küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 O değil de Hürriyet bi ton yazı yazmış. Tamamını okumaya kasmadım da neye dayandırıyor lan bu adamlar o kadar şeyi. link şu http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18277618.asp?gid=362
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tam bir shitstorm gibime geliyor o haber. ellerinde avuçlarında ne kadar sallamasyon ürünü varsa biraraya getirmişler.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 iyi de abi bu hürriyet en fenerbahçeli değil mi? hükümet baskısı falan mı yaptırıyor bu haberleri.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Vallahi bak yukarıda yazdım Mehmet Berk ile ilgili bir mesaj. Normalde hürriyet hiçbir şekilde kalkıp onun böyle babam olsa affetmem dediğini yazmazdı, öyle prim yaptırmazdı. Ama o vergi borcu tokadı son darbe oldu hürriyete, artık onlar da hükümetin oyuncağı.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kimse için suçsuz falan demiyorum bu arada sadece soruşturmada eblehlikler olduğunu söylemek istiyorum.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o eblehlikler beşiktaş için geçerli olabilir sdf
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Valla olabilir, daha önce de yazdım: antunun forumunda bile millet ben o kupa finalinde şike yapıldığına inanmam diyor. Dendiği gibi at sadece transfer ücretinin yanında verilecek olabilir, kimse ibrahim'e kötü oyna falan demediyse o bkjlilerin tutuklanmasının amacı nedir? Bu tarz cevap bekleyen sorular var.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi kötü oyna demek de şike sayılmaz ki. kötü oynamanın karşılığı at verilmişse şike sayılır. yoksa serdal da "ben şaka yaptım, şakaydı o" diyip çıkar.
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nato ihalesi veyahut değil. galatasaray olayın dışında görünse de sürekli bombalasa da tüm lige sıçramış, siyasi uzantıları olan bir eylem. yine de; Yaşı kaç olursa olsun, 17 veya 27, taraftar kim olursa olsun, bir zamanlar bebek olduklarını biliyorum. Bir bebekten bir galatasaray taraftarı yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılamaz kardeşlerim. aynen böyle de olacak, önce galatasaray sorgulanacak, avarajla şampiyonluklar irdelenecek ondan sonra konuşulacak.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Tam Selçuk Yula ya yakışan amigoluk.Taraftarlık değil.Belki de holiganlık demek daha doğru.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adamdaki fantaziye bak yahu, selçuk yula değil j.r.r. tolkien diye değiştirecez title'ı da tolkiene ayıp.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Stephenie Meyer yapalım, hem fantastik yazar hem tırt
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 genel kültür ağır geldi futbol bölümüne. biz selçuk yulaya dönelim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi twilight serisinin yazarı ya ne genel kültürü, kültür yok ki ortada sdfsdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 farketmez, futbola ağır geldi o kadar.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 herhalde ertelencek ligin başlaması.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o kaçınılmaz. Başlatmak futbol tarihinin en ağır aptallığı olur, Mustafa Sarp'ın 2 sezon 11'de başlamasından bile daha aptalca olur yani
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ondan daha büyük hata olmadı futbol tarihinde olamaz ve olmayacak.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Toplantı sona ermiş ve Lütfi Arıboğan'ın açıklamaları: Toplantının çok başarılı geçtiğini kaydeden Lutfi Arıboğan, "UEFA bu süreçte TFF'ye olan güvenini belirtti. Dünyada şike ve benzeri olumsuzluklara mücadelede UEFA'nın ne kadar kararlı olduğunu biliyoruz. Bu konuda Türkiye'deki çalışmalara da takdirlerini özellikle belirttiler. Bu poblemin ortaya çıkmasından sonra TFF ile işbirliğiyle mutluluklarını dile getirdiler ve bunun böyle devam edeceğinden eminler. Bir yandan da henüz resmi belge ve delillerin ellerine geçmediğinden dolayı kesin karar alınamadığının farkındalar. Bu belgeler bize ulaşır ulaşmaz yapılması gerekenleri süratle yapacağımıza inanıyorlar" dedi. UEFA yetkililerinin hukukçularından bütün detayları aldıklarını söyleyen Arıboğan, "Bu bilgi ve belgeleri daha önce de paylaşılıyorduk. Şimdi de süreci birlikte takip edeceğiz. İşbirliğimiz aynı şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok aptalca ve yalan bir açıklama olmuş. UEFA kesin gözdağı verdi yani. Neymiş takdir etmişler TFF'yi. lol yarın lig ertelenecek
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bomboş bir toplantı olmuş herhalde
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bekleyelim diosanız bekleyin ama fazla uzatmayın türü bir şey denmiştir. Bu hafta belli olur ligin uzayıp uzamayacağı. Bir kaç serbest kalma olayı daha olur. Bir iki ismin daha tutuklanmasını bekliyorum. Federasyondan olabilir biri.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aziz'in avukatlar tutukluluk kararına itiraz etmişler.
Öne çıkan mesajlar