Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mc donalds kahvaltı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle bi hatanın affı falan olmaz.

McDonalds ??????

KAHVALTI ???

kahvaltı kültürünü çıkartan biziz amerikalı emperyalistler şırıngayla protein enjekte ettikleri antibiyotik verdikleri tavuklarla KFC ürünleri ve mcdonalds etlerini ayarlayıp bizi kanser ediyolar senin gibiler de akşam yemeği öğlen yemeği yetmiyo kahvaltısını bile mcdonaldsdan yapıyo

ondan sonra niye herkes vitaminsiz niye böyle saçma sapan yorumlar yazılıyo efendim derler

YEMİYCEKSİN
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Niye yemiyceksin abi? Senin sözünle mi yaşayacağız hayatımızı?

Hash brown gayet de güzel oluyor sabahları.
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

McDonalds ??????

KAHVALTI ???

kahvaltı kültürünü çıkartan biziz amerikalı emperyalistler şırıngayla protein enjekte ettikleri antibiyotik verdikleri tavuklarla KFC ürünleri ve mcdonalds etlerini ayarlayıp bizi kanser ediyolar senin gibiler de akşam yemeği öğlen yemeği yetmiyo kahvaltısını bile mcdonaldsdan yapıyo

ondan sonra niye herkes vitaminsiz niye böyle saçma sapan yorumlar yazılıyo efendim derler

YEMİYCEKSİN

bi sakin
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

McDonalds ??????

KAHVALTI ???

YEMİYCEKSİN

ahaha bu kanser ediyolar bizi çocuklarımız gerizekalı oluyo modası geçmedimi hala
Mesaj tarihi:
sabahları kahvaltı etmek için dışarı çıkıldığında adam gibi serpme kahvaltı veren yerleri tercih ettiğimziden diğer zamanlarda da kahvaltı ihtiyacım olduğunda mcdonalds'daki saati bittiğinden hiç rastgelemedim mc'ye bu konuda asddas ama çok lazım değil heralde.

Bu arada mc'de yeni çıkan tendergrill barbekü harika olmuş bayıldım bayıldım(tu) kızarmış soğan, barbekü sos ve tavuk kombosu... ayrıca ekmeği de çok güzel(tu) şimdi imkan olsa kahvaltı diye yerdim valla çok canım çekti.
Mesaj tarihi:
mcdonalz değil burgerking o aHhahahahahah

ayrıca burgerin tendergrill nanesi sahte, kıyma ete göğüs fileto şekli verip yapıyolar abi. ciddiyim. mcdonalds hala fileto veriyo şimdilik.
Mesaj tarihi:
Mis gibi lif lif göğüs eti olan Chicken Whopper'ı kaldırıp, yerine içinde kıkırdaktan kemiğe her türlü çöp olan tavuk kıymasından Tendergrill'leri getirdiler, çok matah bir hareket değil yani. Ucuz ve kalitesiz bir malı ürün gamına sokup kaliteli fakat maliyetli olandan kurtuldular, üstüne bir de bilinçsiz tüketiciye "öff daha güzelmiş" diye çaktılar güzel reklamla.
Mesaj tarihi:
garbıçtayız bilader kibarlıktan çatlıcan

ayrıca yağlı kağıda sıçıp üstüne barbekü sos kızarmış soğan dökseler yine yiceksiniz, süper olmuş shitfillet® diceksiniz adam haklı
Mesaj tarihi:
Mc tan bişi alcaksam,
şunu,

Izgara Tavuklu Sandviç Menü
http://www.mcdonalds.com.tr/CMSFiles/Product/BigImage/634430492118351091.png

alıyorum bu ara, hem güzel hem basit hem fiyatıda iyi.
Mesaj tarihi:
ama senin tavukların üstünde mcdonalds yazıyor mu? yazmıyor işte fark :p bide servis ambalajı şeysi koysalar iyi olcak buna, onsuz zor yeniyo, fırlıyo tavuk :(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dünyanın en iyi fastfood'u:

http://blog.photocalorie.com/wp-content/uploads/2010/11/double-quarter-pounder.jpg
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

McDonalds ??????

KAHVALTI ???

YEMİYCEKSİN

OTU BOKU AMERIKAYA BAGLAYAN EKOLDEN BUGUNLUK BUKADAR

dipnot: amerikadaki tavuklarla banvitin tavukları aynı degil aslanım sakin ol
  • Yeni Oluştur...