DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 50 TL'ye 7500SC alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 21 inde olacak diyoda resimde, o resimlerin önden çıkması fail olmuş ama. "her gün takip edin" adı altında idi bu olay. Şimdi günü belli oldu, belki değiştirirler. O yüzden dikkatli olmak gerek. Bu arada "premium" olayı cidden rahat ya.. Sertifika "katlanabilir" şekilde geliyor :D. Yani oynamayı düşünüyorsanız, paranızda varsa alın derim 6 aylık. 3/1 oranında kolaylaştırıyor kasma işini. sc ile alacağınız silahlarda pek güzel zaten. Gereksiz şey alınmazsa, normal bir oyun parasına getirebilirsin. @Afterdeep tr diye birşey yok. istersen $ istersen euro seç.. (bize göre $ mantıklı tabi. Ben $ ile alış veriş yapıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yanlış bilgi vermeyelim, US hesabınız varsa sadece $ ile alışveriş, .eu hesabınız varsa TL ile alışveriş yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sitesinden alırken "$, eu" gibi seçenekler vardı. $ ı seçtim, ileri dedim. Hesabımdan $ karşılığı para çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tamam US hesabın olduğu için, sen planetside2.com adresinden aldın. planetside2.eu adresinde sadece TL mevcut, Afterdeep TL görüyorsa eğer, .eu hesabı vardır. $ ile alışveriş yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 25$ 7500 SC 50TL 7500 SC şeklinde olacak. 25$'da işte 45-46 falan yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cidden eu diye sitesi varmış ya :P. Bende TR ne diyorum asdf. Oradaki 6 aylık fiyat nedir? birde kaç TL = 1000 sc ediyor söylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Söyliyim, 6 Aylık üyelik şu anda 149TL 1.370 SevenCash 30TL direk sitede, ama 3rdparty dağıtıcıdan alırsan 1k SevenCash'te 19.50TL civarı falan satan yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hm iyiymiş. Neyseki yanlışlıkla orjinal siteden üyelik almışım :D ve kar etmişim :P ilgin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 editi kaçırmışım. Mesajı şimdi okudumda "orjinal site" nedir yahu.. us den açmışım üyeliği ondan böyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 EU'da 3x SC olayı olmaz arkadaşların dikkatine, Probiensat1 zımbırtısının promosyonlarını bekleyeceksiniz ama o firmadan pek umutlanmayın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Nedir senin bu nefretin ProsiebenSat1'a, bişi mi yaptılar sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gamersfirst, gameforge, probiensat1 vs. gibi oyuncuları salak yerine koyan p2w F2P kıytırık oyunları sunan firmalardan tiksiniyorum güzel kardeşim. Sony ile anlaşıp, EU oyuncularını itelemesine karşı çıkan bir tek ben değilim. bizim SC'i bu eventle 3'te 1 fiyatına almamız bir örnek olarak alabilirsin sanırım. biz burda devlere twit bile atıp, ticketa baktırabiliyorken orda customer support bile bok gibi. parasını ödeyip membership alamama priceless. http://imgur.com/a/kZs0z densizin bugdan kaynaklanan sorununu 24 saat içinde çözüp, üstüne 10$ bonus veriyorlar işte fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Densiz said: 21 inde olacak diyoda resimde, o resimlerin önden çıkması fail olmuş ama. "her gün takip edin" adı altında idi bu olay. Şimdi günü belli oldu, belki değiştirirler. O yüzden dikkatli olmak gerek. "Yes it's true. Triple Station Cash next Friday. We hid that real well didn't we." https://twitter.com/j_smedley/status/279636203291164672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Densiz said: her teçhizat için ayrı ayrı açılır mı ya :D. Med kit gibi tek seferde hepsini açsa ne var ölürmü. cevap için teşekkürler. Birde kendi slotu var dimi bunların? çakışmıyor yani hiç birşeyle. Engide ammo ile çakışıyormuş sanırım. Neyse şimdilik sadece light assault a açayım. engineerda ammo ile çakışıyor da engineerın mana turretini equipledikten sonra B'ye basarsan yine ammo pack çıkıyor o yüzden bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 planetside2.com mu orijinal site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Support ile söylediklerine vs bişi diyemem de, sonuçta SOE'nin leak olmuş bannerından öğrenmişsin 3xSC event olacağını, EU'nun yapmayacağı kanısına nerden vardın onu anlamadım. Daha önce defalarca yapıldı Double/Triple, bu seferde yapılır. Neyse yukarda John demiş zaten, aynısı EU'da da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evet mana turretin altında ammo pack de görünüyormuş =). Gerçi böyle diyorum ama aynı slota med kitmi geliyodu ne. Neyse birazdan gireceğim zaten, öyle bakarım çakışan birşey varmı diye. cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 DamienThorne said: Support ile söylediklerine vs bişi diyemem de, sonuçta SOE'nin leak olmuş bannerından öğrenmişsin 3xSC event olacağını, EU'nun yapmayacağı kanısına nerden vardın onu anlamadım. Daha önce defalarca yapıldı Double/Triple, bu seferde yapılır. Neyse yukarda John demiş zaten, aynısı EU'da da olacak. geçen double cash EU'da yapılmamıştı ondan öyle farzettim ama bu sefer olacaksa ne güzel adam olsunlar işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Adamlardaki kafaya bak. gün 1 = helmet indirimi gün 2 = helmet indirimi indirdikleride %25 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Vay be.. karakterlere cert harcayın adama dönüyor... %2, %5 demeyeceğim basacağım sertifikaları. Bugün fena eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evet baya farkediyor bu arada the crown uğrak yerin olsun 1 saat önce xp akıyordu bildiğin. öyle bi mevzisi varki 3 farklı yerden kuşatılıyor alması baya zor. yarım saatte 70-80 kill yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hack mi şimdi bu adam bildiğin havada yürüyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evet öyle bi hack var yerin altına da giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Uzaydan düşme diye bi bug var. Sürekli aynı noktadan düşmeye başlıyor hareket halindeyken. (ama o adamda bu olay varmıdır bilemiyorum). @Xenus genelde Amerish de takılıyorum (piyade savaşı yapabildiğimden). Ama söylediğin yeri not ettim. Gece bir ara girer bi bakarım, yada yarın orada takılırım. Söylediğin iyi oldu. Dediğin gibiyse oraya kamp kurarım :P. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar