kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://ladygeekgirl.files.wordpress.com/2013/11/tumblr_static_teen-wolf-hd-wallpaper.jpg http://img1.loadtr.com/b-307543-Arka_S%C4%B1radakiler.jpg arka sıradakiler her zaman döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: hahaha teenwolf izleyenler var yine kanuniiii yine kanuniiii AH KANUNİ AHHHH ulan kız arkadaşım bile utandı kendinden izlediği için hahahahaha ya bi git. burda yazmislar ne biliyim. sonradan aciliyor demisler ne biliyim. dizilerde tatile girince dedim suna bir bakayim. uzerimde israilin oyunlari var , komplo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi 3 sezon izlemişsin yeme şimdi bizi ne olursun biz bizeyiz şurada asdasdasdasdasdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kizlar sud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 arcane said: kanuni muhtemelen kız arkadaşından daha casualdur. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: abi 3 sezon izlemişsin yeme şimdi bizi ne olursun biz bizeyiz şurada asdasdasdasdasdsda tamam iste baksana arka sayfada yazana. dizi bu sezon akiyor, cok muthis oldu fena duzeldi vs. bende izledim ne yapayim. uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 okumam abi teen wolf başlığı okunur mu hahahaha güncelde görmesem ölsem tıklamazdım üzerine hahaha neyse abi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yeni sezona bakicaz artik.. ops :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 esteria nasıl koydu ama son bölümde julianın ağzına tabi godoş mark'ta izledi sadece tom zaten aptal dünyadan haberi yok samuel ile gittikleri otelde mal mal bakınıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kim be onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kanuni said: ama allah var , allahtan kurt adam degilim. en mal en gereksiz yaratik herhalde. bunlara bir upgrade bir redesign lazim. hele birde bunlarin vampirlerle savasanlari var yani mumkun degil oyle bir sey. anca elde tirnak uzuyor dis cikiyor .. bu. Tövbe de, World Of Darkness çarpar. Upgrade istiyorsan Werewolf The Apocalypse var. Zombi ve Vampir popüleritisinden filmlerde kurtadamlara sıra gelmiyor ama en mal en gereksiz yaratık da değil (zombiler). http://i.imgur.com/U5MjtAG.png http://i.imgur.com/2lUYfjf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bunu izlede gor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yeni bolum mu geldi nan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kanuni said: Bunu izlede gor :) Şu an doğaüstü diziler filmler Twilight ayarında oluyor. İzlemeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Warhero said: Kanuni said: Bunu izlede gor :) Şu an doğaüstü diziler filmler Twilight ayarında oluyor. İzlemeye değmez. teen wolf olaylara seksten daha baskin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: hahaha teenwolf izleyenler var yine kanuniiii yine kanuniiii AH KANUNİ AHHHH ulan kız arkadaşım bile utandı kendinden izlediği için hahahahaha bu tarz dizi topicleri cok iyi ya. bakiyorsun kimler begendiyse yaziyorsun bi koseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yeni sezon başlamış izleyim bari ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yeni sezon degil o devami sezonun :) warecoyote gorduk :P sinirlenince cok pis cakal. anam anam http://img2.tvtome.com/i/u/46c55cf2b4d34987c9529a0dd02585a8.jpg tipini.. kurtlar maymun gibi yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 İlk sezon fena değildi sonradan kötüleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Sezonun devamında da çıta yükselmeye devam ediyor.Eksi de bile yorumlar hep pozitif.Bu tarz konuları sevenlerin kesinlikle izlemesi gerekiyor bence.Dizinin tek eksi yanı ismi sadece.Her sezon üstüne koyarak ilerleyen pek dizi bilmem ben ama bu onlardan biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Cok supernaturale bagladi. WOD yada Darkmatter gibi settingi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Senaryo ve screenplay çoluk çocuk tarafından yapılıyor sanırım. Ne işi var stilzin mental wardda, coyote girlin ne işi var birde nasıl serbestçe gidebiliyor hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Of of ne bölümdü yahu.Şu dizi son yılların en underrated dizisi olabilir net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 iyi ki buraya mesaj atmışım. her mesaj geldiğinde favori konularımda görüp yine birileri izledi diye kahkaha atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ilk sezonu izlemistim ben cıvırlar icin sonra sacmalamis die duydum bakmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar