Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi ben de şu anda parayla 2 tane şey açtım yani ki birine gerek de yoktu, sadece rocket pods lazımdı onu açtım o kadar. yılbaşını bekleme olayına katılıyorum, ama kampanya olduğunda mutlaka alın bi 2000 kadar sc, mutlaka çok işinize yarayacak 1-2 silah olacaktır onları cert ile açmaya kasmayın hiç. certleri upgradelere harcayın. ha eğer istediğiniz silah 250 cert ise kasabilirsiniz misal Reaver için Vortek Rotary silahı var, 500 SC ama 250 cert. o yüzden cert biriktirip açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oyuna girdim esamir e geciyim derken not responding e dustu, tekrar girdim mani bio lab i aldik falan sonra oyle yururken yine patladi oyun. verify caktim steamden 2.4 gb download ediyor simdi, ama store a baktim carbine ve sniper gelmemisti yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Demin açtım oyunu yama falanda yapmadı. Demek daha update gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 All servers will be brought down at 9:00 AM PT for a brief update to introduce new marketplace items. Downtime is anticipated to be less than one hour. 9AM PT = 17 bizim icin edit bide yarin 9am pt - pazartesi 9am pt arasi double xp weekendmis oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tam bugün "evet sınav bitene kadar oynamayayım oyun" dedim gelen bonus a bak bu arada SC = Y$ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 100 sc 1 $'a tekabül ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ve dworgian f2p para tuzagina duser... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi silah 1000sc fln sa misal hiiiiç uğraşamam :) anca 1 2 usd çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi her bişeyi hemen açıcaz diye birşey yok preview yap, (karakter yaratıp silip sınırsız preview yapabiliyorsunuz) en sevdiğin silahı al ben weapon bundle'ı aldım istediğim silah içindeydi. fazladan artan sc ile sanırım şuandaki %50 indirimdeki 350 sclik AA MAX burster'ı alıcam. kafam estiğinde esfleri temizlerim asdf. birde sam homing missile çok tırt diyordu ben denemedim ondan biraz umudu kestim. 10 kere atıp 1 ini isabet ettirebiliyormuşsun falan. yeni anti vehicle weapon HA ya gelicekmiş birde engineer için AA turret gelicek diyorlar. data filelarında varmış. birde fps optimizasyonu bu patchte değil, yakında diyorlar. "Big patch next week. Lots of stuff fixed. Working on infantry render distance." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ve beklenen nerf geliyor. Lock on Rocket Launchers (AV and AA): - Range Increase - Faster reload time (to compensate for lock on time) - Now require lock on to fire Flak: - Minor damage increase - Projectile speed increase A30 Walker: - Buffed Damage - Faster Projectile Rocket Pods: - Decrease to the inner explosion radius: 3m to 1.5m. This is the center of the rocket explosion where the maximum damage occurs, so this will not affect direct hits. Effectively this makes the damage falloff at the center of the rocket pod explosion start closer to the center. Flak Armor: - Increase maximum explosion resistance for certed Flak armor from 25% to 50%. This makes Flak armor a more viable choice over Nanoweave for soldiers being attacked with explosives. Decimator: - New Heavy Assault common pool rocket launcher. High-damage anti-vehicle weapon, has a slow projectile speed and no lock on, but does massive damage to vehicles and other armored targets. http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/upcoming-adjustments-to-air-vs-ground-balance.60507/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Performans işi yine yalan olmuş. AA turret iyi düşünülmüş. Engineer her yola gelir hale gelmiş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şu sniper sürekli bir engineer buddy bulundurmak zorunda olmasa süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Reaverlayken bıktım kitlenen füzeler ile vurulmaktan, acülen kurtaran birşey koymaları lazım, savunmasızım resmen karşıdaki uçakta var ise... O kadar yatırım yaptım Reaver'a baydım resmen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Flare iş yapmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi sen birşeyi yanlış yapıyorsun normalde lock on