DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 planetside2.eu burdan yarat EU
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yarattım şimdi inatla şifre yanlış dedi onu değiştirdim girmeye çalışıyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Evet yarım saattir giremedim oyuna, ordan bu launchpad buradan o launchpad, yok bunun şifresi bu değil, yok o buranın accountu değil. Son zamanların en kötü login deneyimi oldu ya hala açamadım oyunu inanılmaz.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Abi planetside 2 psg diye bir şey indirdim basıyorum, launcher çıkıyo duruyo ve gidiyo kapanıyo kendiliğinden bu ne ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yok steamden indirdiğime basıyorum ondan login olamıyorum, siteye git launchpad indir çünkü PRGODOÖFÖGGNEG SAT1 lazım diyor, onu indiriyorum ona basınca bir bok olmuyor.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 G37 server patlak hatası veriyor. Kasma boşuna. Yarına bırak.
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hesabın station hesabıysa, planetside2.com'dan indir launcherı onunla login ol, yok eu hesabı yarattıysan planetside2.eu'dan o zaman ps2_psg launcher indir .eu'dan.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 İkisinden de hesap açtım yanlışlıkla, steamden indirmiştim oyunu. Steamden açınca europeana git launchpad indir diyor. Oraya girdim yeni account yarattım, Planetside 2 PSG indirdim, onu açıyorum zaten hiç bir şey olmuyor bi 30 saniye sonra açılıyo, yuvarlak dönmeye başlıyo ve takılıp not responding diyo kapanıyo daha bir login information bile girmeden.
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 eu sitesinde acc yaratmıştım. steamden o olmayınca taa star wars galaxies zamanından kalma soe accountumu denedim girdi. çok duygusal anlar yaşıyorum şu anda. edit: europe launcher bende de bozuk ya. kendiliğinden kapanıyor devamlı.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben bugün giremicem gibi görünüyor inmedi hala oyun. şimdiden sölim, pati tayfası NC seçsin. server isimlerini bilmediğim için henüz server söleyemiyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 girdim sonunda, Miller serverındayız sanırım öyle olacak. Ben cashlerimi ağır malzemeler için kullanıyorum eğer Miller kesin kararsa. Bi de outfiti açayım diyorum da Paticik ismiyle mi açayım başka şekilli bişey mi olsun?
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi ben de Miller'da basliyorum simdi, en yakin arkadasimla Vanu'yuz ama malesef. Purple and green, master race. Cephede emikleyecem seni.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 15GB indirmeye değer mi? Merak ediyorum ama gözümü korkutuyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 MADBOY said: Abi ben de Miller'da basliyorum simdi, en yakin arkadasimla Vanu'yuz ama malesef. Purple and green, master race. Cephede emikleyecem seni. abi yapmayın NC gelin. sen değil misin lan bana "öle uzaylı muzaylı cücükler seçmezsin sen delikanlısındır NC'sindir" diyen :/
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ObuzHapsever said: 15GB indirmeye değer mi? Merak ediyorum ama gözümü korkutuyor. bilgisayar sağlamsa yardır bence, benimki dandik mesela sırf o yüzden oynamıyorum :<
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi ne seçiyoruz şimdi çabuk söyleyin
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi oyunu steamden indirdim ingilizce, üyeliği türkçe sayfasından aldım. sitede online olabiliyorum ama oyuna giremiyorum invalid name or password diyor. region ayrımı falan mı var niye böyle oldu
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 planetside2.eu planetside2.com iki farkli site var hangisinden indirdin oyunu?
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 steamden indirdim ve anladığım kadarıyla patladı biryerimde. us den account alıp oynayabilir miyim yada çok mu ping olur? bi de anlamadığım steam niye eu indirmedi
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 benim 1gb daha kaldi inmesine ama anladigim kadariyla char yarartinca select server secenegi var. EU secebiliyorsun ordan. USden acc al bi dene
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 eu-us serverları ortak gibin. oyun içinde seçebiliyorsun. ayrı değiller yani.
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 account konusunda oyle ama. .com dan aldigim acc ile .eu ya login olamadim. ama oyun icinden nerde oynamak istiyorsun secenegi gordum bi yerde.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 location türkiye gözüktüğü için NA'dan aldırmıyor zaten account. EU hesabıyla sitesinde log in olabiliyorum ama oyuna giremiyorum sonuç olarak.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Xenocide said: girdim sonunda, Miller serverındayız sanırım öyle olacak. Ben cashlerimi ağır malzemeler için kullanıyorum eğer Miller kesin kararsa. Bi de outfiti açayım diyorum da Paticik ismiyle mi açayım başka şekilli bişey mi olsun? beyler bende geliyorum miller mı son karar?
Öne çıkan mesajlar