Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Son cevabın bile yeterince içinde terbiyesizlik içeriyor lütfen yazılarıma ve yazılarına bak. Ben burda arkadaş oldugum kişilere de bebe veya velet denmesinden rahatsızlık duyuyorum eminim arkadaşın vardır onlara bu şekilde seslendigimde ne düşünürdün hakkımda sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ahmedinejad said: orhun ene oğuz çetin gibi bir şey ya. yetersiz. abi taktiksel pek sıkıntımız yok.17-5 mine atıyoruz faullerde. gidip bom boş turnike kaçıyor.yani koçlukluk pek bişi yok.ha var kimi son top olayları falan da genelde oyuncular fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aynen öyle, cetintas'ın üslubunda sorun yok. Sorun kendini bir bok sanan bazı arkadaşlarda. Malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: Aynen öyle, cetintas'ın üslubunda sorun yok. Sorun kendini bir bok sanan bazı arkadaşlarda. Malesef. diyerek çetintaşın üslubunu savunman çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Muhatabım değilsin mitat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma said: Muhatabım değilsin mitat. ne sen beni tanıyorsun ne ben seni tanıyorum nasıl bu kanıya vardın bılmıyorum fakat milli takım harbiden çok serbest atış kaçırmadı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kavurma'nın mesajlar kaynamış. Vardır bunda bir hikmet B)- Sağlık olsun kavurma dostum. Anlaşılmak, anlaşılabilmek güzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Gereksizler gizlendi, kaynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cetintas said: kavurma'nın mesajlar kaynamış. Vardır bunda bir hikmet B)- Sağlık olsun kavurma dostum. Anlaşılmak, anlaşılabilmek güzel bir duygu. yok zaten her zaman ki gibi aynı fikirdeyiz bence de milli takım anca gazı almalı kazanmak ıcın 2001de evdeydik oldu gecen senede evdeydik oldu yoksa istikrar sıfır. Üstüne semih + serbest atışlar girince berbat oynuyoruz e çeyrek finale çıksak bile baya bildigin 4 yenilgiyle cıkmış olucaz ki saçma bence çıkmayalım daha iyi. Onun dışında farkındaysan konuya degil içeriye bizim sitemimiz. Burda senin dışında kimse kimseye şu kadar agır hitap etmiyor hemde bu sadece bu mesajlarda degil genel anlamda paticikte kimse kimseye şu kadar agır hitap etmiyor ben bunu sanırım sen ilk üye oldugundan beri soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cetintas said: Terbiyesizleşmememi isteyen terbiyesizin önde gidenidir. Ben bebelere ve veletlere seslendim. Sen eğer bu hitabımdan alınıyorsan senin demek ki bir yaran var, yok bebe ve velet değilsen yazdıklarım seni ilgilendirmez. Bu forumun sözcüsü gibi de konuşma. Kim verdi sana benimle böyle konuşma hakkını? Hee, sevsinler senin yetenekli oyuncularını ve Semih'in eksikliğini. Yetkiyi ben verdim, sonuna kadar arkasindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ben bir korktum var ya, şimdi kime sığınsam onu düşünüyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 çetintaş şu kız sporu için niye kastın bu kadar ya çarpışmak istiyorsan futbol bölümüne gel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sus lan konsol bebesi!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Yok olm kastığım bir şey, futbol bölümü daha beter. Aman boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yakıyorum ztn ps3 ü az kaldı :) benide pc camianıza alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ben basketboldan soğudum , insanla hayvan arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum. Artık bütün amacım insanlara bunu öğretmek. Ölene kadar bu uğurda savaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 simdi hangi kosullar altinda cikabiliyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yazıklar olsun.sen ispanyayı yen,kıçı kırık almanyayla berbat fransaya yenil.diğer gruptan da hakir gördüğümüz makedonlar yaldız yaldır namağlup gelmişler.final oynayabilecek,olimpiyatlara gidebilecek son dünya şampiyonası finalisti takımın haline