füzeler ile vurmak cok zor birde flare falan kullanıyor pilotlar. bu arada burster max ile esfleri dövmek harika ya iki tanesi çok rahat 1 esfi 6-7sn'de indirir. VS ağzımıza sıçmasa daha deneme imkanım olacak mk. siz NCde squad falan takılacaksanız bunlardan edinin. yanlız şimdi "require lock on to fire" diyor dumbfire yapamıycaz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 güdümlü AA launcher sadece aircraftlara kullanıcakmış yani lock on olmadığı için tank ve infantrye kullanılmayacak. artık bence alınmaz. millet yavaştan refund istemeye başladı şaka gibi yani. ESF'ler bu durumda biraz daha rahatlar sanırım ne biçim balance kuruyorlarsa. ama şu decimator alınır. zaten default rocket launcher deli damage vuruyor tanklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 For our Infiltrators, prove the age old principle “One shot. One kill” with these brand new sniper rifles. The New Conglomerate Longshot, The Terran Republic RAMS .50M and the Vanu Sovereignty Parallax all provide exceptionally fast projectiles but a slower bolt action fire rate and reload time. We also have additional gear to provide our Light Assault and Engineers to ensure survivability and lethality: New Conglomerate Razor GD-23 – This carbine is the sharpshooters dream with extremely high accuracy and greater effectiveness at long range. Terran Republic LC3 Jaguar – Perfect in close quarters battle, the Jaguar provides accurate hip fire and the high mobility you need to clear a room. Vanu Sovereignty Serpent – The Serpent is the perfect fit for those want to lay down suppression fire. It boasts the fastest firing rate of the Vanu Sovereignty carbines. http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/gear-up-with-new-infantry-weapons.60462/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İyi ki LA80'i almamışım henüz. Bakalım incelensin iyiyse bunu alırım ben kesin inf'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 NC'ye gelen carbine gene çöpmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 eger kafadan vurmadan one shot yapiyor ancak karsiliginda yavasliyorsa, la80 hiz gerektiren durumlar icin hala iyi bir alternatif olacaktir. ozelikle seri refleksle sniper kullanan birisi icin yeni tufek daha iyi olacak muhtemelen. ozellikle kosan birini tek vurusta olduremediginiz oluyor bazen, o durumlar icin cok iyi olur. Ancak, zaten uzun mesafede 10x ya da 12x scope la atis yapiyorsaniz mid-range sniper takilanlarin aksine daha cok sabit duran bir seye ates ediyorsunuz demektir. dolayisi ile bu da kill lerinizin yuzde 90 i zaten headshot demek. su anda da tek atista oldurebildiginiz bir seyi daha da garanti oldurmek icin daha yavas bir silaha gecmeye gerek var mi emin degilim. acikcasi bir seye nadiren iki kere ates ediyorum, genelde zaten 1 shot kill oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 uu bursterda indirim varsa hemen kapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 o one shot kill olayını yanlış aksettirmişler sadece headshot one shot kill oluyor. birde burster indirimi bitti sanırım ben aldım süper birşey öldüremesen bile çok zevkli kullanması. bu arada ESF'e ninja nerf gelmiş; Composite Armor: Rank 1: 100 certs, -10% Flak and -20% Small Arms to -3% Flak and -2% SA Rank 2: 200 certs, -12% Flak and -28% SA to -6% Flak and -4% SA Rank 3: 500 certs, -15% Flak and -35% SA to -9% Flak and -6% SA Rank 4: 1000 certs, -18% Flak and -50% SA to -12% Flak and -8% SA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ESF'ler çöp oldu falan diye topicler açılmaya başlandı durum nedir pilot arkadaşlar? 700 küsür SC var rocket pods alacaktım ama beklemeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 çöp olduluk bi durum yok da yani composite armor zaten yeterince pahalı bişey bi de etkisini azaltmaları iyice saçma olmuş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 anladım...gene de biraz bekliycem şu önümüzdeki patchi. bu arada dual burster MAX'le infantrye karşı birşey yapamıyorsun adamın gözüne gözüne uçaksavar mermisi atıyorum ölmüyor, 200 kiloluk zırhla HA'dan kaçıyorum falan şaka gibi. ama genede çok zevkli oynaması. NC'de iyi birşey çıktı, MAX dual hacksaw baya OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar