Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet yarım saattir giremedim oyuna, ordan bu launchpad buradan o launchpad, yok bunun şifresi bu değil, yok o buranın accountu değil. Son zamanların en kötü login deneyimi oldu ya hala açamadım oyunu inanılmaz.
Mesaj tarihi:
Yok steamden indirdiğime basıyorum ondan login olamıyorum, siteye git launchpad indir çünkü PRGODOÖFÖGGNEG SAT1 lazım diyor, onu indiriyorum ona basınca bir bok olmuyor.
Mesaj tarihi:
İkisinden de hesap açtım yanlışlıkla, steamden indirmiştim oyunu. Steamden açınca europeana git launchpad indir diyor. Oraya girdim yeni account yarattım, Planetside 2 PSG indirdim, onu açıyorum zaten hiç bir şey olmuyor bi 30 saniye sonra açılıyo, yuvarlak dönmeye başlıyo ve takılıp not responding diyo kapanıyo daha bir login information bile girmeden.
Mesaj tarihi:
eu sitesinde acc yaratmıştım. steamden o olmayınca taa star wars galaxies zamanından kalma soe accountumu denedim girdi. çok duygusal anlar yaşıyorum şu anda.

edit: europe launcher bende de bozuk ya. kendiliğinden kapanıyor devamlı.
Mesaj tarihi:
girdim sonunda, Miller serverındayız sanırım öyle olacak. Ben cashlerimi ağır malzemeler için kullanıyorum eğer Miller kesin kararsa.

Bi de outfiti açayım diyorum da Paticik ismiyle mi açayım başka şekilli bişey mi olsun?
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

Abi ben de Miller'da basliyorum simdi, en yakin arkadasimla Vanu'yuz ama malesef.

Purple and green, master race.

Cephede emikleyecem seni.

abi yapmayın NC gelin. sen değil misin lan bana "öle uzaylı muzaylı cücükler seçmezsin sen delikanlısındır NC'sindir" diyen :/
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

15GB indirmeye değer mi? Merak ediyorum ama gözümü korkutuyor.

bilgisayar sağlamsa yardır bence, benimki dandik mesela sırf o yüzden oynamıyorum :<
Mesaj tarihi:
abi oyunu steamden indirdim ingilizce, üyeliği türkçe sayfasından aldım. sitede online olabiliyorum ama oyuna giremiyorum invalid name or password diyor. region ayrımı falan mı var niye böyle oldu
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

girdim sonunda, Miller serverındayız sanırım öyle olacak. Ben cashlerimi ağır malzemeler için kullanıyorum eğer Miller kesin kararsa.

Bi de outfiti açayım diyorum da Paticik ismiyle mi açayım başka şekilli bişey mi olsun?

beyler bende geliyorum miller mı son karar?
  • Yeni Oluştur...