bak.rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bizim mükemmel takımımız dandik Sırbistan'ı ezecek...Dandik Almanya'yı dandik Litvanya yenecek. O zaman çeyrek finale çıkacağız ve daha sonra da final oynayıp olimpiyatlara gideceğiz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 litvanya almanyayı yenecek,biz de sırpları nah yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tamam basketbola küstüm ama bunu söylemezsem çatlarım. Bu takımdan cacık olmaz. Koç mu değişir biri kelir sihirli parmak mı atar takıma bilemem ama bu kadar saçma sapan oynayan bir milli takım yoktur daha önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ya sorması ayıp bizim perdeden çıkıp 3lük ATAMAYIŞIMIZ dışında bi set oyunumuz oldumu ???? Olduysa ben niye görmedim ??? 2. bi soru Ersan 3 şuttan fazla atsa dayakmı yiyicek ??? Dayak yemiycekse niye atmıyor ???? 3. can alıcı soru rüya gördünüz bu rüyada Almanya maçının en skorer Türk oyuncusu Ömer Aşık oldu inanırmısınız bu rüyaya ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Takım gibi takım dediğin Almanya geçen sene dünya şampiyonasında 17. oldu. 2009da 11. 2008de de 10. En son ki en büyük başarısı 2005teki 2.lik Takım gibi takım dediğin Fransa 2010da 13. , 2009da 5. , 2008 olimpiyatlara katilamamış 2007de 8. Takım gibi takım dediğin Sırbistan'ın bugünkü ispanyadan 25 sayı yerkenki acizliğini izlememiş olmalısın ve onlar evet basketbol kültürü olarak gelişmiş senelerin birikimi ve tecrübesi olan bi takım.Ancak en son şampiyonlukları 2002de. Onlar 90'ları domine etmiş bi takım. Litvanya gerçekten basketbol kültürü iyi gelişmiş olan ve ülkenin en büyük spor kültürünü basketbolun oluşturduğu bi ülke.Başarıları var ve olmaya devam edicektir. Bu forumda hiç kimse kendini litvanya ve sırbistanla bir tutmaz zaten.Bu takımın bazı takıntılarına evet ben de kanser oluyorum ve bunların başında serbest atışlarımız geliyor.Bu sene dış şutlarımız da berbat durumda.Takımdaki en büyük sorun gerçekten bi guard yok bunu bebelere veya veletlere de sorsan söylerler. 2yıldır basket oynamayan 19 yaşında bi yıldızımız var enes kanter.Semih gibi bi adam sakatlandı oynayamadı.Sinan Güler'in ofansif açıdan performans düşüklüğü gerçekten inanılmaz boyutlarda.Bi kaçoyuncumuz geçen seneki performanslarından sonra NBA'e gittiler.Haliyle NBA'deki ilk senelerinde yeterince dakika alamadılar bu da onların performansını negatif yönde etkiler.Kerem, Ömer Onan ve Hido'yu çıkar takım çok genç.Zaten Hido ile Kerem'in son turnuvası bu, bir dahaki turnuvada oynayacaklarını sanmıyorum. Şimdi takımın en önemli ihtiyacı alttan bi guard yetişmesi.Eğer çok genç bi guard yetiştirebilirsek teodosic gibi gerçekten çok güçlü bi takım olucaz. Şimdi ben de küfrediyorum maç esnasında ulan onu nasıl atamazsın vs diye. Ancak bunlar genç çocuklar ve gelecek vaad eden çocuklar.Elbet hepsinin eksikleri var.Ancak takımı yerin dibine sokmanın bi manası yok.Siz hep istiyosunuz her sene ilk 4e girelim.Her takım gibi bizim de inişlerimiz çıkışlarımız olucak. Ayrıca bizim milli takımın hiçbir zaman 80-90 sayılarda maçlar oynadığını görmedim savunma ağırlıklı oynuyoruz tabiiki savunmadan fire verirsek yenilicez.60 sayılarda tutamazsak yeniliyoruz demek saçma.Çünkü biz o sayılarda tutamıyosak o maç zaten kötü oynamışız demektir. Üslup inanılmaz derecede yakışmayacak ve çirkin bi üslup. Bu üslupla milli takım eleştirilirse destekten çok köstek olursunuz. Neyse yiyin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sonuçta bu takım 3'lük ve serbest atış atamadığı, bazı alanlarda yetersiz koça rağmen bütün maçları son saniyelere kadar taşıdı. Demek ki o kadarda kötü takım değiliz. Zaman zaman çok iyi defans yapıyoruz ama hücumlar felaket, özellikle guardlar kötü oynuyor.bu turnuvadan umudu kestimde en azından adam gibi koçla iş yapabilme ihtimali var bu kadronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 pazar günü ispanya-fransa erken final olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar