Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende hep yapmak istedim fakat kimseye karşı ayıp olmasın diye yapmıyordum şuana kadar ama cidden bende yapmak istiyorum şunu artık ;

BANK ASYA BİRİNCİ LİG BİRİNCİ LİG BANK ASYA
Mesaj tarihi:
tamam da şike yaptı diye suçlu buluyorsun. bu yüzden içerdeler şu an. sonradan TFF mağdur olmasın diye mahkeme adamların cebine birer poşer uyuşturucu koyup, bakın bu yüzden tutukladık mı dicekler abi?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

tamam da şike yaptı diye suçlu buluyorsun. bu yüzden içerdeler şu an. sonradan TFF mağdur olmasın diye mahkeme adamların cebine birer poşer uyuşturucu koyup, bakın bu yüzden tutukladık mı dicekler abi?
Aziz yıldırım suç örgütü kurmaktan içerde ilk olarak. Ondan girer içeri, ilhan amca da yardım ve yataklık yapmıştır suç örgütüne mesela.
Mesaj tarihi:
bu gün hürriyetde yine i.akın ve iskenderin, ifadeleri var, bu ifadelerle tayfur ve adalı nasıl tutuklanmış hala nasıl içerdeler anlamıyorum, ortada sadece transfer görüşmesi var, fakat savcının futbolculara sorduğu sorular gerçekten ilginç.

mesala:

TRANSFER olmak kaydıyla şike yapmak, teşvik primi almak suçlamasıyla tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilen İstanbul BŞB’nin sözleşmesini feshettiği İskender Alın’ın savcılık ifadesi ise şöyle...

SORU: Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce 04.05.2011 tarihine ait görüşme kayıtları Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapıldığını gösteriyor. Ama sen transfer görüşmesi daha önceye dayanıyor diyorsun. Bu çelişki değil mi?

YANIT: Transfer teklifi maçtan önceki haftaya denk geldi. Yoksa önceden beri beni takip ediyorlardı.
[b][b]SORU: 1 yılda kaç maça ilk 11’de çıktın, kaç maçta 90 dakika oynadın. Hiç Milli Takım’a çağrıldın mı?

YANIT: 10-12 maç ilk 11’de oynadım. 4-5 maç 90 dakika sahada kaldım. Milli Takım’a çağrılmadım.
SORU: O zaman, ben niye transfer teklifi alıyorum diye hiç düşünmedin mi? Bu teklif iyi niyetli bir teklif mi?[/b][/b]

YANIT: Normalde benim şartlarımda birine Beşiktaş’ın transfer teklif etmesi normal değil. Hem transfer teklifine inanamadım, hem de çok sevindim. Aldığım paranın 2 katı teklif edildi. 850 bin TL alıyordum, 1.5 milyon TL dendi.

SORU: Ne dendi sana?
YANIT: Yusuf Turanlı, Beşiktaş’a gideceksin sıkma, relax dedi. Seneye Avrupa’da maç oynayamazsın dedi.

SORU: Başka kime teklif yapıldı?
YANIT: İbrahim’e de bu yönde bir teklif olduğunu biliyordum. Kayseri’de arabada giderken, konuştuk bu konuyu. Ben Yusuf Turanlı’ya, (Kupa primini kastedip) para lazım dedim. O da bana ne kadar lazımsa söyle dedi. Ama net para söylemedi. Turanlı bana iyi oynarsan seni Beşiktaş’a almazlar dedi.
Mesaj tarihi:
Holy said:

BiTcH_oFBaT said:

Aziz yıldırım suç örgütü kurmaktan içerde ilk olarak. Ondan girer içeri, ilhan amca da yardım ve yataklık yapmıştır suç örgütüne mesela.

cemil turan da bulaşıkları yıkamıştır yataklık yapılan evde,

muhasebeci de evin temizliğiyle ilgileniyodur.

lan kim yattı o zaman bu evde?
Mesaj tarihi:
savcı i.akın ve iskendere beşiktaşın yaptığı transfer teklifini, şike teklifi olarak değerlendirmiş, ki bunda bu yusuf denen menejerin futbolculara rahat oynayın trasnfer kesinlessin gibi lafların yola çıkarak varmış, yani tayfurda adalıda bence boşuna içerde ve boşuna beşiktaş bu pis işlerin içine bulaştı.
Mesaj tarihi:
e adam futbolcuların menejeri tabi ki transfer için bir araya gelecekler gayet doğal, hayır zaten polisin savcının elinde çok daha net bir delil olsa tayfurda adalıda operasyon ile gözaltına alınırdı davetle değil, çok belli ki bu basına yansıyan transfer görüşmelerinden başka görüşme yok, yani adalının içerde çıldırmış olması gayet normal, ortada büyük haksızlık var gibi.

said:
Ne şike var ne de yarış atı

SERDAL Adalı- Nisan ayı başlarında Tayfur Havutçu ile transferi konuştuk. Listede bu 2 oyuncu da vardı. Final maçı öncesi bu iki oyuncuyu aramamız doğru olmaz diyerek, menajerleri olan Yusuf Turanlı’yı aradım. Ve Yusuf Turanlı ile ilk defa Bursa’da görüştüm.

Hiçbir ücret konuşulmadı

Final maçından sonra transferi konuşalım diyerek ayrıldık. Hiç bir ücret konuşulmadı. Sonra İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı aradım. İbrahim Akın’ı isteyen başka kulüpler olduğunu da öğrenince Yusuf Turanlı ile İstanbul’da bir kez daha görüştük.
Daha sonra ben Tayfur Hoca’yı aradım ve final maçı öncesi yanlış anlaşılmasın diye Yusuf Turanlı ile konuşmasını söyledim. Bu konuşmalardan sonra Göksel Gümüşdağ ile görüştük ve sadece İbrahim Akın’a talip olduk. Çünkü Holosko takasını kabul etmediler. Bu görüşmelerde, yarış atı, ücret, şike yoktur.

ADALI, ‘GÜMÜŞDAĞ’A SÖYLEDiM’

Beşiktaş Asbaşkanı Adalı, İbrahim Akın’a transfer teklifinden İst.BŞB. Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın haberdar olduğunu söyledi.
Mesaj tarihi:
Menejerin rahat oynayın muhabbetini üstüne alması lazım serdal'la tayfur'un salıverilmesi için yoksa hala zan altındalar kusura bakmayın.
Sizin dediğiniz gibi olsa herkes bi aracı menejer kullanır bu işler için kimse de ceza almaz sadece 3-5 menejeri cezalandırırlar o kadar.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Menejerin rahat oynayın muhabbetini üstüne alması lazım serdal'la tayfur'un salıverilmesi için yoksa hala zan altındalar kusura bakmayın.
Sizin dediğiniz gibi olsa herkes bi aracı menejer kullanır bu işler için kimse de ceza almaz sadece 3-5 menejeri cezalandırırlar o kadar.

Menejerden ötürü içerdelerse herif tabiki kendi cebini düşünecek. Adam saçma sapan fazla kasmayında transferiniz yatmasın bide yenerseniz seneye avrupada da oynayamazsınız ona göre tarzı şeyler söylemiş. De bunu bence kime söylesen gidip topçusuna söyler, transfer yatmasın aman diye. Bide tabi yine söylemekte yarar var, İ. Akın ın kupada nasıl oynadığını gören gördü, iskender o kadar iyi değildi diye hatırlıyorum oda 105 dakika oynamış gerçi. Bu relax lafları yüzünden içeridelerse cidden yazık günah.
Mesaj tarihi:
xaty said:

BiTcH_oFBaT said:

şimdi iki ucu .oklu değnek tam. TFF biz delilleri yetersiz bulduk düşürmüyoruz. böyle devam ediyoruz dedikten sonra ya mahkemeden şike yaptılar diye sonuç çıkarsa? TFF çılgın zan altında kalır. aha para yemişler demezler mi?

Eğer mahkeme o kişileri suçlu bulur ve TFF bir şey yapmazsa (bir nevi bizce suç yok demiş olcaklar); TFF'de suçlu duruma düşmez mi?

