knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dasaaa said: keyifli dizi yahu. şu dizi kış dizisi nasıl olmuyor ben de anlamıyorum. napican abi kis diziyi zaten yazin cok az izlenecek sey mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 2 günde bitirdim başlayıp. çok iyiymiş gerçekten. özellikle louise'nin tripler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bende izledim bunun tüm bölümlerini. gayet güzel dizi. akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dün başladım tavsiye üzerine, hakikatten çok güzelmiş...Ee bir de Harvey(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 final'de iyiydi. ocakta yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kış dizisine çevirdiler. tuttu heralde baya. iyi iyi. finali de çok iyiydi. takip ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kış dizisine çevirmediler abi. USA dizilerinin yayını böyle. bu aralar çoğu dizisi ara veriyor ocak, şubat gibi sezonun 2. yarısı başlıyor. White Collar'da aynı şekilde son bölüm bu hafta yayınlanacak sezon arası verecek. Dizi zaten tutmuştu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yazın da güzel dizi lazım. white collar, suits, warehouse 13 fln iyidir yazın olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 2. sezonun devamı mı olacak ocak'ta yoksa 3. sezon mu başlıyor? Ara kafasını breaking bad yaptı onu biliyorum, başka bildiğim böyle 4 aylık ara verip sezona devam etme kafası yapan dizi pek yok. Normalde haziran-eylül arası yayın yapan diziyi ocak'ta yayınladıklarında "kış dizisi" olmuş diyorum ben. "kış dizisi" diye özel bir terim mi var bilmediğim? kışın yayınlanırsa kış dizisi, yazın yayınlanırsa "yaz dizisi" diyorum düz mantık ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 USA Network dizileri böyle. Yazın ortası başlar sonu sezon arası verir. Ocak , Şubat gibi sezonun 2. yarısı başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1. sezon deneme diye mi ara verilmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ara verilmedi değil ilk sezon olduğu için zaten 12 bölüm anlaşma yapılmıştı. dizi tutunca 2. sezon için yenilendi ve 2. sezon 16 bölüm için anlaşıldı. Diğer USa dizileri de böyle ara verir dediğim gibi. İzlemişsen hatırlaman lazım. Psych, monk, royal pains, burn notice vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 final çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ama madem 16 bölüm niyee 10 da kestiler yahuu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 monk ile psych'ı digiturk'ten izliyordum günü gününe ve her bölümünü takip etmiyordum ondan bilemiyorum ama açıklama için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 2 05 Yaaa çok üzüldüm Donna'nın gitmesine.Haketmiyordu.Tatlım yaa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 güzel dizi vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 çok iyi bitirdiler sezonu hep bu güzel dizileri 10-12 bölümde bitirmiyolar mı sinir oluyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 2 bölüm kaldı kıyamıyorum seyretmeye bitecek diyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dizi hayli başarılı. orjinali seti cıksın alırım. karakterler arası diyaloglar cok başarılı. ayrıca kadın olsam gabriel macht'mıdır nedir başroldeke adamımıza tapardım. her gece yatmadan dua ederdim posterini duvara asıp. tonla zibidiye tapıyor emerikalılar böyleleri sokakta kaleiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 senin yolun yol degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 öyle aman aman çoook merak ediyorum nolcek dedirten bir final değildi,güzel bitti,bekliyoruz gelsin ocak seyredelim..ve ayrıca Mike; spo yapılır mı bu Racheal'a yaaa...hem de evli barklı hatunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 8. bölümdeyim, güzelmiş. harvey'i çok tuttum. taksiciye "sen fazla eli mekbiyıl izlemişsin" deyince koptum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ahaha cok iyiymis ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 jenny i bırakıp mıy mıy Rachel a gittiğinde bitti benim gözümde mayk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar