toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yoo ben kabul etmiyorum. besiktas'ın aynı sezon 6 attıgı takıma gs'nin 8 atması sike oldugunu gostermez hicbir sekilde. siz zaten 2. olunca da sampiyon sayılıyosunuz. neden sike olsun ki.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 atar rage yapmak olmadi acitasyon mu deniyorlar simdi de?
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 LAN O VİDYONUN SONU NE AHAHAHA Şerefli 2.liği bağıra bağıra söylüyor of BJK süper camia ya haha. Bu şerefli 2likleri 5.likleri yarımşardan saysak 20 şampiyonluk falan eder heralde.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 toggie said: besiktas'ın aynı sezon 6 attıgı takıma gs'nin 8 atması sike oldugunu gostermez hicbir sekilde. çok sağlam argüman,fenerinde konyanın yendiği sivası yenmesi şike olduğunu göstermez denilebilir
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 8-0 dan önce bunlara baksınlar. alın belgeli, kanıtlı. ankaragücü teşvik 98 yili: http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/yazar/asik.html http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/05/05/41890.asp http://www.milliyet.com.tr/1998/05/03/spor/spo05.html hep diyonuz ya gecmise bakalim. al sana gecmis, itirafli kanitli. bol keseden atmaca degil oyle. hadi arastiralim? ama bunu görmeden geçersiniz di mi ahaha, CEVAB VEREMEDIsiniz tam.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 S-H said: toggie said: besiktas'ın aynı sezon 6 attıgı takıma gs'nin 8 atması sike oldugunu gostermez hicbir sekilde. çok sağlam argüman,fenerinde konyanın yendiği sivası yenmesi şike olduğunu göstermez denilebilir gs tek mac icin sike yaptı deniyor. fb icin durum aynı degil. ayrıca evet arguman gayet saglam. sikenin sebebi yenilen 8 golde aranıyor. 2-0 falan yensek kimsenin sesi cıkmayacak. kafaların basmadıgı nokta burada.
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 2.likle, ama..., ŞEREFLİ BİR İKİNCİLİKLE! tamamlar.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Masquerade said: 8-0 dan önce bunlara baksınlar. alın belgeli, kanıtlı. ankaragücü teşvik 98 yili: http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/yazar/asik.html http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/05/05/41890.asp http://www.milliyet.com.tr/1998/05/03/spor/spo05.html hep diyonuz ya gecmise bakalim. al sana gecmis, itirafli kanitli. bol keseden atmaca degil oyle. hadi arastiralim? yav buraya bizde denizli maçı sonrası selçuk yula yazısı koyarız problem değil @toggie bjk-gs arasındaki muhabbeti bilmiyorum sadece 'siz 6 attıysanız bizde 8 atarız gayet normal' sağlam bir argüman değil 'konya sivası yendi bizde yendik ne var' demekle aynı,ayrıca fenerbahçe basında sadece sivas maçıyla ilgili haberler var diğerleri varsayım olabilir,edebilir falan filan.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hayır aynı degil. bilmiyomussun zaten muhabbeti. arka sayfada puan durumu var. oradan anlayabilirsin. bjk neden bizim ankaragucu macında sike yaptıgımızı dusunuyor? bunu bilmiyorsan eger benim soyledigimin sana bir anlam ifade etmesini beklemiyorum zaten.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahah yorum, iddia degil bak S-H. Cafer çatır çatır teşvik aldım diye açıkladı. Diğer haber de yorum falan değil şike teklif edildiğini rakip takım ve kaleci bangır bangır soyluyor kameralara ama nedense bir şey çıkmıyor, teşebbüs cezası yoktu sanırım o donemde. Selçuk Yula dedi ahahah.
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 İşin ilginç tarafı, 8-0 lık maç 1-0 da bitse yine şampiyon Galatasaray, bu gerçeği kaç insan biliyor acaba?
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ağızdan köpükler çıkarak yazıyor adam,üzüldüm lan futbol hayatı olmuş zavallının.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 @masq okumadan önce yazıyı yazan adama baktım biraz neymiş ne değilmiş diye selçuk yula'dan hallice bi adam çıktı kapadım direk vaktimi harcayamam :)
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahhahaha isinize gelirse tabi. buz gibi itiraf varken kameraya karsi haberi x yazmis. tam crt kafasi. devam 8-0 arastirilsin demeye. arastirin bakalim. :D
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 S-H said: Masquerade said: 8-0 dan önce bunlara baksınlar. alın belgeli, kanıtlı. ankaragücü teşvik 98 yili: http://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/yazar/asik.html http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/05/05/41890.asp http://www.milliyet.com.tr/1998/05/03/spor/spo05.html hep diyonuz ya gecmise bakalim. al sana gecmis, itirafli kanitli. bol keseden atmaca degil oyle. hadi arastiralim? yav buraya bizde denizli maçı sonrası selçuk yula yazısı koyarız problem değil @toggie bjk-gs arasındaki muhabbeti bilmiyorum sadece 'siz 6 attıysanız bizde 8 atarız gayet normal' sağlam bir argüman değil 'konya sivası yendi bizde yendik ne var' demekle aynı,ayrıca fenerbahçe basında sadece sivas maçıyla ilgili haberler var diğerleri varsayım olabilir,edebilir falan filan. Daha önce uzun uzun yazmıştım da tekrar yazayım zaten aynı sezon aynı Galatasaray Beşiktaş'ı da kendi sahasında 3-1 yenmiş. O ankaragücü de sezonu -19 averajla bitiriyor senin anlıyacağın GS'nın ankaragücüne 8 tane atması hiç de anormal değil.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sekerspor olayindaki o kaleci murat karasu degil. akarsu olmasi lazim. o olay yargiya gitti, sonra dava dustu delil olmadigi icin. tabi melih asik duydugu herseyi yazdigi icin normal. cafer aydin olayiysa cok bomba. adam sonrasinda baska bir programda yok abi o gun oyle dedim ama yok oyle birsey de demisti. oncesinde de zaten tesvik iddialarina 'biz namuslu adamlariz oyle sey olmaz' demisti. arada bi gun oyle diyesi geldi. mac izleyerek sike falan demek kadar sacma birsey yok bu arada. tesvik hadi neyse, asiri hirsli oluyor bazen takimlar bunu ben tesvikle yorumlayabiliyorum da; delil olmadan, itiraf olmadan, aha sike, aha tesvik demek cok sacma.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 toggie said: yoo ben kabul etmiyorum. besiktas'ın aynı sezon 6 attıgı takıma gs'nin 8 atması sike oldugunu gostermez hicbir sekilde. siz zaten 2. olunca da sampiyon sayılıyosunuz. neden sike olsun ki. öfff hala besiktas 6 atmısda gs 8 atmışmış puan durumuymuş , bunları hiçbiri inandırıcı değil niyemi! bir sayfa önceki videoda, hani sizin ne var o zaman suç değildi verdik teşvik ne olacak dediğiniz 87 sezonu, bu yüzden inandırıcı değil , şampiyon olmak adına çanta çanta para dağıtan doğan arabalar gönderen bir takım ligin son maçında 30 dakikada birbirinden komik 5 gol atıyorsa kimse inanmaz tesadüf olduğuna, ankaragücü maçında atılan gol sayısı değil maçın ilk 30 dk içinde zalad ve ankaragücünün yediği 5 gol ve gollerin yenme şekline bakarak insanlar şike var dedi, e tabi insanların şike var demesinin sebebide , videoda anlatılan 87 sezonda gs ın şampiyon olmak adına dağıttığı teşvik primleri, malatya ,sarıyer maçı doğan arabaların etkisi büyük.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o kadar temizsiniz ki parlıyorsunuz resmen,
