Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

abi saçmalamayın lutfen. ender mumkunse 10 dakkadan fazla oynamamalı su takımda. tam bir balta herif. kerem'in polonya maçındaki seçimi (ki bence seçim değil tamamen orhun ene'nin hucum çizmemesinden kaynaklanan topun keremde patlaması) yuzunden adamın kariyerini, oyun zekasını falan yerin dibine soktunuz. evet bi gard eksikliği var takımda ama bu eksiklik keremden başlamıyo enderden başlıyo. kerem hem oyun zekası olarak hemde pasorluk olarak çok çok iyi bi oyuncu. şutorluğu eskiye nazaran daha iyi ama kritik zamanda eline top verilcek kadarda iyi değil. şu anda olması gereken keremin litvanyada sarunas'ın ustlendiği rolu ustlenmesi ama işte 2. gardımız ender olunca malesef keremde ilk 5 çıkıp daha maçın ilk yarısında yorulmak zorunda kalıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

emir-ersan-ömer-enes gibi adamların ilk 5 başlaması yakındır zaten seneye falan olur, ama kerem'in yerini dolduracak adam lazım yeni jenerasyondan.
o dörtlüyü (hatta +semih) oynatacak o kalitede bi guard lazım. aynı geyik bi maç sırasında döndüğünde ihsan bayülken alttan gelen var tarzı bişey demişti de kimi kast etti bilmiyorum, bilen varsa da beri gelsin meraklardayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

DoruK said:

emir-ersan-ömer-enes gibi adamların ilk 5 başlaması yakındır zaten seneye falan olur, ama kerem'in yerini dolduracak adam lazım yeni jenerasyondan.
o dörtlüyü (hatta +semih) oynatacak o kalitede bi guard lazım. aynı geyik bi maç sırasında döndüğünde ihsan bayülken alttan gelen var tarzı bişey demişti de kimi kast etti bilmiyorum, bilen varsa da beri gelsin meraklardayım.

evet o benim de dikkatimi çekmişti gelen var diye. kim acaba :S
Sosyal ağlarda paylaş

Hidayet'in oyun tarzını beğenmem, Emir iyi oyuncudur ancak kadro yaparken iyi oyuncular serisinden ziyade ortaya bir takım çıkarmak gerekir. Hidayet her halükarda Emir'den iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra takımın önemli bir parçasıdır.

Emir'in başarılı performansında üstünde baskı olmamasının da payı var bence, kaldı ki Emir'in aldığı dakikaların (bugün olduğu gibi) arttığını göreceğiz büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

ender cidden oyun zekası üstün bir adam.
şu cümleye bakıp duruyorum, ne desem bilemedim doğrusu. ender hızlı/çabuk, ender yeri geldi mi gaza getiren 3lük sokar tamam da oyun zekası olarak kerem tunçeri'nin bir hayli gerisinde bence. ender'i kaç yıldır izlerken saç baş yolduğum maç sayısı bi hayli fazladır. bugün iyi oynamasını bi yana koyuyorum, çok önemli payı var erçekten, ama burdan genellemek acaip baya. hızlı hücuma çıkarmak konusunda gerçekten kerem'in iyi olduğu bi dönem hatırlamıyorum ama oyun zekası olarak ender'in baya üstünde bence halen. yaşlanmanın etkisi görülüyo ama sanki artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada güzel bir video hido için izlemeyen varsa izlesin

ekşi said:

http://www.youtube.com/watch?v=tE7fN-icPyM

insanlar hakkında atıp tutarken hido'nun neler yapan, bunu kimlere karşı ve nerede yapan bir adam olduğunu arada sırada unutuyorlar, hatırlatmakta fayda var.

bu aralar ben de kızıyorum zaman zaman sorumluluk almamasına, ama adama yetersiz diyenler, kötü oyuncu diyenler, attığı sayılara bal diyenler bir kez daha düşünmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman kötü oyuncuydu denmemeli ama, şu sıralar nasıl oynadığı ortada artık yaşlılıkmı denir, antreman yapmamasımı denir ama, artık cidden hiç güven vermiyor attığı şutlar fln eskisi gibi, ayrıca banamı geliyor bilmiyorumda ayak çabukluğuda eskisine göre yavaşladı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

hido hiç havasında değil bu turnuvada cidden. bende pek sevmem açıkçası. ozellikle yetenekli ama aptal basketbolcu tribine girip kontratı aldıktan sora yatması beni ayar etti ama yaptığı şeyleri kucumsemek cidden ayıp olur. bu takımın hala daha en onemli oyuncusu hidodur açık ara. en buyuk yıldızıda odur. son hucumlarda elinde top olması gereken adamda odur. yedeğinde emir gibi bi oyuncu olmasıda çok çok buyuk bi şans bizim için ama ole emir ilk 5 falan çıkamaz daha hido yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

hido sadece 5 sene once iyi değildi ki. oncesinde de çok çok iyiydi. hido sadece 2009 - 2010 ve 2010'da da orlando'ya gelene kadar çok kotuydu. orlandoya tekrar geldikten sora eskisi kadar olmasada yine eski oyununa geri dondu. ayrıca dunya şampiyonasında da takımın en onemli oyuncusuydu. haksızlık etmeyin hido ya. bence asıl klasik turk mantığı 2 maç kotu oynadı diye adamı direk yerin dibine sokmaktır. bugun aynı şeyi herkes kerem tunçeriyede yapıyo. bugunku ispanya maçındaki hido'nun istatistikleri: 12s 3r 3a 5/11 şut 4/7 ucluk

hakkaten bende ayar oluyorum hidayet bole 1e 1 oynamaya çalışıp mallık yaptığı zaman ama bazen ihtiyaç olduğu için yapıyo bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

hidayetin yapmaya çalıştığı şeyler takdir edilesi olsa bile malesef eski performansının çok çok uzağında.belki kobe gibi maçı okuyor olabilir ama sorumluluk aldığında onun kadar etkili olamıyor.aynı şekilde kerem,geçen turnuvada takımı kurtardı diye polonya maçında yaptığı saçmalığı gözardı mı edelim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...