DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Steam client ile station hesabınız çalışır, eu' hesabınız çalışmaz.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bilgisayarınız dandikse indirmeye kasmayın hiç
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 offf gerizekali sony offfffffff. eski soe hesabi olmayan yandi. su salak alman sirketine vermisler eu hakkini. bi halt calismiyo lan.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yok abi client açılmıyor hala, saçmalık resmen.
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Prosieben ile SOE ayrılmaz fail ikilisi. Sorun çıkacağı Prosieben'ın PS2'nin Avrupa serverlarını yöneteceği açıklandığı gün belli olmuştu zaten. Yakında warpgatelerde billboardda reklam falan da çıkar.
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ne sıkıntısını gördünüz de Prosieben'ın bok atıonuz be :)
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi steamden yükleyip de hiç problem yaşamayan bir ben miyim? Hatta helal olsun adamlara, sadece install tuşuna bastım hiç bir problem çıkarmadı diye övüyordum. Bu arada Miller, NC
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben steamden indirdim loginde sorun cikmadi betadaki station accounttan dolayi ama oyunu 2 kere kapattim actim ikisinde de acmadi. verify local files dan 40 mb 48 mb tekrar indirdi 5 dosya kayip diyip
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben de sorun yaşamadım valla beta account vardı diye mi artık bilmiyorum. gayet steamden indirdim, station accountumla girdim, EU Miller sunucusunu seçtim NC'mi açtım, Rocket Pods'umu unlock edip dehşet saçtım. Görmeyenler bilmeyenler için tekrar edeyim; Paticik tayfası olaraktan: Miller (EU) Serverı, New Conglomerate (NC) Faction'unu seçiyoruz. Outfit (klan, gült vs.) açıcam lakin isim olarak direk Paticik demektense farklı bişey olsun diyorum ben. Önerisi olan varsa yazsın.
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi eu vers u yukleyemedım, aynı sorunu yasayan cok kisi var forumlarda, ozet olarak steam vers cektim euda actıgım acc ile login oldum ve oyundayım artık die sevinirkene birde ne goriiim, sıra var genc az soyle bekle ekranı pehhh
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Xenocide said: Paticik tayfası olaraktan: Miller (EU) Serverı, New Conglomerate (NC) Faction'unu seçiyoruz. Outfit (klan, gült vs.) açıcam lakin isim olarak direk Paticik demektense farklı bişey olsun diyorum ben. Önerisi olan varsa yazsın. arka sayfada kalmasın.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 im up for this shit. (rebeliz ya)
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 anarşiklerden olucaksak http://www.youtube.com/watch?v=pjqkzDKESsY
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 steam'in launcherdan direk eski SWG station acc'ımla girmeyi başardım. Girince server listte EU serverlarda gözüküyor zaten. NC seçiorumda. Taraf seçerken müziğin değişmesi olayı hoşmuş :D
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 GİRDİM SONUNDA SERVER SÖYLEYİN PİLİZ
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi of oyuna girdim şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor dedi, değiştirmeye çalışıyorum ne yaparsam yapayım kurallara uygun değil diyor. eski şifreyle log in olmaya çalıştığımda da hatalı şifre diyor. kafayı yicem
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 guestbişibişi yi diyorsan eğer evet olmuştu
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fir3blad3 said: belli oldumu outift adı? olmadı henüz, arayışlardayım, teklif de gelmiyor. War Horses düşündüm aslında bi sdasd ya da War Ponies lol
Öne çıkan mesajlar