Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 enrique said: fener gsden sonra en baba cemaat takımı değil mi ya zaten galatasaray lisesini hayatında görmemiş adamın hakan şükürden futbol takımı çıkarımı.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mithat said: galatasaray lisesini hayatında görmemiş adamın hakan şükürden futbol takımı çıkarımı. toplu cuma namazına giden galatasaray lisesi değil bir tutmayın takımla liseyi
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Llama said: Mithat said: galatasaray lisesini hayatında görmemiş adamın hakan şükürden futbol takımı çıkarımı. toplu cuma namazına giden galatasaray lisesi değil bir tutmayın takımla liseyi cuma namazı kılmak dindar yapmaz adamı benim bile kılmışlıgım var. Parsını verip oynattıgın adam oyuncudur galatasaraylı degil. Mektepli olmak apayrı bir ayrıcalıktır ve dinle alakalı çok az şey geçer o lisede eğitim alanında.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Futbolcularla klubün yapısının alakası yokki. Klüp Hakan Şükür'ü başkan yapmaz ama futbolcu yapar ayrı şeyler yani.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Beyler yakında Aziz Yıldırım Bereaat ediyor ... Sizce o savcının ve Emliyetin durumu ne olacak çok merak ediyorum.. Ayrıca bazı ezik Laf atan ŞEREFLİ insanlar Aynı şerefi GÖSterip Özürdileyeceklermi... YOksa ..... OO Fenerbahçe SAvıcıyı Emliyeti Satın almış mi diyecekler :)
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Topicle alakam yok, nickinle dalga geçmeye geldim guncel'de görüp. Rofl.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ntv said: Futbolda 'Şike soruşturması' kapsamında tutuklanan 23 kişinin tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Bu 23 kişinin içinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Bülent Uygun ve Ümit Karan da bulunuyor. 11. ve 14. Ağır Ceza Mahkemeleri, 23 tutuklunun itirazına ilişkin başvuruları değerlendirdi. Mahkeme, 23 kişinin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Şike soruşturmasının ilk dalgasında tutuklanan 23 kişiyle ilgili itiraz reddedildi. İtirazı reddedilen isimler arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Cemil Turan, Bülent Uygun, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Olgun Peker, Abdurrahman Yakut, Yusuf Turhanlı ve Tamer Yelkovan bulunuyor. şimdi bir şey sorcam, şimdi bu adamlardan bazıları sadece şike yaptılar iddası ile tutuklu misal tayfur ve adalı, kaleci korcan, iskender vs.. şimdi dosyaları fedarasyona gönderdi savcı, fedarasyon delilleri inceledi, şike yok dedi ve ceza vermedi diyelim, fedarasyon böyle bir karar alırsa şike yok derse bu adamlar serbest kalcakmı? sonuçta bu adamlar şike yaptıkları iddasıyla hapis ve fedarasyon bu hafta o delillere baktı şike yok dedi, o zaman bu adamlar hakkında idda edilen suç otomatikman düşmüş olması gerekmeyecek mi? , delillere bakarak fedarasyon şike yok deyip ceza vermezse, [b]savcılık neye dayanarak bu adamları içerde tutacak.[/b] valla düşününce bence ortalık çok karışcak , yani savcılık şike var der, fedarasyon yok derse, hangisinin kararı geçerli olacak çok merak ediyorum.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 xunn said: Topicle alakam yok, nickinle dalga geçmeye geldim guncel'de görüp. Rofl. xunn ben kimim ? :asklşfjaslşfas fsss diym anlarsın belki ... :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Valla yargı ve TFF bağımsız. Sen öyle diyorsun, ben de şunu diyeyim. TFF şike yok der de yargı suçlu bulursa ne olacak? O zaman bay "kurumlar kişiler ayrıdır, aman Fenerime bişey olmasın" Aydınlar'ın yatacak yeri kalmaz. Paranoyak olmayın, şike varsa vardır yoksa yoktur. aktiftablet hukuk anlayışını açsana bize, mesela adam öldürürken videoya kaydedilmiş bir kişi düşün, videonun montaj olmadığı da kanıtlanmış, bundan ne savunması alacaksın? En fazla ek cezalar için savunma alırsın hafifletici sebep var mı diye, ama suç işlendiği kesinse savunmada ne derse desin en hafif ceza uygulanmak zorundadır, dolayısıyla savunma almaya gerek yok "düşürme cezası" için, ama - puan cezaları için - puanın miktarını belirlemek için savunma alınabilir bu arada TFF açıklama yapmış Fenerbahçe'ye atarlanmış ve cevap vermiş. Galiba deliller ciddi ki Fenerbahçe'den yana olan tavırlarını bıraktılar :) Bir de cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirecek lafı ultra gerizekalıca bir laf, sanki başkanını devlet atıyor kulübün. O kadar kongre üyesini satın alacaksa cemaat, bunun Aziz'le de yargıyla da zaten ilgisi yok, o üyelerin karaktersizliğiyle ilgisi var. dolayısıyla cemaat geloyor diye ağlamayın, komik oluyorsunuz
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 knox said: abi AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAA
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bi de şu hakan şüküre uzanan diller cızbız olsun. adam beyefendiydi centilmendi poacherdı.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Myshkin said: knox said: abi AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAA ahahahhah abi sonra haberlere çıkar, şişme aziz yıldırımla ilişkiye girmeye çalışırken penisini kırdı diye
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aaaa bakın arkasokak orda da yazıyormuş.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nileppezdel said: Valla yargı ve TFF bağımsız. Sen öyle diyorsun, ben de şunu diyeyim. TFF şike yok der de yargı suçlu bulursa ne olacak? O zaman bay "kurumlar kişiler ayrıdır, aman Fenerime bişey olmasın" Aydınlar'ın yatacak yeri kalmaz. Paranoyak olmayın, şike varsa vardır yoksa yoktur. aktiftablet hukuk anlayışını açsana bize, mesela adam öldürürken videoya kaydedilmiş bir kişi düşün, videonun montaj olmadığı da kanıtlanmış, bundan ne savunması alacaksın? En fazla ek cezalar için savunma alırsın hafifletici sebep var mı diye, ama suç işlendiği kesinse savunmada ne derse desin en hafif ceza uygulanmak zorundadır, dolayısıyla savunma almaya gerek yok "düşürme cezası" için, ama - puan cezaları için - puanın miktarını belirlemek için savunma alınabilir bu arada TFF açıklama yapmış Fenerbahçe'ye atarlanmış ve cevap vermiş. Galiba deliller ciddi ki Fenerbahçe'den yana olan tavırlarını bıraktılar :) Bir de cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirecek lafı ultra gerizekalıca bir laf, sanki başkanını devlet atıyor kulübün. O kadar kongre üyesini satın alacaksa cemaat, bunun Aziz'le de yargıyla da zaten ilgisi yok, o üyelerin karaktersizliğiyle ilgisi var. dolayısıyla cemaat geloyor diye ağlamayın, komik oluyorsunuz valla zaten sana göre bizim düşündüğümüz herşey ya komplo ya paranoya :) tekrar beşiktaş örneğine geliyorum, yalnız lütfen oku yazdığımı sonra cevap yaz yazcaksan, şu an ki basına yansımış mevcut delillere bakarsak adalı ve tayfur un konuşmaları transfer teklifi ile sınırlı fakat savcı maçtan önce yapılan bu teklifi şike olarak yorumlamış ve hapse attı diyelim, yani elinde adalı ve tayfur u bu maçta akın ve iskendere "oynamasın" "rahat oynasın" gibi net bir şike delili yok diyelim, ve fedarasyon bunlara bakarak adalı tayfur un bu konuşmalarında suç unsuru bulmadı, sonuç ne olacak ? çok tehlikeli bir durum var ortada sonuçta senin verdiğin örnekde ki gibi net cinayet değil bu, yorum farkı var, savcı bu transfer teklifini şike olarak yorumluyor, hatta iskendere sorduğu soruda, beşiktasın seni transfer etmek istemesi saçma değilmi gibi bir soruda var doğruysa, yani telefon konuşmalarına bakılarak idda edilen suçlar yoruma açık, savcı bunu şike olarak yorumlayıp fedarasyon transfer teklifi olarak yorumlar ve ona göre karar verirse sonuçları ne olacak? mesale fenerden örnek verelim, i.akının aldığı poşette para olduğu söyleniyor, i.akında içinde forma var diyor, poşetin içinde ne olduğuna dair net bir delil yoksa , savcı poşette para ver deyip adamı içeri atabilir ama forma olduğunu kabul ederse içeri atamaz gibi.. bu yazdıklarım komplo teorileri yada paranoyaklık değil , olaya biraz hukuksal baktığın zaman ve basına yansıyan telefon konuşmalarına baktığında bazı kişiler hakkında suçlamalar direk yoruma açık suçlamalar yani şike olarak bakarsan şike gibi görünür, transfer konuşmaları gibi bakarsan transfer teklifi olarak görülür, bilmem anlatabildim mi
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 E tamam tinu da hukukta bir süreç vardır, iddianame hazırlanacak, sonra mahkeme başlayacak, delil yetersizliğindne serbest kalacaklar eğer öyle bir şey olursa. Olaya hukuksal bakalım diyorsun, TFF'nin "delil yetersiz düşürmem" demesinin ardından bütün kanunsal yargı sürecini boşverip adamları salmalarını mı bekliyorsun? :D
