Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de Hürriyet bi ton yazı yazmış. Tamamını okumaya kasmadım da neye dayandırıyor lan bu adamlar o kadar şeyi.

link şu http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18277618.asp?gid=362
Mesaj tarihi:
Vallahi bak yukarıda yazdım Mehmet Berk ile ilgili bir mesaj. Normalde hürriyet hiçbir şekilde kalkıp onun böyle babam olsa affetmem dediğini yazmazdı, öyle prim yaptırmazdı. Ama o vergi borcu tokadı son darbe oldu hürriyete, artık onlar da hükümetin oyuncağı.
Mesaj tarihi:
Valla olabilir, daha önce de yazdım: antunun forumunda bile millet ben o kupa finalinde şike yapıldığına inanmam diyor. Dendiği gibi at sadece transfer ücretinin yanında verilecek olabilir, kimse ibrahim'e kötü oyna falan demediyse o bkjlilerin tutuklanmasının amacı nedir? Bu tarz cevap bekleyen sorular var.
Mesaj tarihi:
abi kötü oyna demek de şike sayılmaz ki. kötü oynamanın karşılığı at verilmişse şike sayılır.

yoksa serdal da "ben şaka yaptım, şakaydı o" diyip çıkar.
Mesaj tarihi:
nato ihalesi veyahut değil. galatasaray olayın dışında görünse de sürekli bombalasa da tüm lige sıçramış, siyasi uzantıları olan bir eylem. yine de;

Yaşı kaç olursa olsun, 17 veya 27, taraftar kim olursa olsun, bir zamanlar bebek olduklarını biliyorum. Bir bebekten bir galatasaray taraftarı yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılamaz kardeşlerim. aynen böyle de olacak, önce galatasaray sorgulanacak, avarajla şampiyonluklar irdelenecek ondan sonra konuşulacak.
Mesaj tarihi:
Toplantı sona ermiş ve Lütfi Arıboğan'ın açıklamaları:

Toplantının çok başarılı geçtiğini kaydeden Lutfi Arıboğan, "UEFA bu süreçte TFF'ye olan güvenini belirtti. Dünyada şike ve benzeri olumsuzluklara mücadelede UEFA'nın ne kadar kararlı olduğunu biliyoruz. Bu konuda Türkiye'deki çalışmalara da takdirlerini özellikle belirttiler. Bu poblemin ortaya çıkmasından sonra TFF ile işbirliğiyle mutluluklarını dile getirdiler ve bunun böyle devam edeceğinden eminler. Bir yandan da henüz resmi belge ve delillerin ellerine geçmediğinden dolayı kesin karar alınamadığının farkındalar. Bu belgeler bize ulaşır ulaşmaz yapılması gerekenleri süratle yapacağımıza inanıyorlar" dedi.

UEFA yetkililerinin hukukçularından bütün detayları aldıklarını söyleyen Arıboğan, "Bu bilgi ve belgeleri daha önce de paylaşılıyorduk. Şimdi de süreci birlikte takip edeceğiz. İşbirliğimiz aynı şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.
Mesaj tarihi:
Bekleyelim diosanız bekleyin ama fazla uzatmayın türü bir şey denmiştir. Bu hafta belli olur ligin uzayıp uzamayacağı. Bir kaç serbest kalma olayı daha olur. Bir iki ismin daha tutuklanmasını bekliyorum. Federasyondan olabilir biri.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...