Sonra da savcı TFF'ye dava açsın korudular bu takımları diye, hah
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

ahaha oldu... adalı yada tayfur un yusuf denen menejere rahat oynasınlar gibi bir cümle kurduklarına dair bir ses kaydı ispat yoksa bu adamları içerde tutmak hukuk dışıdır,

iyi oldu bir menejer çıksın bir futbolcuya gs yöneticiler seni istiyor rahat oyna kasma desin , o dedi diye gs yöneticiler içeri atılsın , bumu sizin hukuk anlayışınız?

futbolcu transfelerinde futbolcunun menejerı varsa tabıkı menejerle konusacaklar kimle konuşcaklar baska, menejere şike teklif ediyorsa yönetici bunun ispatı gerekir, menejer bunlar bana şike teklif etti dedi diye kimseyi içeri atamazlar böyle hukukmu olur.
Mesaj tarihi:
http://sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/07/21/olgun-peker-yeniden-yapacagim

nasıl bir haber başlığı haber yapmaktır bu ya, turkuaz mdya resmen kafaya koymuş bence akp yanlıları kan istiolar resmen.

yeniden yapacağım dediği şey "aklanıp bu işi (menejerlik) bu ülkede yeniden yapacağım"
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

tayfuru bilmiyorum ama serdal adalinin menajer ile ciddi tapeleri varmis bu ibb oyunculari gevsesin, relax oynasin tadinda.

tayfur gumburdedi arada bence zaten, ilk firsatta cikar.

nerde yazıyor bu ben basında daha bu transfer konusmaları dısında bir içeriğe rastlamadım, açıkcası ben adalı ile menejer arasında bu tarz futbolular gevsek oynasın tadında konusmaları olsa, adalı davetle değil fenerli yöneticiler gibi operasyonla ilk dalgada tutuklanırdı, bu kadar net delil olsa davet ile gözaltı olmaz. bu savcı bildiğin show yapmıyor, zaten futbolcuya sorduğu soruya bak , milli takıma az seçilmişsin neden beşiktaş seni transfer etmek istesin ki ? böyle saçma bir soru olabilir mi,
Mesaj tarihi:
yanlız şuan konuştuklarımızın hiç biri kesin şeyler değil.belkide adalı nın içerde bulunmasının başka bir sebebide vardır.belkide cidden saçma sapan bi sebepten içeride tutuluyordur.

tüm bunların cevabını sanırım 1 hafta içinde alıcaz.alalımda bi rahatlayalım zaten baydı artık.her gazete/yazar kıçından bişiler yazıyor
Mesaj tarihi:
ya tinu gözünü seveyim şu klasik ağlak beşiktaşlı modundan çık, beşiktaş şu ülkede en saygı duyduğum 2. takımdır, yakışmıyor şu hareketler.

1) O konuşmalar gerçek mi sence? Nereden biliyorsun gerçek olduğunu? Savcılık vermedi ki, belki Emenike'nin para sayarken görüntüleri gibi kolpa, gazeteci sıkışı?

2) Sadece o ifadeden içeri alınabileceklerine inanıyor musun? Nedir bu şikeyle suçlanan takımların "komplo bu herkes bize karşı" tribi ya? Başka bir şey yoksa, sadece o kadarsa küme düşürülmezsiniz zaten bi sakin ol.

3) Deliller sadece o kadar da olmayabilir, ki değildir zaten çok az delil paylaşıldı medyayla resmi olarak. Sızdırılanlar da gayet az sonuçta. Bu yüzden "nasıl içerdeler anlamıyorum" diyerek yargıya bok atmak yerine iki rekat düşün de anla ellerinde başka deliller olduğunu
Mesaj tarihi:
fener yönetimi yine ağlamış. 2 takımın yöneticileri teknik direktörü falan şike suçlamasıyla tutukluyken süper kupa finalinin ertelenme gerekçesini niye açıklamadınız diyorlar lol anlamaya yetemediler heralde

Savcılık'tan gönderilen deliller de "şike" suçuyla alakalı olanalr seçilmiştir, "örgüt kurma" suçuyla alakalı olup şikeyle ilgisi olmayanlar yollanmamıştır. Bunu da hemen "ay fenerin aleyhinde kanıt yolladılar lehinde yollamadılar bizi kompleyle düşürecekler" modunda bir ağlamayla değerlendirmişler.

Ya yemin ediyorum Fenerli olsam utancımdan ölürdüm. Şike suçlamasıyla başkanı asbaşkanı tutuklanmış kulübün sürekli yaptığı terbiyesizce ve yine kendilerini herkesten üstün tutarak yaptıkları boş açıklamalardan sonra cidden çok utanırdım yani. Beşiktaş'ı bu konuda takdir etmek lazım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...