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya tinu, basina cikanlar palavra da olabilir, icerde aciklanmaya, servis edilmeyen cok ciddi bulgular da olabilir. bekleyip gormekten baska bir secenek yok. ama dedigin gibi pardon diyip salinan olursa cirkin olur. ama senin dediginin de oluru yok yani. hem medyaya her firsatta laf cakiyorsunuz sonra da o yazilanlarla mahkemeyi kurup insanlari serbest birakiyorsunuz, ne dersen de bos su an iste. bu kadar basit. ayrica tff ve yargi ayri karar cikarsa fena shitstorm doner ama bence kucuk bir ihtimal o. dedikleri gibi belgeler cok saglamsa tffnin kiviracak bir yeri kalmiyor.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fener taraftarına o kadar laf ettik, beşiktaşlıların da bi farkı yokmuş. yakında sahaya da iner bunlar.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nileppezdel said: E tamam tinu da hukukta bir süreç vardır, iddianame hazırlanacak, sonra mahkeme başlayacak, delil yetersizliğindne serbest kalacaklar eğer öyle bir şey olursa. Olaya hukuksal bakalım diyorsun, TFF'nin "delil yetersiz düşürmem" demesinin ardından bütün kanunsal yargı sürecini boşverip adamları salmalarını mı bekliyorsun? :D bak iddianme hazırlanması mahkemenin başlaması ve sonuçlanması uzun bir süre, fakat fedarasyon delillere bakarak takımları düşürüp düşürmeyeceğine karar vermesi gerek zaten bu olacak bir 10 gün içersinde, yani mahkemenin sonucunu felan beklemesine gerek yok, bende diyorum ki fedarasyon bu hafta baktı delillere dedi ki beşiktaş a ceza yok bu delillere göre beşiktaş suçsuz, ama içerde beşiktaş teknik direktörü var ve bu adam fedarasyonun suçsuz bulduğu bir nedenden dolayı mahkeme sonuna kadar içerde tutulabilir mi diyorum ben? valla böyle bir durumda ortalık toz duman olur, yani fedarasyon beşiktaşa ceza vermez ise, tayfur ve adalı ne diye içerde yatacak ? haklarında hazırlanacak olan iddianame veya mahkeme neye göre hazırlanacak ve yapılacak, fedarasyon şike yok dediği an , sonrasında devam edecek iddianame ve mahkemenin ne önemi var? Masquerade ben zaten suçlular yada suçsuzlar demiyorum yazdılarıma bakarsan hem basına yansıyanlar dogruysa , yada baska deliller yoksa, gibi cümleler kuruyorum varsayımla hareket ediyorum, aynı sizin mutlaka delil vardır varsayımı gibi, benim sadece sordugum soru şu fedarasyonun şike yok derse savcı var derse ne olacak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ya tinu TFF suçsuz bulsa bile belki adam için başka suçlamalar da var, belki onlar da örgüte karıştı yani bilemezsin ki. İş işten geçti zaten, her sene dünyanın her yerinde milyonlarca dava düşüyor delil yetersizliğinden. Kimse de dava açmıyor "beni içerde tuttunuz yok yere" diye çünkü hukuk zaten böyle işliyor yani. TFF suçsuz bulsa bile içerde tutabilirler, kaldı ki TFF'nin suçsuz buluşunun haklı olduğunu da bilemezsin basına delilleri sunamayacakları için.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tinu özet: aziz çarmıha gerilsin fener düşmesin
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 CryMeARiverfix said: xunn said: Topicle alakam yok, nickinle dalga geçmeye geldim guncel'de görüp. Rofl. xunn ben kimim ? :asklşfjaslşfas fsss diym anlarsın belki ... :) Valla zerre fikrim yok kimsin.
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yargı ile TFF tamamen bağımsız karar verecek. Yargı suçlular der, TFF şike için yeterli görmeyebilir. TFF'ye göre şike olabilir ama mahkemeden beraat kararı çıkabilir. Bu iki durumda da birbirini bağlayan hiç bir olay yok. Kanunen yok en azından ama bizim hukuk nedir bilmeyen insanlarımız hemen der ki "E mahkeme suçlu diyo, TFF niye demiyor?" veya tam tersini diyecekler "E mahkeme de beraat etti, ne alaka TFF düşürdü?". Hani diyorsunuz bu ülkede kaç kişi hala hapiste ve suçları tam ıspatlanamadı. O zaman soruyorum, bu ülkede kaç kişi -suçlu olmalarına rağmen- hala dışarda?
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 e ikisi de aynı şey işte. hukuk düzeninde ki probleme dem vuruyorsun iki cümle ile de.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 DoruK said: fener taraftarına o kadar laf ettik, beşiktaşlıların da bi farkı yokmuş. yakında sahaya da iner bunlar. sonucta 1000 tane beşiktaşlı, 10000 fenerliyi yok eder bence.
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Xf00-RYsyOY
Öne çıkan mesajlar