2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Mal sorular süper cevaplar topiki
0.0da kazdigin madenden en guzel parayi madeni orda cevirerek kazabilirsin belki, disari empire cikarmak hem fiyatini dusurur hemde ekip isi gerekir.
Şimdi pvp yapmak isteniyor, madenci karakter var. Buna caldari yada gallente bs kasılacak, sentry skilleri kasılacak. Buda yetmiyor ve yanına 1 tane daha aynı karakter yapılacakki daha rahat olsun.
Çıkardığım özet bu oldu. Hesap yanlış bir yere gidiyormuş gibi geldi. Yanlış anladıysam kusuruma bakmayın.
Çıkardığım özet bu oldu. Hesap yanlış bir yere gidiyormuş gibi geldi. Yanlış anladıysam kusuruma bakmayın.
abi başta dediğim gibi yeni karakteri direk pvp odaklı train etmesi yada para biriktirip pvp karakteri alması en rahatı
caldari yada gallente ile "pvp" yapmak.
reconlari disinda is yapmaz bu irklar. belki tengu fleeti. ha birde widow ve sin.
reconlari disinda is yapmaz bu irklar. belki tengu fleeti. ha birde widow ve sin.
drake, blackbird, kitsune, hawk, taranis, ares,
var ya güzel gemiler. saydıkça çıkıyor
var ya güzel gemiler. saydıkça çıkıyor
herkesin kendine gore standardi var tabii, cesit cesit fleet var oyunda.
:>
http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=9115
There‘s certainly a lot of money coming from Incursions. Incursion rewards in December amounted to 9.6 trillion ISK, which is an all time high, while the rewards in January and February were 9.0 and 8.7 trillion ISK respectively. That‘s quite a bit of money entering the economy. However, Incursions are not the biggest ISK faucet, bounties are. Bounty prizes paid out in February totalled 33 trillion ISK.
Yanlış çıkarımda bulunmuşsun ,arkadaş 2 karakterle 0.0 mining daha sonrada mission nasıl olur diye sordu pvp değil pve yani ,hemde afk olacak .Bende buna en uygunu 2 Domi olur dedim .
Gerisi kendi bileceği iş
Gerisi kendi bileceği iş
arkadaşın ilk mesajını görmediğin için bu şekilde yanıt vermişsin. Arkadaş,
"Burada daha detaylı bir soru sormak istiyorum. İlk olarak PvP yapmak istiyorum ama oyuna alışana kadar yapmak istemiyorum"
demiş ilk mesajında.
"Burada daha detaylı bir soru sormak istiyorum. İlk olarak PvP yapmak istiyorum ama oyuna alışana kadar yapmak istemiyorum"
demiş ilk mesajında.
Oyle alinti yapinca yanlis anlasildi herhalde `ilk olarak` derken lafa giris anlaminda genelleme yapiyordum `ilk olarak pvp yapmak` istemiyorum hehe bundan 1 yil sonrada baslayabilirim pvp`e hic sorun degil, acelem veya tutkum yok ama oyunun bir `noktasinda` pvp`yi deneyim etmek istiyorum.
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Yeni domi`ye gectim :) lvl 3 blockade yaptim agzimin suyu akti oyundan ilk defa bu kadar zevk aldim.
Noctis aldim ayrica salvageda yapmaya basladim.
Dediginiz gibi hic 0.0 e gidip afk riske etmiycem, 0.5 deserted sistemimde krallar gibi pyro - kernite devam belki kazanabilecegimden 3 kat daha az kazaniyorum ama kafam rahat en azindan su an en cok onem verdigim sey bu.
Yeni karakteri de hybrid - blaster gidiyorum frigate ile (skilleri gelisene kadar) domi ile aggroyu topladiktan sonra warplatip medium ve sentryler buyukleri temizlerken frigateleri ona temizleticem. Ondan sonra yavas yavas ayni sekilde domi ve drone`a dogru yonelicem (frigate i de zaten gallente kasiyor). 2 domi lvl 4 semi afk iste isk kasmaya basliycam gorevlere girmeden once `wave` leri kontrol ederek.
Baska bir sekilde dual box ekstra gelir elde etme yolu bulamadim. Industrial kasmak bir olum ayrica istemiyorum iki tane miner karakter. PvP icinde ne zaman olursa cross training yapicam artik, dedigim gibi acelesi yok 2015`de bile olsa sıkıntı yapmiyorum :)
Bu arada PI konusunda bilgi alabilir miyim? Skilleri kasilmis bir karakter ile orta duzeyde bir yatirimla (200m diyelim) asagi yukari gunluk ne kadar getirisi var?
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Yeni domi`ye gectim :) lvl 3 blockade yaptim agzimin suyu akti oyundan ilk defa bu kadar zevk aldim.
Noctis aldim ayrica salvageda yapmaya basladim.
Dediginiz gibi hic 0.0 e gidip afk riske etmiycem, 0.5 deserted sistemimde krallar gibi pyro - kernite devam belki kazanabilecegimden 3 kat daha az kazaniyorum ama kafam rahat en azindan su an en cok onem verdigim sey bu.
Yeni karakteri de hybrid - blaster gidiyorum frigate ile (skilleri gelisene kadar) domi ile aggroyu topladiktan sonra warplatip medium ve sentryler buyukleri temizlerken frigateleri ona temizleticem. Ondan sonra yavas yavas ayni sekilde domi ve drone`a dogru yonelicem (frigate i de zaten gallente kasiyor). 2 domi lvl 4 semi afk iste isk kasmaya basliycam gorevlere girmeden once `wave` leri kontrol ederek.
Baska bir sekilde dual box ekstra gelir elde etme yolu bulamadim. Industrial kasmak bir olum ayrica istemiyorum iki tane miner karakter. PvP icinde ne zaman olursa cross training yapicam artik, dedigim gibi acelesi yok 2015`de bile olsa sıkıntı yapmiyorum :)
Bu arada PI konusunda bilgi alabilir miyim? Skilleri kasilmis bir karakter ile orta duzeyde bir yatirimla (200m diyelim) asagi yukari gunluk ne kadar getirisi var?
Öne çıkan mesajlar