sahte ehliyet,

Suç örgütüne yönelik 03.07.2011 günü gerçekleştirilen operasyonlarda toplam (61) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Suç örgütüne yönelik 03.07.2011 günü gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda toplam (61) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Yakalanan şahıslardan (2) şahıs 04.07.2011 tarihinde Soruşturma Savcısının talimatı ile Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir.
05.07.2011 tarihinde hazırlanan soruşturma evrakıyla birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına (CMK 250 Maddesi Kapsamında Görevli) sevk edilen (22) şahıstan 7’si tutuklanmıştır.
06.07.2011 tarihinde (25) şahıs İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.
07.07.2011 tarihinde (11) şahsın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmesi planlanmaktadır.
Ayrıca (1) şahıs halen sağlık problemleri nedeni ile hastanede gözetim altında tedavi görmektedir.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak organize suç örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürüttüğümüz ve birçok organize suç örgütünün çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 06.07.2011"
Mesaj tarihi:
said:

"Fenerbahçe, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu küme düşürüldü"

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan şike operasyonuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu

MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim." diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti.

Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek
Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu.

3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu.

Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.

"YAZILANLAR GAYET AÇIK"

Twitter hesabını ve yazdığı iddiaları doğrulatmak adına kendisine telefonla ulaşmaya çalıştığımız Lütfü Türkkan, MHP'li yetkiller aracılığıyla ilettiği mesajında; "Twitter hesabı bana aittir, yazdıklarım gayet açık, konuyla ilgili gerekli açıklamalar oldukça yine Twitter'da iletmeye devam edeceğim" dedi.

dha.com.tr/Seval BUDAK
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

entrinin giriş gelişme sonucundan yola çıkarak bana içten içe hak verdiğini görüp mutlu oluyorum.

gel gelelim sizin kafayla yorumlarsak, kaçan şampiyonluklar, türkiye kupası gibi yılların sakızlarına niye müsade etsin bu adam?! yıllar yılı devre arası Aziz Başkan soyunma odasına iner şimdi geyiği yapılmadı mı tarafınızdan? devre arasında tribünde yerinde yoktu maçı satın almaya gitti denmedi mi? bu adam hiç mi alamadı böyle maçları?

işinize gelen yorumu yapıp dalga geçmeye çalışıyorsunuz da olay Fenerbahçe galatasaray rekabetinin tatlı geyiğinin sınırlarını çoktan aştı. şahısların özgürlükleri üzerine böylesine saçma konuşmalar yazık. zihniyetlerde ileri demokrasi yer alabilir, siyasi düşünceniz sivil yaşantınız farklı olabilir ama böylesine fesatlık yapmaya lüzum yok.

herşey ortada değil mi abi işte. şikeyle bile anca bu kadar oluyor demek ki yapacak birşey yok yetenek meselesi
Mesaj tarihi:
MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim." diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti.

Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek
Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu.
3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu.
Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.

"YAZILANLAR GAYET AÇIK"

Twitter hesabını ve yazdığı iddiaları doğrulatmak adına kendisine telefonla ulaşmaya çalıştığımız Lütfü Türkkan, MHP'li yetkiller aracılığıyla ilettiği mesajında; "Twitter hesabı bana aittir, yazdıklarım gayet açık, konuyla ilgili gerekli açıklamalar oldukça yine Twitter'da iletmeye devam edeceğim" dedi.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
Mesaj tarihi:
TFF atayacakmış çıkacak takımları. Bank Asya'dan 3 takım seçip göndereceklermiş. Çünkü ordan da alt lige düşenler olacak şikeden falan. Dengeleri korumak için böyle düşünmüşler.

Karşıyaka gelir bence. Diğerlerini bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

olabilir, ya da işte alt lig 2 grupla oynanır, 6 takım çıkar. süper lig de 15 takımla oynanır düşme olmaz
Yani bir sezon sonra 21 takımlı ligimize merhaba diyeceğiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...