Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ben o hakemin ............................................................................................................................................................................................................... !!! O çaldığı düdüklerde hakemin g........ ................................. !!! Ona o düdükleri çaldırtanlarında taaa ...................................................................................................................................... !!!
Sosyal ağlarda paylaş

eski turnuvalara göre defansımız bayaa bos geldi bana sinan güler sakat mı neden hiç göremedim bilemiyorum o adam cok iyi savunma yapıyordu. son saniyeye gelince kerem zaten kurulan taktik neyse olmayınca direk panik yaptı. ama son saniyelerde olur öyle seyler hidonun elinde olsa o daha mantıklı bişeler yapardı.

sacma not:Takım cok iyi valla cok seviyom lan
Sosyal ağlarda paylaş

Orhun Ene'nin suçu değil ki Kerem Tunçeri boş pozisyonda olan Enes'e vermediği gibi miss matchup la uzun adamın üzerinden üçlük attı. Enes'e çok yazık oldu adam hem takımı sırtladı hem savunmada çok iyiydi hem de son pozisyonda boştayken topu vermediler. Zaten diğer turnuvalara gelmez heralde yazın adam gibi çalışmak varken Utah onu göndermez milli takıma asd
Sosyal ağlarda paylaş

Enes NBA'de ilk sezondan all-star falan olabilir.

Avrupa basketbolu ile değerlendirmek istemiyordum ama adamın daha önce kolejde oynadığı oyun ve bu halini görünce uzun zamandır gelmemiş uzunlardan olacak gibi duruyor. Greg Oden'a benzeticem de, sonu benzemesin inşallah diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...