Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

21 inde olacak diyoda resimde, o resimlerin önden çıkması fail olmuş ama. "her gün takip edin" adı altında idi bu olay. Şimdi günü belli oldu, belki değiştirirler. O yüzden dikkatli olmak gerek.

Bu arada "premium" olayı cidden rahat ya.. Sertifika "katlanabilir" şekilde geliyor :D. Yani oynamayı düşünüyorsanız, paranızda varsa alın derim 6 aylık. 3/1 oranında kolaylaştırıyor kasma işini.

sc ile alacağınız silahlarda pek güzel zaten. Gereksiz şey alınmazsa, normal bir oyun parasına getirebilirsin.

@Afterdeep
tr diye birşey yok. istersen $ istersen euro seç.. (bize göre $ mantıklı tabi. Ben $ ile alış veriş yapıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

gamersfirst, gameforge, probiensat1 vs. gibi oyuncuları salak yerine koyan p2w F2P kıytırık oyunları sunan firmalardan tiksiniyorum güzel kardeşim. Sony ile anlaşıp, EU oyuncularını itelemesine karşı çıkan bir tek ben değilim. bizim SC'i bu eventle 3'te 1 fiyatına almamız bir örnek olarak alabilirsin sanırım. biz burda devlere twit bile atıp, ticketa baktırabiliyorken orda customer support bile bok gibi. parasını ödeyip membership alamama priceless.
http://imgur.com/a/kZs0z

densizin bugdan kaynaklanan sorununu 24 saat içinde çözüp, üstüne 10$ bonus veriyorlar işte fark bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

21 inde olacak diyoda resimde, o resimlerin önden çıkması fail olmuş ama. "her gün takip edin" adı altında idi bu olay. Şimdi günü belli oldu, belki değiştirirler. O yüzden dikkatli olmak gerek.

"Yes it's true. Triple Station Cash next Friday. We hid that real well didn't we."
https://twitter.com/j_smedley/status/279636203291164672
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

her teçhizat için ayrı ayrı açılır mı ya :D. Med kit gibi tek seferde hepsini açsa ne var ölürmü.

cevap için teşekkürler.

Birde kendi slotu var dimi bunların? çakışmıyor yani hiç birşeyle. Engide ammo ile çakışıyormuş sanırım. Neyse şimdilik sadece light assault a açayım.

engineerda ammo ile çakışıyor da engineerın mana turretini equipledikten sonra B'ye basarsan yine ammo pack çıkıyor o yüzden bi sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Support ile söylediklerine vs bişi diyemem de, sonuçta SOE'nin leak olmuş bannerından öğrenmişsin 3xSC event olacağını, EU'nun yapmayacağı kanısına nerden vardın onu anlamadım. Daha önce defalarca yapıldı Double/Triple, bu seferde yapılır.

Neyse yukarda John demiş zaten, aynısı EU'da da olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DamienThorne said:

Support ile söylediklerine vs bişi diyemem de, sonuçta SOE'nin leak olmuş bannerından öğrenmişsin 3xSC event olacağını, EU'nun yapmayacağı kanısına nerden vardın onu anlamadım. Daha önce defalarca yapıldı Double/Triple, bu seferde yapılır.

Neyse yukarda John demiş zaten, aynısı EU'da da olacak.

geçen double cash EU'da yapılmamıştı ondan öyle farzettim ama bu sefer olacaksa ne güzel adam olsunlar işte. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaydan düşme diye bi bug var. Sürekli aynı noktadan düşmeye başlıyor hareket halindeyken. (ama o adamda bu olay varmıdır bilemiyorum).

@Xenus
genelde Amerish de takılıyorum (piyade savaşı yapabildiğimden). Ama söylediğin yeri not ettim. Gece bir ara girer bi bakarım, yada yarın orada takılırım. Söylediğin iyi oldu. Dediğin gibiyse oraya kamp kurarım :P. teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...