dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben de 2 gündür kokuyorum sanırım.. pc başında otur stressten ter dök. alın teri, emek vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: trollü anla abi, lütfen bak bu iki oluyo trollüme düştüğün, düşme gözünü seveyim :( ha ciddi cevap gerekirse o beyin yıkaması devam edince o kızın zekası ilerlese bile asla kullanamaz halde kalacak. Ama ciddi cevaba gerek yok, ikisini de öldürmem hasta mıyım öldüreyim? :D ya yok olm konu sürsün işte, bazen çok ilginç tipler çıkıyor. geçen şike başlığında senin troll olarak söylediğin şeyi 10 sayfa savunan adam çıktı sonra. burada da gelebilir beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 videoyu sonuna kadar izlemeyip trollenenler efsaneymiş bugün esas =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 maldini out ve alessandro nesta in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kuranda 1400 sene sonrasının milanındaki oyuncu değişikliği filan var harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hedehodohop said: @nilep Ortada iki farklı rejim ve yanlısı insanlar var biri ulusal rejim diğeri teokratik.İki rejim yanlılarıda çocukları kundaktan itibaren aşırı taraflı ve kendi değerlerine tapıcak şekilde yetiştiriyorlar . Neticesinde ne çıkıyor atıyorum biri muhammed öldü diye ağlıyor diğeri atatürk öldü diye.Bende konu ne olursa olsun bu kadar tutucu bir eğitimden haz etmiyorum ve ikiside aynı bok diyorum.Bu kadar basit hala neyi tartışıyorsak. Görüyorum ve arttırıyorum. 40 liraya iddiaya varım balonun fake i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: videoyu sonuna kadar izlemeyip trollenenler efsaneymiş bugün esas =D ne var abi sonunda.. ilk 20sn'yi izledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu değil ya, şike topiğinden bahsediyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Soimyr said: hedehodohop said: @nilep Ortada iki farklı rejim ve yanlısı insanlar var biri ulusal rejim diğeri teokratik.İki rejim yanlılarıda çocukları kundaktan itibaren aşırı taraflı ve kendi değerlerine tapıcak şekilde yetiştiriyorlar . Neticesinde ne çıkıyor atıyorum biri muhammed öldü diye ağlıyor diğeri atatürk öldü diye.Bende konu ne olursa olsun bu kadar tutucu bir eğitimden haz etmiyorum ve ikiside aynı bok diyorum.Bu kadar basit hala neyi tartışıyorsak. Görüyorum ve arttırıyorum. 40 liraya iddiaya varım balonun fake i. Ben gayet marksist-leninist deist biriyim . Balonu tanımam ama şakirt diyordunuz öyle tiplerle hiç işim olmaz zaten , nilepe sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yıl 2011 hala deist mi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çevremin hepsi ateist kendimi yalnız hissediyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yaratıcının dinlerde bahsedilen allah olması ihtimaline karşı yaranabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: nileppezdel said: videoyu sonuna kadar izlemeyip trollenenler efsaneymiş bugün esas =D ne var abi sonunda.. ilk 20sn'yi izledim ben aynen 30sn falan izledim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 atatürk öldü diye ağlayan kızın da, bu kızın da ebeveynlerinin kafasına bi tane çakmak istedim. ben çocuk esirgeme kurumu olsam bu çocukları bu ailelerden alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: videoyu sonuna kadar izlemeyip trollenenler efsaneymiş bugün esas =D ilk 10 saniyesinden anlaşılmıyor mu ebeyvnlerinin mal olduğu. o yaştaki çocuk cennet, cehennem, tanrı, yatarıcı gibi konuların muhakemesini mi yapmış kendi acaba yoksa annesinin kağıttan ezberlettiği sözleri mi okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 videonun bi saniyesini bile izlemeye gerek yok. o yaştaki çocuğa baş örtüsü takan zihniyete koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ardeth said: nileppezdel said: videoyu sonuna kadar izlemeyip trollenenler efsaneymiş bugün esas =D ilk 10 saniyesinden anlaşılmıyor mu ebeyvnlerinin mal olduğu. o yaştaki çocuk cennet, cehennem, tanrı, yatarıcı gibi konuların muhakemesini mi yapmış kendi acaba yoksa annesinin kağıttan ezberlettiği sözleri mi okumuş abi adam şike başlığındaki bi videodan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 din iyi bişey lan. bu adamlar din olmasa tecavüz eder, çalar öldürür. mantığa baksana. ellemeyin öyle yaşasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ardeth said: atatürk öldü diye ağlayan kızın da, bu kızın da ebeveynlerinin kafasına bi tane çakmak istedim. ben çocuk esirgeme kurumu olsam bu çocukları bu ailelerden alırdım nokta dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yazık bu insanlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hedehedehop geçen gün de pkk terör örgütü değildir diyordun. nedir kuyruk acın? bi anlat da rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi yazık ya çocuğu nasıl kullanmışlar. of üzüntü verici gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aluriel said: hedehedehop geçen gün de pkk terör örgütü değildir diyordun. nedir kuyruk acın? bi anlat da rahatla.Ben argümanımı bdpnin pkk ile bağlantısıyla gerekçelendirmiştim.Bdpnin yüksek oy aldığı doğu illerinde bdpyi destekliyen halk bdp pkkyı desteklediği için pkkyı da desteklemiş oluyor ve pkkyı bu durumda halk desteklediği için marjinal terör örgütü değil isyan örgütü oluyor dedim.EE ne var bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 marjinal terör örgütü değil, isyancı terör örgütü diyebilirsin mesela. Zira faaliyetleri tamamen terör örgütü çizgisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 leninist düşünceye göre değil.ulusların kaderlerini tayin hakları falan.biz terör örgütü diyoruz ama onlara göre özgürlükçü bi örgüt.amerika gibi tıpkı.onlara kalsa demokrasi elçisi adamlar ama petrol için terör estiriyolar halbuki. edit : faaliyetleri hakkında haklısın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar