Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 10 sene temiziz, laf ettiğiniz maçların 3'te 2'sinde de temiziz geçmişe yönelik. Malatya maçı konusunda temiz olmayabiliriz evet, şurada kimse GS tarihi boyunca şike yapmadı demiyor. Biz siz şikecisiniz biz temiziz derken güncel durumdan bahsediyoruz, siz hemen "ama 8-0 ama zalad böhühühü" diye ağlamaya başlıyorsunuz

PS: Seba'ya ya da Canaydın'a şikeci demedim, bence yapmamışlardır ikisini de çok severim sayarım ama bilemeyiz deidm sadece :D
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Teşvik verdik ama temiziz oluyor oda ilginç =P Biz usulsüz transfer yapınca kirli oluyoruz oda güzel.

ahahah hala usulsuz transferden serdal adali, ibrahim akin ve tayfur havutcunun tutuklu yargilanacagina inanmak...
Mesaj tarihi:
he bu seneden bahsediyorsanız evet yırttınız bu sene, ama tarihinizde sizinde pislikler var, hakem hatalarına girmiyorum bile , çünkü onun sonu yok ispati yok vs.. bu seneden bahsedersek evet siz temizsiniz hakkınızda bir iddaa yok, ama ben beşiktaşlı olduğum için kendi adıma konuşayım, beşiktaşında bu olaydan temiz çıkacağına inanıyorum, bunu da zaten zaman içinde görücez.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Darksun said:

Teşvik verdik ama temiziz oluyor oda ilginç =P Biz usulsüz transfer yapınca kirli oluyoruz oda güzel.

ahahah hala usulsuz transferden serdal adali, ibrahim akin ve tayfur havutcunun tutuklu yargilanacagina inanmak...

aksini düşündürecek bir delil gördünmü? şu an medyada ortaya çıkan tüm konuşmalar ve deliller eğer gerçekse ve bu kadarsa, şu an için durum sadece usulsuz transfere girer, çünkü sadece transfer teklifi var, aksini gösterecek tek bir kayıt varmı medyaya yansıyan adalı ve tayfurun sen bu maçta kötü oyna yada oynama diyen , sen neye göre inanıyorsun buna?

teşebbüs olması içinde adalı veya tayfurun ağzıdan bir kayıt görüntü vs olması lazım , bu maçta oynamayın gibisinden
Mesaj tarihi:
Emniyetten veya yargıdan herhangi bir haber gelmeden mantık ve seyrettiğim maça inanıyorum. Sizde sadece hemen bizi karalayan habere, seninki normal oluyorda benimki mi anormal?
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Tabi siz de zaten sadece haber1903 ve satın aldığınız milliyetin haberlerine inanın aferin.

sen hangisine inanıyorsun göster bende ona inanayım o zaman!
Mesaj tarihi:
teşvik primi eskiden suç değildi, uygulanmış olsa da suç yok yani ortada. yönetici bakmnıştır suç yok, yapmıştır. şike her zaman suçtu o ayrı.

ankaragücü maçı konusunda defalarca açıklama yapıldı, anlayan anlamıştır, anlamayana da tekrar tekrar anlatmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
tinu said:

EricCantona said:

Tabi siz de zaten sadece haber1903 ve satın aldığınız milliyetin haberlerine inanın aferin.

sen hangisine inanıyorsun göster bende ona inanayım o zaman!

Fanatik bakıyor arkadas sanırım.
Mesaj tarihi:
transfer teklifini kupa finali öncesi yapıp, ön anlaşma diye soylendigi gibi at hediye etme olayı varsa şike teklifi anlamına gelir. hiç de söylemesine gerek yok, gevşek oyna demesine zira tavır ve eylemler bunu söylüyor.

ibo cok safmış demek ki anlamamış şike teklifini çatır çatır oynamış dasgh.
Mesaj tarihi:
At verilme durumu falan da yok. Olsa TJKdan belgesi çıkar. Basın doğru dürüst bişey uydruamıyo bile Adalı ya da Havutçu'nun şike yaptığına dair. Olay basına sızan kadarıysa, ortada şike falan gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

transfer teklifini kupa finali öncesi yapıp, ön anlaşma diye soylendigi gibi at hediye etme olayı varsa şike teklifi anlamına gelir. hiç de söylemesine gerek yok, gevşek oyna demesine zira tavır ve eylemler bunu söylüyor.

ahahah bu yorumdan sonra daha fazla tartışmanın anlamı yok, ama tek bir şey bir söyleyim, adalı ve tayfur un ağzından sen bu maçta oynama gevşek oyna gibi bir cümle çıkmadıysa, en ufak bir ceza almayız anca usulsuf transfer cezası olabilir,

senin mantığında bakarsak olaya , sezon ortasında transfer görüşmesi yaptığın sezon sonu sana şu kadar vericez tarzında anlaştığın her futbolcuya şike teklif etmiş olursun, o futbolcu sezon içersinde sana karşı top oynamayacakmı, yada mesala biliyorsun ki sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala futbolcuya görüşüp anlaşabiliyorsun, o 6 ay içersinde o futbolcu sana karşı çıkıp top oynamıyormu, senin mantığına göre bu da şike
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

bütün atlar TJK'ya kayıtlı olmak zorunda mı? Bilmediğimden soruyorum, henüz yarıştırılmadıysa, herhangi bir evcil hayvandan ne farkı var da TJK'ya kaydı yaptırılmış olsun?

Adalı'nın sözü geçen yarış atları kayıtlı. Zaten basında çıkan haberlerde BJK güvenlik müdürü denen adamın Akın'la buluşup atın belgelerini falan götürdüğü söyleniyor. Ama bun uuyduran basın TJKdan bunu doğrulat(a)mıyor.
Mesaj tarihi:
tinu said:

Masquerade said:

ahahah bu yorumdan sonra daha fazla tartışmanın anlamı yok, ama tek bir şey bir söyleyim, adalı ve tayfur un ağzından sen bu maçta oynama gevşek oyna gibi bir cümle çıkmadıysa, en ufak bir ceza almayız anca usulsuf transfer cezası olabilir,

senin mantığında bakarsak olaya , sezon ortasında transfer görüşmesi yaptığın sezon sonu sana şu kadar vericez tarzında anlaştığın her futbolcuya şike teklif etmiş olursun, o futbolcu sezon içersinde sana karşı top oynamayacakmı, yada mesala biliyorsun ki sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala futbolcuya görüşüp anlaşabiliyorsun, o 6 ay içersinde o futbolcu sana karşı çıkıp top oynamıyormu, senin mantığına göre bu da şike

kulubuyle el bile sıkışmadıgın adama, kendi final maçından önce görüşüp maddi hediyede bulunuyorsan şikedir.

at almışmıdır bilmiyorum, ama alındıysa. evet bank asya 1. lig 1. lig bank asya.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

tinu said:

Masquerade said:

kulubuyle el bile sıkışmadıgın adama, kendi final maçından önce görüşüp maddi hediyede bulunuyorsan şikedir.

at almışmıdır bilmiyorum, ama alındıysa. evet bank asya 1. lig 1. lig bank asya.

ohooo he tamam bank asya , nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum, eğer sen bu maçta oynama diye at verdilerse evet bank asya, ama seni seneye transfez etcez su kadar para ve yanında birde at vericez dedilerse içinde tek bir cümle bile bu maçta kötü oyna diye bir laf geçmiyorsa bu transfer teklifidir, o geri zekalı futbolcu bu laf üzerine dur ben bunlara transfer olcam kötü oynayım diyorsa bu onun sorunudur. biraz düşünerek yazın ya üstünüzdeki formadan arının azıcık mantık ya, neyse gidiyorum ben deniz kenarına rakı balık yapıcam ne uğrascam ya
Mesaj tarihi:
Basına sızan kadarıyla, Adalı ya da Havutçu'nun şike teklifi yok. Ama menejerin var. Menejer -artık ne düşündüyse- transferde sıkıntı olur bleki korkusuyla, futbolculara gidip "rahat olun" demiş. Ama Adalı ve Havutçu'nun böyle bi olayı yok. Basına sızan kadarı bu şekilde olayın.
Mesaj tarihi:
said:
eğer sen bu maçta oynama diye at verdilerse evet bank asya, ama seni seneye transfez etcez su kadar para ve yanında birde at vericez dedilerse içinde tek bir cümle bile bu maçta kötü oyna diye bir laf geçmiyorsa bu transfer teklifidir

http://forum.paticik.com/thumbnails/9f6/66b/61d/a92/41c/600/966/db3/46a/3b5/3c_450xNULL.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...