küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Isparta'ya yaz okuluna geleli iki hafta oldu, derslerim çarşamba, perşembe, cuma günü. Ev arkadaşlarımın 2si benim gibi makina mühendisliği okuyor diğeri de ziraat mühendisi çalışıyor, yani kadın çevresi konusunda baya bir sıkıntılıyız. hani hadi çıkalım gezelim diyen kadın da yok çevremizde. hal böyle olunca bir de bunun üstüne hiç evden çıkmıyorum, digiturk falan bağlattık bütün gün lig tv, spormax izliyorum. ara ara kitap okuyorum falan. hatta dün ziraat mühendisi ile Isparta ilçelerine gittim kiraz topladım yedim falan. Fena sıkıntılardayım. Basketbola sardık bi ara akşamüstleri gidiyorduk ondan da vazgeçtik gibi. Napsam ki lan bi tavsiye verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Makine mühendislerinin kaderi; abazalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 derslerine çalış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Üzgünüm küheylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fin said: derslerine çalış sdf>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hilalcebeciii diye biri varms kuheylan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fin said: derslerine çalış sdf abi bir de ne sıkıntılar oldu bilsen. ders programına bakmadan geldim Isparta'ya. Pazartesi,salı yattım direk. sonra çarşamba okula gittim ders iptal olmuş. perşembe sabah olan dersim öğlene alınmış, öğleden sonra olan dersle onlar çakıştı bir tanesine girebildim, cuma günü olan dersimde de hoca imza aldı bu hafta ders yapmicam dedi. hepten gg oldu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi kadın konusunda da şöyle bişi var geldim geleli evden çıkmadığımdan, toplam 3 pipisiz ile konuştum. ortak ders aldığım iki kişi, bir de bakkaldaki abla. fenalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anTALİA kaç saatti oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Starcraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 2 saat, zaten Antalyalıyım. e Antalya'ya git abi ne kasıyon diceksiniz de, bu sefer de orda baskı oluyor hem yaz okuluna kalıyon hem de burda tatil yapıyon şeref yoksunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: abi kadın konusunda da şöyle bişi var geldim geleli evden çıkmadığımdan, toplam 3 pipisiz ile konuştum. ortak ders aldığım iki kişi, bir de bakkaldaki abla. fenalardayım. AHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: bütün gün lig tv, spormax izliyorum. İddiaa :) Bide ne kdr kötü bi yaşam ya 1 haftada sıkılırdım ben, en piyasa mekanında içki fln içip kızlarla tanısın yoksa o 3 ay geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hocam Isparta'dan bahsediyoruz ne piyasa mekanı ne içkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 En piyasa mekanda kızlar sizinle tanışmak için bekliyorlar küheylan bence hemen gidip içki içip tanışmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iddia mantıklı geldi başlarda da baktım maçları olan takımların isimlerini okuyamıyorum bile ondan da vazgeçtim. dün balkonu falan yıkadım işte en azından balkonda oturayım diye akşam olsa da balkona çıksak asjbfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oranında kendi çapında varmı klübü barı biranesi.... yokmu yoksa ??????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?23,5633084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: dün balkonu falan yıkadım işte en azından balkonda oturayım diye akşam olsa da balkona çıksak asjbfasf abi ne looser hayat bune haha pardonda sen tam asosyalmıssın yani ıspartada sanki herkes depresyonda yaşıo iyice baktınmı netten nerelere gidilebilir fln bi kaç kişiyle konussaydın (yerli halk) burda gencler nereye gider fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 asosyal olsam da şuan yaptıklarımdan sıkılsam ya? asosyal adam neden sıkılsın lan, zaten alışmıştır ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 erzurum için yazdıklarımı vuraya da c/pliyebilirim aslında. ısparta abi.... ne kadar çabuk kabullenirsen senin için o kadar kolay olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 3. yılım burda. Geçen yıl kız arkadaşım vardı yine bişeyler yapıyorduk. hiç bişi olmadı Eğirdir'e gidip rakı içiyorduk lan asıjfbasf. en iyisi ben Facebook hesabı açayım da sdü yaz okuluna attend yapanlara arkadaşlık isteği yolliyim, hayatımı kızlara göre ayarlamaya başlamışım lan tam bir makinacı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yaz okulu grubuna facebooktan 'ben garı isterem' yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: yani kadın çevresi konusunda baya bir sıkıntılıyız. hani hadi çıkalım gezelim diyen kadın da yok çevremizde. kadın çevresi nedir abi ... kız çevresi denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bi kafede falan işe mi girsem ya, çevre falan da yaparım iyice, geçen yıl mavi jeans de çalışmıştım baya bi çevre olmuştu da 6 dersin 6sı da kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar