throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şimdi önümde bir sınav var, çok çalışmam gerekiyor ve günde 9 saat kadar uyuduğumu fark ettim. Aldım elime hesap makinesini ve hesapladım, böyle giderse sınav gününe kadar (~1 sene) en az 3285 saatim yani 136 günüm uykuda geçecekmiş! Sonra düşündüm de günde 4 saat uyusam 60 günüm uykuda geçecek yani ilk duruma göre sınava tam 76 gün daha fazla çalışma imkanım olacak. O 76 günde de çok şeyler yapılabilir. Aranızda uykuyu zaman kaybı olarak görüp böyle yapanlar var mı? Verim alıyor musunuz, iyi bir yol mu? Edit: Anket de ekledim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 throine said: ...Aldım elime hesap makinesini ve hesapladım, böyle giderse sınav gününe kadar (~1 sene) en az 3285 saatim yani 136 günüm uykuda geçecekmiş! Sonra düşündüm de günde 4 saat uyusam 60 günüm uykuda geçecek yani ilk duruma göre sınava tam 76 gün daha fazla çalışma imkanım olacak. O 76 günde de çok şeyler yapılabilir... adam cosmo kramer lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tamamen zaman kaybı değil ama bayağı verimsiz bi olay. Genel olarak uykuda geçirdiğimiz sürenin çok küçük bir kısmı amaca hizmet ediyo. Dinlenme programını planlayarak uyumanın çok daha verimli olduğunu okumuştum bikaç yerde ama ne kesin konuşacak, ne de uygulayacak kadar araştırmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 değildir. öyle bişey olsaydı ölmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oha 1 sene sonraki sınav için mi bu telaş. son gün otur çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 zaman kaybı tabii uyuduğunda zaman akıyor mu? akıyor. gitti o zaman. bye bye, elveda, tschüss... ama ihtiyaç işte, evrim dediğin yarım yamalak bişi nihayetinde. ve yavaş gidiyor. bayağı yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Deyildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Dokuz saat uyursan zaman kaybıdır tabii de, altı saat civarı uyku zaten vücuda gerekli olduğu gibi, akıl sağlığı açısından da önemli. Gece bütün dünya adeta pause olmuşken ayakta yapacak iş bulmak, özellikle vücudun biyolojik saat nedeniyle uyumak isterken, hoş olmuyor. Ciddi uykusuzluk sorunlarım var oradan biliyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 9 saatin 2,5 saati kayıptır evet iş güç yoksa sadece 1 saati kayıptır ama bence. 8 saat iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çok uyuma gözlerin bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 6 yaşımdan beri hiç uyumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ya bu hafta için zaman kaybı, zira 7/24 haber izlemek istiyorum, ama genel olarak düşünürsek zevkli be dinlenmek rüya falan görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 136 günüm rüyada hayal görerek geçecek işte. :/ Ama o sürenin yarısını o hayalleri gerçekleştirmek için kullansam diyorum, daha mantıklı gibi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Saeros said: çok uyuma gözlerin bozulur ahuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 zaten yeterince bozuk miyop astigmatım mesela gözlüksüz doğru düzgün uzaktaki kızlarla kesişemiyorum bile. erkek çıkma olasılıkları var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 günde 4 saat uyuyarak çalışma verimini tüm yıl koruyabileceksen gogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam sağlam açıklamış burda ama bence uyku hala zaman kaybı ehuhe http://dilsizgeveze.com/saglik/yasam-icin-uyku/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hafızaya feci - koyuyor uzun süreli uykusuzluk :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 az uyku yaşam kalitenizi düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 az uyku kilo aldırır, gün rahat geçerse en az 5-6 saat yeter. lakin yoruluyorsan 2 gün dinlenme + 8 saat şart yoksa 30'u görmeden hık hık der gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 8-10 saat 2 3 ayda bir 1 hafta süreyle 2 saatten falza uyuyamıyorum ama tüketiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 cok basit bir hesapla gunde 8 saat uyuyan biri omrunun 1/3'unu uyuyarak geciriyor. uyku cok guzel bi olay yalnız. seviyorum ben uyumayı. en verimli uyku gece 11 ve sabaha karsı 3 arasında alınan uykuymus. bu kadarlık bir uyku yetebilir. hadi 1-2 saat de ekstradan koysan 6 saatlik uyku kafidir. alısma meselesi. issiz gucsuzken oglene kadar uyuyodum simdi 11.30 - 7.00 arası genelde uyku saatlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: az uyku kilo aldırır cıks.. deli gibi kilo veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar