Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

overview ayarlarını anlamaya çalışıyorumda:

1.0 da olmamız farketmezken bile kimlere ateş edebilirim acaba?
* Pilot is at war with your militia
* Pilot is an outlaw
* Pilot is at war with your corporation/alliance

Bu 3 ünede her yerde vurabilir miyim?

Birde kendi overview ayarlarımı kullanmak/yapabilmek istediğimden, dikkat etmem gereken birşeyler var mı acaba? (burda olay temiz temiz öğreneyim istediğimden kendiminkileri kullanmak istiyorum. )
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

overview ayarlarını anlamaya çalışıyorumda:

1.0 da olmamız farketmezken bile kimlere ateş edebilirim acaba?
* Pilot is at war with your militia
* Pilot is an outlaw
* Pilot is at war with your corporation/alliance

Bu 3 ünede her yerde vurabilir miyim?

Birde kendi overview ayarlarımı kullanmak/yapabilmek istediğimden, dikkat etmem gereken birşeyler var mı acaba? (burda olay temiz temiz öğreneyim istediğimden kendiminkileri kullanmak istiyorum. )

evet vurabilirsin 3'ünü de istediğin yerde.
Nasıl fleetlere girdiğine bağlı olarak kendin ayarlamalısın ama ben mesela şey yapardım

bi tam sadece düşmanlar, kendi fleetimdekiler dışındakiler yani. ( probelar,gateler,cynolar dahil scanner için )
bi tab sadece dronelar.
bi tab sadece düşman logisticler.
bi tab ufak gemiler ( frigler ve dictorlar işte )

Çok faydalı oluyor o minitablerin savaş sırasında.
@saeros
gemin frig mi? shield boosterlar işte repair olarak işe yarıyor aktif rep ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bazı ürünler oluyor, bakıosn buy order çok var ama seller az, onlardan kar edebilirsin

ben mesela bi keresinde wormhole dan çıkan bi item vardı adını unuttum. x10 karla kısa bi süre millet uyanana kadar takıldım. 20mil alıp 200mil yaptım ama sonra direk balance oldu markete heheh.

tek tek ürünlere bakabilirsin, yok ciddi değilim diosan; mission hublar var hocam, onlara erzak mermi taşıyabilirsin daha pahalıya satmaca falan.

ya da mesela, bi gemi jitada ucuzdur renste daha pahalıdır falan fian
Sosyal ağlarda paylaş

bugün manifacture olaylarına girdim fena değilmiş euh, baya gaza geldim yalnız main accountu açtırıcam galiba parayı bastırıp

bu arada ufak bi sorun yaşıyorum, oyunda kendi karakterim dahil olmak üzere bazı profil resimlerinin backgroundu simsiyah direk, nasıl düzeltebilirim onu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...