ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Valla ben bi kere yaptım, acemi olmama rağmen o mat boyanın özelliğinden midir bilinmez, hiç öyle dalgalanma iz vs. olmadı. acemi şansıdır belki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Yuh. Konuyu actigimi hatirlamiyorum, hangi evden bahsettigimi hic hic hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Zaten açtığın konulara bakmıyorsun geri bu yüzden seni kınıyorum.....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Acik gri iki katta bitirir isi. Boyle duz beyaz olsa sikinti olabiliyo. 3 kat isteyebiliyo ama acik gri no problem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ad3m said: Zaten açtığın konulara bakmıyorsun geri bu yüzden seni kınıyorum.....! Acimadan alintilayin abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Eğer eşyalı evde boya yapacaksan iki kere düşün, geberiyorsun toparlarken. Onun dışında (alttaki boya) silikonlu boya ise aralara zımpara ile hasar vermen faydalı olur, daha iyi tutunur boya duvara. Aksi halde tutunma yeterince güçlü olmayacağından en ufak darbede dökülme yaşama ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 insan 6 sene önce bile olsa boyadığı evi nasıl unutur yahu ya boyacısın ve 6 sene boyunca yüzlerce ev boyadın ya da topiği öylesine açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Adam seo kasıyor gençler foruma hit olsun diye bunu hala anlıyamamanız çok acınası.............................................................................................................................................................................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Lol forumun sığdırma özelliğini kullanmaması ne ilginçmiş lan yeni fark ettim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yere goge sigdiramamislar abi seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Ah şu KIPSS göndermelerin dana22 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar