Densiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 hıhı tag işini anladım sanırım. Hatta denemek için bir tanesini aldım, yapmaya gidiyorum. Olayları anladığımı düşünüyorum. Bir sorun olursa, yeniden kafanızı ağrıtırım artık :P Cevaplar için teşekkürler. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 matar 0.5 gallente -1.2 oldu. Artık uğraşmama gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 görev yapıldığında alınan standing fleettekilere komple bölüştürülüyormu? Yoksa herkes aynı standing mi alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 paylaşmazsan bölüşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Peki teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ok çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bu noctis ne kral gemiymis yahu. 60m bayildim ama warp in den sonra azicik hareket edip oturdugum yerden cekip cekip salvage ediyorum. asik oldum gemiye resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sen onu bir de guristas extravaganza görevinde wreckleri temizlerken göreceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 grafikleri yükseltmişler galiba, iyi olmuş güzel de olmuş yalnız dumanlı gazlı bölgelerde inanılmaz düşüyor fps. her şeyi kıstım gene de fayda etmedi yok mudur bunun bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 GTX570 ile her koşulda akıyor 700+ savaş olmadığı sürece sıkıntı yok. Intervali değiştirmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 interval one'daymış, interval default'a getirdim ve bu ne işe yarıyor hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 FPS sabitliyor şayet birden fazla acc ile aynı anda oynuyor isen geçişlerde lag yaşamanı engeller ama PVEde zaten etki etmiyor. Peki düzel dimi? En üstteki seçenek yapman gerekiyodu sanırım şuan evdeki pcde olmadığımdan tam adını göremiyorum :) Ama fpsyi oldukça etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 valla iyi gibi ya şimdilik, yine sorun yaşarsam en üsttekini seçeyim yeni müzik filan gelmiş bu arada amma değişmiş oyun sdf tutorial da baya sağlam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 şu topiği her gördüğümde mal mal soru sorasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sanki eskiden isk ile aylık ödeme yapabiliyoduk gibi bişey vardı, hala var mı o? 300m isk filandı hatta sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 evet PLEX var hala ama 450 mil civari su aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 475m tutuyordu plex geçen hafta. 490 olmuş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 overview ayarlarını anlamaya çalışıyorumda: 1.0 da olmamız farketmezken bile kimlere ateş edebilirim acaba? * Pilot is at war with your militia * Pilot is an outlaw * Pilot is at war with your corporation/alliance Bu 3 ünede her yerde vurabilir miyim? Birde kendi overview ayarlarımı kullanmak/yapabilmek istediğimden, dikkat etmem gereken birşeyler var mı acaba? (burda olay temiz temiz öğreneyim istediğimden kendiminkileri kullanmak istiyorum. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mission reward olarak aldığım bi shield repairer gibi bişey kullanıyodum, gemi pörtleyince kaybettim tabi ve ismini hatırlayamıyorum. markette de browse kısmısında bulamadım bi türlü, var mı bi tavsiyeniz small shield booster I varmış, odur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Densiz said: overview ayarlarını anlamaya çalışıyorumda: 1.0 da olmamız farketmezken bile kimlere ateş edebilirim acaba? * Pilot is at war with your militia * Pilot is an outlaw * Pilot is at war with your corporation/alliance Bu 3 ünede her yerde vurabilir miyim? Birde kendi overview ayarlarımı kullanmak/yapabilmek istediğimden, dikkat etmem gereken birşeyler var mı acaba? (burda olay temiz temiz öğreneyim istediğimden kendiminkileri kullanmak istiyorum. ) evet vurabilirsin 3'ünü de istediğin yerde. Nasıl fleetlere girdiğine bağlı olarak kendin ayarlamalısın ama ben mesela şey yapardım bi tam sadece düşmanlar, kendi fleetimdekiler dışındakiler yani. ( probelar,gateler,cynolar dahil scanner için ) bi tab sadece dronelar. bi tab sadece düşman logisticler. bi tab ufak gemiler ( frigler ve dictorlar işte ) Çok faydalı oluyor o minitablerin savaş sırasında. @saeros gemin frig mi? shield boosterlar işte repair olarak işe yarıyor aktif rep ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok frig değil, destroyer sanırım. ama evet oymuş istediğim şey ehe bu arada trade olayına gireyim diyorum, var mı tavsiyeleriniz yani ciddi ciddi uğraşmam muhtemelen ama şöyle biraz para yapsam "aa ne güzel param oldu" desem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya bazı ürünler oluyor, bakıosn buy order çok var ama seller az, onlardan kar edebilirsin ben mesela bi keresinde wormhole dan çıkan bi item vardı adını unuttum. x10 karla kısa bi süre millet uyanana kadar takıldım. 20mil alıp 200mil yaptım ama sonra direk balance oldu markete heheh. tek tek ürünlere bakabilirsin, yok ciddi değilim diosan; mission hublar var hocam, onlara erzak mermi taşıyabilirsin daha pahalıya satmaca falan. ya da mesela, bi gemi jitada ucuzdur renste daha pahalıdır falan fian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bugün manifacture olaylarına girdim fena değilmiş euh, baya gaza geldim yalnız main accountu açtırıcam galiba parayı bastırıp bu arada ufak bi sorun yaşıyorum, oyunda kendi karakterim dahil olmak üzere bazı profil resimlerinin backgroundu simsiyah direk, nasıl düzeltebilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu üretim işi nasıl? Para getirisi online olmayı gerektirmeden, beklemeye dayalı bir şey mi? Para getirisi var mı? bpo yok! zengin değilim. ve böyle bir karakter kasıyoruz diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hiç kasma öyle büyük bir sermaye yok ise, kazancın az olur. Yani git rat yap anomaly yap t1 gemi üretimden kazancağını fazla fazla kazanırsın. He ilerde böle dizersin bpoları, hammeddeleri toplu üretime girebilecek kapasiteye ulaşırsın, o zaman değebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar