Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napsam ki?

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Isparta'ya yaz okuluna geleli iki hafta oldu, derslerim çarşamba, perşembe, cuma günü.

Ev arkadaşlarımın 2si benim gibi makina mühendisliği okuyor diğeri de ziraat mühendisi çalışıyor, yani kadın çevresi konusunda baya bir sıkıntılıyız. hani hadi çıkalım gezelim diyen kadın da yok çevremizde.

hal böyle olunca bir de bunun üstüne hiç evden çıkmıyorum, digiturk falan bağlattık bütün gün lig tv, spormax izliyorum. ara ara kitap okuyorum falan. hatta dün ziraat mühendisi ile Isparta ilçelerine gittim kiraz topladım yedim falan. Fena sıkıntılardayım.

Basketbola sardık bi ara akşamüstleri gidiyorduk ondan da vazgeçtik gibi. Napsam ki lan bi tavsiye verin.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

derslerine çalış sdf

abi bir de ne sıkıntılar oldu bilsen. ders programına bakmadan geldim Isparta'ya. Pazartesi,salı yattım direk. sonra çarşamba okula gittim ders iptal olmuş. perşembe sabah olan dersim öğlene alınmış, öğleden sonra olan dersle onlar çakıştı bir tanesine girebildim, cuma günü olan dersimde de hoca imza aldı bu hafta ders yapmicam dedi. hepten gg oldu hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

dün balkonu falan yıkadım işte en azından balkonda oturayım diye akşam olsa da balkona çıksak asjbfasf

abi ne looser hayat bune haha

pardonda sen tam asosyalmıssın yani ıspartada sanki herkes depresyonda yaşıo iyice baktınmı netten nerelere gidilebilir fln bi kaç kişiyle konussaydın (yerli halk) burda gencler nereye gider fln
Sosyal ağlarda paylaş

3. yılım burda. Geçen yıl kız arkadaşım vardı yine bişeyler yapıyorduk. hiç bişi olmadı Eğirdir'e gidip rakı içiyorduk lan asıjfbasf.

en iyisi ben Facebook hesabı açayım da sdü yaz okuluna attend yapanlara arkadaşlık isteği yolliyim, hayatımı kızlara göre ayarlamaya başlamışım lan tam bir makinacı oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...