|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Açıldı mı bilmiyorum, aradım da bulamadım. Var ise kusura bakmayın... Facebook bunu daha önce gören oldu mu? 5400 beğeni ve yorumlar akıyor :). Adamlar inançlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Her kahkahanda ALLAH a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O'na kızıyorsun...ÜSTAD ...NECİP FAZIL KISAKÜREK... adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adamlar bariz troll edit : adamlardan kastım kurucu grup filan.yorum yapanlardan ciddi olanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 trollemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yorumlar baya sağlam yalnız. Trolse epic olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahah yorumların içinde kendimi kaybettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 said: Tuğba Meryem Mucahide: Ve aleykum selam we rahmatullah we berekatuhu we magfiretuhu ye dudee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yarısını benzin döküp yakacaksın, iyice köz olduğunda diğerlerini üstlerine atacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şeriat gelirse kızlar sokakta mini etek ile dolaşamıyacak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X22xHFl2NtQ&feature=player_detailpage#t=519s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Fistan said: yarısını benzin döküp yakacaksın, iyice köz olduğunda diğerlerini üstlerine atacaksın çabuk biri bu haftaki anka kuşu patates karikatürünü koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hocam %99'u müslüman olan bir ülkeden bahsediyoruz maşallah. şeriat gelmesi gayet normal inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 inşallah inşallah allahın izniyle maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 2023'e kadar zamani var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi 2023 erken ya. şöyle 2033 falan olsa uyar ama bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 23e bile kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gelsinde kaçalım lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yerel işletme antalya yazıyordu başka da bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınbiri said: Her kahkahanda ALLAH a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O'na kızıyorsun...ÜSTAD ...NECİP FAZIL KISAKÜREK... adam haklı ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Fin said: gelsinde kaçalım lolz aynen ya gelsin de başka ülkeye sıgınmak için geçerli sebebimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.facebook.com/pages/%C5%9EER%C4%B0AT%C3%87I-BACILARKADINLARA-%C3%96ZEL-ERKEKLER-BEGENMES%C4%B0N/197559426956506 SADECE BACILAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "SAYFAYA ACİL YARDIM BACILAR ÇOK KÖTÜ BÜYÜK KEMALİST SAYFALAR BASTI KAPATTI KAPATACAKLAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EVEEEEEEET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 uyku gaflet halidir uyanın haydi namaz vakti ♥ Ceylin ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Namaz uykudan daha hayırlıdır ♥ ceylin ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar