Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rakip polonya hakemin kararları bahane olmayacak.son hücumdaki felakete bakın bir de.elendik gitti.orhun ene ile kadroda ki kontenjan senatörleriyle olmaz bu iş.ancak seyirci gazıyla iş yapar bizim cüce adamlar.
Mesaj tarihi:
hakemler bir yana,adamların her şut fake'ini yedik üstüne dünyanın en kötü son topunu kullandık.bir sayı geridesin ve 3 sayı çizgisinin 1.5 metre uzağından şut deniyorsun bu kadar saçma sapan amatör bir tercih olamaz.
Mesaj tarihi:
hakemler ayrı bir faktör ancak dünya 2. değilde amatör bir takım gibi oynadık, 3lüğemi ihtiyacımız var allah aşkına neden 3lük? kaldı ki kerememi kaldı o 3lük. rezalet ispanyada versin ayarı dönelim eve.
Mesaj tarihi:
Ben o hakemin ............................................................................................................................................................................................................... !!! O çaldığı düdüklerde hakemin g........ ................................. !!! Ona o düdükleri çaldırtanlarında taaa ...................................................................................................................................... !!!
Mesaj tarihi:
Keremin maçın kahramını olma arzusu bi tarafında paladığı gibi hepimizn bi tarafında patladı. Hakem zaten ortalık malı evladı olduğunu gösterdi de o kadar 3 lük yersen bu takımdan hakemede ağlamayacaksın. Belli ki bizim takım hala litvanyada kalmış.
Mesaj tarihi:
kerem tunçeri kahraman olmaya çalıştı yine.ulan git bari turnikeye gir 1 sayı gerideyiz.takımı değil kendi egolarını düşünüyor.artık bu kaşarlaşmış kontenjan senatörleri yerine yepyeni bir kadro kurmanın fırsatıdır bu skandal sonuç.
Mesaj tarihi:
eski turnuvalara göre defansımız bayaa bos geldi bana sinan güler sakat mı neden hiç göremedim bilemiyorum o adam cok iyi savunma yapıyordu. son saniyeye gelince kerem zaten kurulan taktik neyse olmayınca direk panik yaptı. ama son saniyelerde olur öyle seyler hidonun elinde olsa o daha mantıklı bişeler yapardı.

sacma not:Takım cok iyi valla cok seviyom lan
Mesaj tarihi:
Yazık. Sadece yazık. Hakemin FIBA'ya şikayet edilmesi gerekiyor. Ben hayatımda son saniyede üç sayılık şuta faul ve üstüne teknik faul bir de üstüne kasti faul verildiğini ilk kez gördüm
Mesaj tarihi:
Orhun Ene'nin suçu değil ki Kerem Tunçeri boş pozisyonda olan Enes'e vermediği gibi miss matchup la uzun adamın üzerinden üçlük attı. Enes'e çok yazık oldu adam hem takımı sırtladı hem savunmada çok iyiydi hem de son pozisyonda boştayken topu vermediler. Zaten diğer turnuvalara gelmez heralde yazın adam gibi çalışmak varken Utah onu göndermez milli takıma asd
Mesaj tarihi:
Enes NBA'de ilk sezondan all-star falan olabilir.

Avrupa basketbolu ile değerlendirmek istemiyordum ama adamın daha önce kolejde oynadığı oyun ve bu halini görünce uzun zamandır gelmemiş uzunlardan olacak gibi duruyor. Greg Oden'a benzeticem de, sonu benzemesin inşallah diyorum.
  • Yeni Oluştur...