LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Amaçlardan biri zaten Aziz'in FB'den çekilmesi.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sonra da cemaat gelecek iste fenere. bu kadar basit seyi cozemiyorsunuz.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 cemaat gelsin. madem okadar sahayı basmaya meraklı taraftar ole bişi olursa kulubu basarız. işte ona bende katılırım.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hep cemaat yüzünden oluyo bu. stada girenlerin hiçbiri akpye oy atmamış beyler.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Fazla komplo bunlar bence, Aziz Yıldırım her durmadan büyüyen varlık gibi kendi çöküşünü hazırladı. Kendisini çok yukarılarda görüyordu, ancak camia onu bu hale soktu, çöküş kaçınılmaz oldu diyorum. Fenerbahçe'ye istediği başkanı getirmeyi Tayyip bile yapamaz, binlerce üye var orada, saygın yüzlerce insan var, o kadar kolay değil FB başkanı olabilmek. Bu kadar komplo içinde Serdar Adalı, İbrahim Akın'ın, Tayfur Havutçu'nun içeride ne işi var... Zamanında bırakacaktı Aziz, ha işte o zaman efsane başkan olurdu. Hayatta bu hep böyle...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Masquerade said: sikeyle suclaniyorsunuz, cok net degil mi? savunmaya da ihtiyac duyulmayacak kadar netse deliller cezayi keserler. tff, tahkim ceza keserken durusma mi yapiyor her seferinde? Deliller net ise savunma hakkı olmasın. Senin hukuk anlayışına ben...
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Masq hukuktan bahsetmiyor ki, TFF'nin vereceği karardan bahsediyor ki defalarca söylendi bunun böyle olabileceği sen istediğin kadar itiraz etsen de. İtalya gibi olsun diyenler vardı, İtalya'da böyle oldu işte:)... Federasyon mahkemeyi onu bunu beklemedi, ki zaten beklememesi gerekir açık ve net ise. Ha yoksa net değil der, ama birşeyler ortaya koayabilmesi gerekiyor şu aşamada..
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aktiftablet said: Masquerade said: sikeyle suclaniyorsunuz, cok net degil mi? savunmaya da ihtiyac duyulmayacak kadar netse deliller cezayi keserler. tff, tahkim ceza keserken durusma mi yapiyor her seferinde? Deliller net ise savunma hakkı olmasın. Senin hukuk anlayışına ben... Yahu, bir futbolcu adama tükürünce 5 maç ceza, sahada kasaplık yapınca kırmız görünce 3 maç, kavga çıkarınca 6-7 maç, seyirci saha dışında olay çıkarınca 6 maç saha kapama (bursa olayları) cezaları verilirken tutup da sordular mı, savunma mı aldılar? sike dosyasi da bu sekilde karara baglanacak. kararı beğenmezsen tahkim var, cas var. prosedur bu.
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.aksam.com.tr/fenerin-kume-dusurulmesinin-maliyeti-1-milyar-dolari-bulur-3130y.html
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sonra bizi niye sevmiyosunuz oluyo:D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 "deniz gköçe" said: ÇOK ZARAR DOĞACAK BUNU söylemek, cezaları affedin demek de değil. Bir kulübün karar mekanizmasında olan, yetkili insanların yaptığı kanun dışı ve ceza gerektiren şeyler, kurumu da bağlar. TFF de zaten bu nedenle adaletin kararını beklemek zorunda. Ama şimdi eline geçecek şike 'bilgi ve belgeleri', iş savcıların düşündüğü kadar vahim ise, patlamaya hazır bomba olarak uzun süre önümüzde duracak!
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 pfdk karar vermeden once savunma aliyor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Tabi ki de cemaat yönetimi istiyor ayrıca çeşitli ihalelerden çekilmesi isteniyor Yıldırım'ın. Siz hala "türk futbolunu temizleme operasyonu" olarak bakın. Türkiye'de hangi operasyonun amacı gerçekten "temizlik" oldu ki sizde bundan aynı masumiyeti bekliyorsunuz? Safmısınız?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hiç böyle düşünmemiştim. lathspell haklı. hep ihaleler!
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 peki bunun arkasında komplo varsa, gerçekten ihaleden çekilmedi diye olduysa bunlar vs.. bu saatten sonra azizin kaybedecek neyi var taraftar da arkasında , yapsın açıklama, ihaleye girme dediler girdim yada bana bırakmam ıcın cemaat baskı yaptı diye yada yönetim neden taraftarların inandığı gibi bu bir siyasi karardır diyerek baskı uygulamıyor?
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aziz yıldırım'ın başkanlığı bırakcağını açıkladı, yakında çıkar içerden.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Azizin gozaltina alinmasinin ertesi sabahi 4 bakannin birden operasyonu öven aciklamalari falan hepsi direk soru isareti yaratiyor zaten. Medyanin terbiyesiz yayin ahlaki zaten bastan idam etti Azizi.
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fener gsden sonra en baba cemaat takımı değil mi ya zaten
Öne çıkan mesajlar