Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Prosieben ile SOE ayrılmaz fail ikilisi. Sorun çıkacağı Prosieben'ın PS2'nin Avrupa serverlarını yöneteceği açıklandığı gün belli olmuştu zaten. Yakında warpgatelerde billboardda reklam falan da çıkar.
Mesaj tarihi:
Abi steamden yükleyip de hiç problem yaşamayan bir ben miyim? Hatta helal olsun adamlara, sadece install tuşuna bastım hiç bir problem çıkarmadı diye övüyordum.

Bu arada Miller, NC
Mesaj tarihi:
ben steamden indirdim loginde sorun cikmadi betadaki station accounttan dolayi ama oyunu 2 kere kapattim actim ikisinde de acmadi. verify local files dan 40 mb 48 mb tekrar indirdi 5 dosya kayip diyip
Mesaj tarihi:
ben de sorun yaşamadım valla beta account vardı diye mi artık bilmiyorum. gayet steamden indirdim, station accountumla girdim, EU Miller sunucusunu seçtim NC'mi açtım, Rocket Pods'umu unlock edip dehşet saçtım.

Görmeyenler bilmeyenler için tekrar edeyim;

Paticik tayfası olaraktan:

Miller (EU) Serverı,

New Conglomerate (NC) Faction'unu seçiyoruz.

Outfit (klan, gült vs.) açıcam lakin isim olarak direk Paticik demektense farklı bişey olsun diyorum ben. Önerisi olan varsa yazsın.
Mesaj tarihi:
abi eu vers u yukleyemedım, aynı sorunu yasayan cok kisi var forumlarda, ozet olarak steam vers cektim euda actıgım acc ile login oldum ve oyundayım artık die sevinirkene birde ne goriiim, sıra var genc az soyle bekle ekranı pehhh
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Paticik tayfası olaraktan:

Miller (EU) Serverı,

New Conglomerate (NC) Faction'unu seçiyoruz.

Outfit (klan, gült vs.) açıcam lakin isim olarak direk Paticik demektense farklı bişey olsun diyorum ben. Önerisi olan varsa yazsın.

arka sayfada kalmasın.
Mesaj tarihi:
steam'in launcherdan direk eski SWG station acc'ımla girmeyi başardım. Girince server listte EU serverlarda gözüküyor zaten.

NC seçiorumda. Taraf seçerken müziğin değişmesi olayı hoşmuş :D
Mesaj tarihi:
abi
of

oyuna girdim şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor dedi, değiştirmeye çalışıyorum ne yaparsam yapayım kurallara uygun değil diyor. eski şifreyle log in olmaya çalıştığımda da hatalı şifre diyor.

kafayı yicem
  • Yeni Oluştur...