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ne 87 sezonuymuş arkadaş, 24 sene öncesini buldular Galatasaray'ı kötülemek için en yakın tarih olarak. Puan tablosu vs. her şey ortada, şike yapan takım 8 tane atar mı hiç? Aklınıza, hayalinize sığıyor mu? Hadi garanti olsun diye 4 tane atsın adamlar. Azcık bir nefeslenin, tamam durumunuz kötü bank asya vs. derken kupanız gitti, rezillik çıktı bir sürü de; bize bok atınca bu olaylarda herhangi bir şey değişmeyecek.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 deadwoll said: Ne 87 sezonuymuş arkadaş, 24 sene öncesini buldular Galatasaray'ı kötülemek için en yakın tarih olarak. bjklilerin ilk aklına gelenin o maç olması gayet normal.24 yılı maç maç düşünüp bunu bulduklarını sanmıyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 aklına gelmesi için oturup o sezonu o maçı izlemesi gerekir. burada böyle aşık atanların hiçbirinin o sezon ligi izlediğini zannetmiyorum. Bi kısmı daha yeni doğmuş hatta doğmamıştı bile o maçlar oynanırken. Doğmuş olanlar da 2-3 yaşında daha agu derken neye maç izliyor? 40 yaş civarında üyemiz varsa o ayrı. Belki Abso laf edebilir hakkıyla sadece eğer isterse. Ama o yaştaki üye de oturup fi tarihindeki maçları dökerek "skor eşitlemeye çalışmanın" ne kadar saçma olduğunu anlayacak bilince ve tecrübeye sahiptir, yapmaz böyle şeyler. Hileyi hurdayı gururlarına yedirememişler, "herkes yapmıştır yeaaww" diye debelenmişler. Arayıp tarayıp efsaneler mitler arasından bulup çıkartmışlar getirmişler işte. "Ama fi tarihinde siz de yaptıydınız böhüh" diyerek vicdan rahatlatmaya, işi normalleştirerek gurur temizlemeye çalışıyorlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yok arkadaş, Fenerli fanatik en azından komik oluyor, Beşiktaşlı fanatik ise hiç çekilmiyor yani
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Rewendor said: aklına gelmesi için oturup o sezonu o maçı izlemesi gerekir. burada böyle aşık atanların hiçbirinin o sezon ligi izlediğini zannetmiyorum. Bi kısmı daha yeni doğmuş hatta doğmamıştı bile o maçlar oynanırken. Doğmuş olanlar da 2-3 yaşında daha agu derken neye maç izliyor? 40 yaş civarında üyemiz varsa o ayrı. Belki Abso laf edebilir hakkıyla sadece eğer isterse. Ama o yaştaki üye de oturup fi tarihindeki maçları dökerek "skor eşitlemeye çalışmanın" ne kadar saçma olduğunu anlayacak bilince ve tecrübeye sahiptir, yapmaz böyle şeyler. Hileyi hurdayı gururlarına yedirememişler, "herkes yapmıştır yeaaww" diye debelenmişler. Arayıp tarayıp efsaneler mitler arasından bulup çıkartmışlar getirmişler işte. "Ama fi tarihinde siz de yaptıydınız böhüh" diyerek vicdan rahatlatmaya, işi normalleştirerek gurur temizlemeye çalışıyorlar. hmm senin varsayımınla bundan 20 yıl sonra bugün bu olanların hiç bir önemi kalmayacak, cünkü bundan 20 yıl önce olan o olaylarda aynı bugün medyada çıkan haberler gibi aylarca konuşuldu gazetelerin kapaklarından inmedi, sen bugün için 20 yıl önce yaptığın ohoo bula bula bunu buldunuz fi tarihinde kalmış demek gerçekten komik, şimdi yaşananlar aklanamamaları halinde kulüplerin tarihinde nasıl bir kara leke olarak kalacaksa, 87 sezonunda gs yaptıklarıda kara bir leke olarak hep hatırlanacak, bundan 20 yıl sonra bu günleri hatırlamayan hatırlamayak istemeyenler aynı sizin verdiğiniz tepkiler gibi amaan 20 yıl önceydi diyecek. bu arada 87 sezonunda 11 yaşındaydım :)
Öne çıkan mesajlar