Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk nesil i7 islemci, 580 gtx sli amp edition (oc li ekran karti). 2 yillik sistem, ama fps sorun u yasamiyorum gibi. yasiyorsam ve farkinda degilsem bile oyun cok akici, bir derdini gormedim acikcasi.

voltaji ne olur ne olmaz diye 1025 e cekip oynuyorum ama
Mesaj tarihi:
boyle bisey buldum arkadaslara geldim muhabbetine onlar hon atiyor ben de fix ariyorum, birisi bos ortamda 40 alirken simdi combatta 40-50 aliyorum demis denemek lazim

http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/fps-fix-come-one-come-all.52557/

edit 3. sayfada benim cpuda(8120) hic farketmedi diyen birisi var.

Edit: laaaaan arkadasin pcdeyim elemanin accounttan atmisim mesajlari ben: romslayer :D
Mesaj tarihi:
Namessar said:

hosuma gitti diye nc secmistim ama yabanci forumlardan gordugum kadariyla nc cheese, nc sucks, nc always loses falan gibi mesajlar ucusuyor etrafta. adamlar karar verememis cheese mi sucks mi? asli astari nedir?

Valla NC sucks diyorlar. Terran ile Vanu dengeliymiş. Ben Terran'dayım şahsen. Minigun ftw.

http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/the-real-state-of-the-game-the-nc-problem.52357/
Mesaj tarihi:
Namessar said:

oynanis fps tamam ama yayinci soe, ustelik mmo olarak tanitiliyor. mmo konusunda olsa daha dogru olmaz mi bu baslik?

Pati'de FPS oyunları MMO bölümüne sokmuyorlar nedense. Cidden devasa bir map var, lobby falanda yok. BF3 mapleri arka bahçe gibi kalıyor diyen arkadaşa katılıyorum.
Mesaj tarihi:
romslayer said:

ahanda rehber

http://www.youtube.com/playlist?list=PLBt3eoUxEx97PnwuCGhC-ga8uAYTCvDBx

Bu çok iyi oldu. Teşekkürler. Oyunda bi anda savaşın ortasına düşüyorsun daha tutorialları bile okuyamadan. :P
Mesaj tarihi:
oyun ici video capture toolunu deniyordum. hic compression yapmiyor herhalde, iyi kalite kisacik videolar 1gb falan oluyor. goruntu ve ses kalitesi ise guzel.

Ancak youtube un algiladigi bir formatta degil sanirim, 460p den daha iyi kalite youtube upload yapilamiyor bunlar. onda da camur gibi oluyor, ozellikle gece savaslar. bir deneme uploadu yaptim 1gb lik dosya, camur gibi oldu.
Mesaj tarihi:
ya bu lvl 10+ battleranklilerle nasıl baş edicez? Baya dengesizlik var yeni başlayan biri için. Birde certificate nasıl birikiyor? İki saatte daha 15 certificate oldu
Mesaj tarihi:
1 gunde olursun rank 10.

bu arada terran actim bir tane, adamlar cekirge surusu gibi. akin akin gidiyorlar sefere cikmis ordu gibi. bir anda 30 tane tank oluyor fasilite etrafinda falan.
Mesaj tarihi:
bana baya pay to win geldi yoksa bende mi bi sorun var 1.5 saat gameplay ile 20 certificate zor topladım bunu kasmanın yolu ne? millet terminatöre dönüşmüş (max değil vanu tipli biri) adama şarjör boşaltıyorum ölmüyor ben iki vuruşa ölüyorum parayı basan silahı alıyor sanırım :S
Mesaj tarihi:
abi oyunda şarjör boşalttım ölmedi konumuna getirecek hiçbişey yok yapmayın allah aşkına. HP arttıran certification var, ona da 500 1000 cert harcayıp en fazla %20 arttırıyosun hp'yi.

ben default engineer silahını kullanıyorum, patır patır da öldürüyorum. parayla satılan silahlar arasında farklı dengeler var, gidip 500 sc 'ye açarsın bi silah, yakın mesafede iyidir çünkü rate of fire'ı yüksektir, ama uzak mesafede recoille başa çıkamazsın. başka bi tane açarsın, rate of fire yerlerde ama recoil az, uzak mesafede alır adamı. Default silahlar medium-long range, yani en orta karar silah, her yola gelir. o yüzden hiç laf etmeyin valla silahlara.
Mesaj tarihi:
abi laseriydi recoili azalttan moduydu vs. herşeyi cashle alıp diziyor o dediğin silahlara yoksa 2k adam adam öldürüp hiç ölmemek normal değil yani.

http://www.youtube.com/watch?v=a8nw68FCE4E
Mesaj tarihi:
abi lazer, forward grip falan parayla alınabilen şeyler değil. Normal certification harcamak zorundasın onlara. sadece silahlar parayla unlock edilebiliyor, customization'u oynayıp xp kazanıp cert.leri harcayarak yapıyosun. ha nedir, evet subscription yaparsan xp bonus geliyor, daha hızlı cert kazanıyorsun ama buna pay to win denmez. ben sadece Rocket Pods'u parayla açtım, geri kalan customization upgradelerini normal oynayarak yapıyorum ve şu ana kadar gayet memnunum. Reflex 2x açtım mesela engineer silahı için, baya güzel, 30 certification, çok bişey de değil.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

bana baya pay to win geldi yoksa bende mi bi sorun var 1.5 saat gameplay ile 20 certificate zor topladım bunu kasmanın yolu ne? millet terminatöre dönüşmüş (max değil vanu tipli biri) adama şarjör boşaltıyorum ölmüyor ben iki vuruşa ölüyorum parayı basan silahı alıyor sanırım :S

P2win degil. Aksine çok dengeli. O ölmeyen abiler max lar. Heavy assaultlarin da bir üstü. Sniperla bes head at gene inmezler. Hele bir de tamir eden varsa. ozel class. 100 harita infantry puani ilw aciliuor ve olursen cooldowni var. Surekli onunla dolasamiyorsun. O puanlar da faction performansina ve haritada nerwyi tuttuguna gore geliyor. Station puani yada certificationlarla alakali degil yani.

Max değil demissin sindi gördüm. O zaman doğru suit slot abanmis heavydir. Ama öyle olumsuz kimseyi görmedim ben. Shields abanan silah abanamadigindan olduremiyor da şimdilik. Bir dw gece gündüz çıkmadan oynayan premium adamlar var battle25 falan olmuş. premimum ile bole uyumadan oynamadi lazim adamin. Bu adam f2p bile olsaydı farketmezdi. Biliyorsun ki tüm mmo larda grindci adamlar var.

Certificationlar yavas geliyor. Olayları o. Makas çok hızlı açılmasından diye.

Certificationlar puanları istesende satın alamıyorsunuz. Station pass satılıyor sadece ve genekde main weapon iunlock dışında station pass ile alınabilen şey yok.

Asıl farkı yaratanlar alt donanımlar. Onlar sadece Certification puan ile. Scope gibi, armor a ek gibi.

Oyunda dengeyi bozan premium account. Bir miktar daha hızlı Cert alıyorlar. Başlarda yavad sonra aylık abonelik arttıkça hızlanıyor. Ama ilk iki ayda değil sonraları asıl etkisini gösteriyor. Soe durmadan satın alan adami değil aylık para odeyeni teşvik etmek istediği icin. Ama onun da dengesini bence iyi kurmuşlar.

Premium accountlara map drop u gibi cooldownlarda kısa sanırım ama atliyorsun bir helikoptere gidiyorsun. Olmasa da olur.

Oyunda en kotu gear bile en iyi geari çatır catir yiyor su anda. Ileride makas çok acilor mi bilmem ama su anda battle22 bir adami yenemiyorsam sebebi geari dwgil pek. Genelde oyunu benden oyi tanıması oluyor. Özellikle super sotelere yatan infeltratorlar görüyorum. Koşan targeti falan da affetmiyor adamlar. Cross u fixleyen on dipcik 100 cer. Bir iki gunde alır free account. Demekki olay baska.

Bu arada nickin sadyenu. Isteyen eklesin
Mesaj tarihi:
ozellikle gezici spawn pointler cok tehlikeli olabiliyor. sunder ları kotu yere kurarlarsa spawn olanlar kabak gibi ortada oluyorlar. iyi bir yere sotelersem 12x scope lu sniper ile citir citir yiyorum uzaktan.

oyle bir durumda ya birileri soteleyeni oldurecek, ya da diger noktalardan birinden spawn olacaksiniz.
Mesaj tarihi:
savasın sonlarında drop edersen de base rape cok oluyor. kaybedilmek üzere bir savasa deploy ettigimde genelde chain GG cekiyorlar bana da. nereye spawn etsen orada adam oluyor cunku. kaybedecegini anlayan senin takim tuymeye baslamis ya da cok uzaga spawn etmeye baslamis oluyor, regroup yapiyorlar. sen combatin durumundan haberdar olmadigin icin gang-fest in ortasina dusuveriyorsun.

deploy ederken mapte ustune geldiginde enemy forces, enemy platoon falan diye dusmanin kac askeri oldugunu soyluyor aslinda ama tabi nereleri aldilar, facility dusmek uzere mi falan bunlari goremiyorsun inmeden.
Mesaj tarihi:
oyun ici video almayi deniyordum. nasil oynadigima takilmayin, hem sensitivity e alisamadim, hem aim im zaten bu oyunlarda kotudur pek beceremem, hem de video aliyorum diye heyecanlandim baya.

bunlar aslinda ardarda.

oyun ici youtube a hemen upload falan guzel olmus baya. akillica bir hareket bence. ama kalite cok dusuyor uploaddan sonra.

12x scope bu arada.hem medium hem yakin mesafede felaket otesi, cok uzunda iyi bir buyutme orani 12x.

http://www.youtube.com/watch?v=X-S1aZRkPLw

http://www.youtube.com/watch?v=uAZuYJC2Acs
Mesaj tarihi:
abi oyuna bok attığım yok zaten baya sardı halo-crysis-bf3 karışımı bir oyun zaten ama dediğiniz gibi ciddi oynamak için membership gerekiyor çünkü öteki türlü cert yetiştirmek eziyet yani. İlk başlayanlar için tank-aircraft kullanmak iyi oluyor. Bir de engineer ammo/repair ile beleş xp kasabiliyormuş mod falan dizene kadar işe yarayabilir.

Birde bu Probiensat yerine Sony'de oynarsak station pass/membership falan alabiliyormuyuz gene? Eski hesap gerekiyorsa, SWG hesabımı falan kullansam?
  • Yeni Oluştur...