Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şimdi bana 10 usd ile bu cuma kaç SC alınabiliyor biri desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3k sc alabilirsin 10 dolar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hmmm iyiymiş. ty for info :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Perspective said: Xenus said: Along with Triple Station Cash, I'm happy to announce we're running Double XP from Friday the 21st through January 2nd. -John Smedley @j_smedley haftasonu dinlenemeyeceğiz şimdi :p oh oh coştular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 2x olayı sorun değilde. Bu sertifika yetmiyor ya. Premium var, %50 booster var. Halen zor geliyor. 2x gelince ne hissttirecek bakalım. edit: sertifikaları, 500-600 tek şeye basmaya başlayınca, acıtmaya başladı sanırım. Bu yüzden zor gelmeye başlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sam said: Leopar said: biraz oncede millerda nc HA actim sirf silahlari test etmek icin (iyy nc, klavyeyi dezenfekte etmem gerekecek), baslangic lmgyle milleti takir takir aldim http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/176/076/coolest_story_bro.jpg aynisinin nc versiyonundan bir tane de ben yazdim. hayal gucum kuvvetlidir. talep olursa bir tane de terran versiyonundan yazicam. " abi bir girdim oyuna vanu ile, basiyorum kosuyorum basiyorum kosuyorum..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şimdi başta "ooo f2p oyuna para mı verilir. oyunu satın alınca en azından herşey free" dediğimde, "iyide diğer oyuna 60 usd bayılıosun burada en azından istediğin şeyi alıosun" vs demişlerdi. 3x sc döneminde bile 60 usd = 18.000 sc dimi? valla 18.000 sc bile herşeyi açmaya yetmediğine göre, ekonomik olarak hala paid games > f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ömm şimdi orada dikkate almadığın bikaç unsur var ki alınması gerek. birincisi, bu oyunu standart tek ödemelik oyunlarla aynı kefeye koyamazsın çünkü serverlar var. hatta tahminimce in-game voice özelliği için ayrı serverlar da vardır yoksa çok yük olur. haliyle ekonomik açıdan oyunu WoW ile benzer kefeye koymak gerekir. yani 50 60 dolar ödüyorsun sonra her ay 15 dolar ödüyorsun. bu şekilde hesaplarsan 3x cash döneminde aldığın 18k SC, hakkını fazlasıyla veriyor. ayrıca, station cash'leri komple silah unlocklarına açmak yerine aylık xp boost alsan mesela, onun getireceği certificationlarla da baya yol katedersin. O yüzden oyunu "ödeme şekli" açısından battlefield 3 ile falan karşılaştırmak hata olur. kaldı ki bf3 de 60 doları verdikten sonra herşey açık gelmiyor sana. yine oynuyosun 2 ay öyle açıyosun. ha herşeyi açmak için yine para veriyosun ki bence o sistem, ps2'nin f2p sisteminden çok çok daha leş. ha bir de son olarak, ps2 zaten "herşeyi açmak" üzerine kurulu bi oyun değil. "oynadığın şeyi açmak" üzerine kurulu. yani specialization. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi oyunu WoW la değil BF serisiyle kıyaslarsan benim önermem doğru çıkıyor yanlız. BF de de server var, vc var, bf bu oyunla aynı mantıkta sadece map değişimi yok o kadar. ki BF ile kıyaslamak gerekir. zira BF de "istediğini açmak" burada açmaktan 100 kat kolay. valla öyle. edit; aylık xp boost günde 5 10 saat oynayana mantıklı da, benim gibi işten gelip eşine vakit ayırıp yatmadan 1 saat atayım da yatayım diyenler için hiç bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Benim şu an açmak istediklerimi söyeyeyim mi sana, sonra oyunda hesaplarız, inf için sidearm, air ve ground vehicle lock rocketler, tank için armorlar, night (veya infrared neyse) vision, heavy, light, engineer ve medic için daha iyi birer silah. gibi şu an. ki başka server a geçtiğim an direk sıfırım fln. neyse :D oyun güzel sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 her şeyi açıp ne yapacaksınki. Yarısından fazlası gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi fixed belli bir stilde oynayana herşey gereksiz ama ben herşeyi oynamak istiyorum o an canım ne çekerse, o an haritada ne gerekliyse vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bende herşeyi oynamak istiyorum. Maymun iştahlıyım. Hemen sıkılırım hatta olmayan şeylere heves ederim, açarım oynamam.. Yarısından fazlası gereksiz = Ekipmanlar, silahlar birbirinin kopyası zaten. Birisi %5 hızlı şarjör değiştirirken, diğeri %5 hızlı mermi atıyor... Gibi çok ufak şeyler var. Bu 2 silahı açana kadar birisini aç. 3 roketi açana kadar tüm araçlara kitleneni aç. Max e, sol ele aa aç, sağ ele otomatik birşey aç. (zaten oyun sana 1 aa 1 otomatik vermiş. Sende eşini aç) diğer sınıflara bir silah, snipera 1 hs için, 1 de orta mesafe için riffle.. felan yani.. 60$ a bunların hepsini açarsın, üstüne 4-5k da artar. Indirim görürsende iyi paketleri satın alırsın. Atıyorum "araçlar için" paket çıkartıyorlar. 2000 cert oluyor (3000 cert kar ediyorsun). gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Şaka maka arada iyi info aldım yannız :D HERŞEYE KİLİTLENEN ROKET HANGİSİ!!! =) ayrıca madem yarın en azından 5 veya 10 usd sc alıcam, 1) sniper için default gun iyi mi? (primary weapon) 2) HG için default dan daha iyi primary hangisi? 3) tank için sc ile alınacak ve değecek silah var mı teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi GW2 b2p oyunun shopu şu oyundan çok daha pay 2 win. mesela ben GW2 aldığıma pişmanım çünkü 1 ay oynattı sadece ki onda da bitirelim şu mapi de diye oynadım pek eğlenmiyordum burdaki gibi. bu oyun her türlü para hakediyor baya polished bir oyun. 18k SC'n olduktan her classa her vehicle'a keyfine göre olan en iyi silahı açarsın hatta tüm factionlarda böyle bir karakterin olur bundle vs. alırsan ama bir çok alternatif koymuşlar. xeno %100 haklı. herşeyi açmana gerek yok 10 tane lmg'yi para ile açıp ne yapacaksın 1 tane kullanıyorsun sonuçta hadi 1 long range, 1 cqc-mid diyelim. geri kalanını biriken sertifikayla zamanla oynayıp açarsın bu diğer oyunlarda da öyle. ayrıca kesinlikle p2w değil sadece uğraşmak istemeyen hemen aldı ama 2-3 ay sonra herkesde aynı item olacak. zaten ben 45$'a walmart kartlarından aldım 18k SC. daha başkada SC harcamam olmaz belki membership alırım. adamlar bu kadar iyi oyun yaptıktan sonra desteklemek lazım. bence PS2 ile BF3'ü kıyaslamak yanlış. bu oyun MMO olabilmiş bir kere. map değişimi yok ama BF3'ün mapleri bu oyunda arka bahçe gibi kalıyor. VC'de bir mapte binlerce kişi oynarken sağlanıyor. işten gelip, 1 saat falan da çok rahat atılır çünkü inf stock silahlar çok iyi. (Gauss SAW dışında) bir tek araç, uçak için kasmak, para harcamak gerekir. başka servera geçtiğinde sadece şuanlık sıfırsın yakında account wide unlock olacak tüm unlocklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Xenus said: başka servera geçtiğinde sadece şuanlık sıfırsın yakında account wide unlock olacak tüm unlocklar. şuna amin ve ayrıca oyun iyi zaten abi. yoksa gidip BF3 vs oynardım bir zahmet. ha benim bilgisayarım tam kaldırmıyor yoğun savaşları fln ama o tamamen benim bilgisayarımın külüstürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 @Xenus nasıl 4x sc aldın ya. Olayı anlatsana bizde alalım. @Dworgian herşeye kilitlenen roket, kilitlenmeden ateş etmiyor. Severmisin bilemem. Ben şeyi açacağım "sadece havaya kilitlenen" hiç olmazsa, kilitlenmeye gerek duymadanda ateş edebilirim (askerlere felan). Bence 10$ değilde, 15$ lık sc al. 7-8 tane silah açarsın (indirimlileri kovalayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bir de ben de silah denemeleri çalışmıyor. trial a basıyorum basıyorum tık yok niye ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 doğduğun yerdeki "konsol" dan aç (konsol ile konuşup (etkileşime geçip)). silahları denemek içinde yeni karakter aç, dene, sil. Almak istediğin silaha daha iyi karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hmmmm. ok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 - dumfire-lock-on yazan rocket launcherı al. hem aa hem nişan alıp ateş edebiliyorsun. - sniper için default iyi. LA80 alabilirsin ama nerf yedi biraz keyfi upgrade olur ama yinede upgrade. ama ben Longshot'ı da tavsiye ederim. Longshot-LA80'den daha iyi diyenler var, rial açıp deneyebilirsin. -HG dediğin heavy assault mu? HA ise EM6. gd-22 yada em1 de olur ama gauss saw'dan kurtulmaya bak. - tanklara HE mermilerinden almalısın. mbt'a hem HE hem AP alabilirsin duruma göre kullanırsın ama lightninge ap alma. birde NC Max'e dual hacksaw aç keyfine bak walmart'ta 15$'a 1500+500'lük soe kartları satılıyor triple da 6k sc geliyor tanesinden ama ben amerika'dan bi tanıdığa aldırdım. internetten alınmıyor. http://www.walmart.com/ip/Sony-Universal-15-Game-Card/19530504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HG ile HA demek istedim evet. Dur dediklerini deneyeyim akşam trial açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Dworgian said: abi oyunu WoW la değil BF serisiyle kıyaslarsan benim önermem doğru çıkıyor yanlız. BF de de server var, vc var, bf bu oyunla aynı mantıkta sadece map değişimi yok o kadar. ki BF ile kıyaslamak gerekir. zira BF de "istediğini açmak" burada açmaktan 100 kat kolay. valla öyle. edit; aylık xp boost günde 5 10 saat oynayana mantıklı da, benim gibi işten gelip eşine vakit ayırıp yatmadan 1 saat atayım da yatayım diyenler için hiç bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Benim şu an açmak istediklerimi söyeyeyim mi sana, sonra oyunda hesaplarız, inf için sidearm, air ve ground vehicle lock rocketler, tank için armorlar, night (veya infrared neyse) vision, heavy, light, engineer ve medic için daha iyi birer silah. gibi şu an. ki başka server a geçtiğim an direk sıfırım fln. neyse :D oyun güzel sonuçta ben de onu diyorum zaten, bf3 ile karşılaştırırsan senin dediğin doğru çıkar ama bf'de dedicated server olayı var. burda server hizmeti tamamen sony'e ait, haliyle sürekli bi gelire ihtiyaç duyuyorlar. battlefield'da bu yok, adam official serverları kapasa kimse şikayet etmez çünkü zilyon tane dedicated var ki adamlar 64 kişilik serverı senelik 4000 5000 dolara falan kiralıyor, temiz para o da :) bf3 FPS, ps2 MMOFPS. o yüzden ekonomik stratejilerini karşılaştırmak yanlış olur diyorum. neyse dediğin gibi sonuç olarak oyun güzel sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.offgamers.com/sony-online-entertainment/sony-online-entertainment-us/sony-online-entertainment-us-soe-cards/sony-online-entertainment-us-soe-30-day-universal-game-card-or-1500-station-cash-pc-cp-126829.ogm burdaki senin aldıgındanmı acaba xenus ? oyleyse alalım bari bizde katlayalım scleri yarin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 senin gösterdiğin şu http://www.walmart.com/ip/SOE-Universal-Sony-Online-Station-Cash-Game-15-eCard-Email-Delivery-Universal/21125840 bunlardan değil. http://www.walmart.com/ip/Sony-Universal-15-Game-Card/19530504 walmart 500 sc bonus yazması lazım üstünde ama sadece storelarda var hatta bitmiş bile olabilir, son kalanları aldım demişti benim kuzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 netdenmi alıyor yurt dışındakiler? yani siparişin gelmesi felan uzunmu sürüyor. Bizde öyle yapalım, 4x karlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar