nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 en sevdiğim topik türleri mhmhmhmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi bi yandan kız daha çok ufak geldi gözüme böyle bir şey için. 18 yaşında sevgilisiyle tatile giden birisi çoğu şeyi aşmıştır yani, önündeki yaşlar için ne kalıyor tecrübe etmeye diye düşündüm, ayrıca "hata" olarak algılarsa ileride çok sıkıntı olacak ruhsal açıdan, bi iki sene daha geçse ya dedim bi yirmi olsa ya. sonra dedim ki babası akşam dışarı bırakmayan kızlar, perdeleri çekip kaç gündüzü gece etmedi ki, sen ne konuşuyosun yani. sonra dedim ki arkadaş biz çektik onlar da çeksin, o ne öyle 18 yaşında bu kadar kolay sonra dedim ki büyük ihtimalle yatmışlardır zaten, ee daha ne? sonra dedim ki ya yatmadılarsa, e o zaman dedim ki bana ne. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ginaly2 said: evet, bunlar çatır çatır seks yapmasaydı şu an bunları konuşamazdık. iyi ki varsınız anneler, iyi ki varsınız babalar, viva la xxx. Annelerimizle babalarımızın 18 yaşında Bodrum'a gittikleri tatilde yaptıkları çatır çatır seksin ürünü değiliz biz.Ya da ben değilim en azından.Yoksa annelerimiz ve babalarımızın çatır çatır mı seks yaptıklarını ya da erken boşalma sorunları olarak mı yaptıklarını veya kaza kurşunu olarak mı doğduğumuzu bilemeyiz diye düşünüyorum.Mevzuyu o tarafa götürmeyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nomsaR said: biz 18 yaşında sümüğümüzü duvara bile süremezdik beh, gençlik nereye gidiyor. Sen ne diyosun, biz 18 yaşında mastürbasyon yapınca suçluluk hissederdik hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Anne ve babalar belli bir yaşa (o yaş kaçtır ben de düşünürüm hep) kadar çocukların hatalarından sorumludur. O nedenle de böyle durumlarda düşünmeleri çok normal. Çocuğa nasıl davranılacağı da kişiden kişiye değişir. Böyle kesinlikle gitmeli ya da gitmemeli demek doğru değil bence. Ebeveyn çocuğunu iyi tanımalı ve ona göre davranmalı. Neticede insandan bahsediyoruz makine değil bunlar, genelleme yapamayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben 15 yaşına kadar altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/09/06/176607.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 annem 2 sene önce kız arkadaşımla olimpos'a giderken olm kızın ailesi izin veriyor mu? diye baya bi telaşlanmıştı. ne kötü lan erkek/kadın ayrımı annem bile kız için telaşlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 xunn said: Ben geri kafalı bir insan değilim, lakin kızım olsa ben de hiç rahat etmezdim. Çünkü erkekleri biliyorum, erkek düzgün de olsa deneme yanılmanın insanda yarattığı yıpranmayı yaşamasını istemez insan. Kız tarafı genelde daha çok yıpranır ayrıca. Hayır bu bir vajinal aşınma metaforu değildi. Yoksa öyle miydi? Asla bilemeyeceğiz. boş boş mesajlar arasında gezerken bu /başlık mesajını gördüm bişey yazmama gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 13 sayfa sonunda tatile bizimle göndermeli bence kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 e o kadar tartistik. aileden sayiliriz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bugün 4 temmuzmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Norak said: huzurevleri böyle doluyor işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sparkcaster said: ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dasaaa said: bugün 4 temmuzmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fede said: mertadam said: Yazdığım şey basit ve anlaşılır. Çocuğun olsun ve hele de kız çocuğun olsun. Sen onu binbir zahmetle büyüt, hastalığunda icabında 3 gün uyuma, başında nöbet bekle. Ateşi düşmüyor diye ağla, yemek yemiyor diye sen de aç kal.Okula başlasın, eve geldiğinde düştüğü için dizi parçalanmış olsun,sen göz yaşları ile dizini oksijenli suyla-tentürdüyotla sil. Hayata hazırla onu/onları. Ondan sonra 18 yaşına gelince "hadi baba,ben gidiyorum tatile erkek arkadaşımla"... Hadi bakalım,senin olsun, sen öyle yap...Hodri meydan. e erkek çocuk olunca öyle büyütmüyomusun. onu neden hadi evladım 18 oldu hadi pompaya diye teşvik ediliyor o zaman şu soru cevaplasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cevaplanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kafaya çuval geçirme ile kilitlenseydi epic olurdu.. şimdi çok daha fazlası gerekli!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben bunun cevabını yukarıda verdim ama okumaya üşenmişsiniz ya da gözünüzden kaçmış.Kendi adıma erkek çocuğumu da 18 yaşına gelince yalnız başına tatile yollamam.Pompaya falan da teşvik etmem(ne demekse)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gördüm de bi kız için yazdığına bak bi de erkek için mertadam said: Yazdığım şey basit ve anlaşılır. Çocuğun olsun ve hele de kız çocuğun olsun. Sen onu binbir zahmetle büyüt, hastalığunda icabında 3 gün uyuma, başında nöbet bekle. Ateşi düşmüyor diye ağla, yemek yemiyor diye sen de aç kal.Okula başlasın, eve geldiğinde düştüğü için dizi parçalanmış olsun,sen göz yaşları ile dizini oksijenli suyla-tentürdüyotla sil. Hayata hazırla onu/onları. Ondan sonra 18 yaşına gelince "hadi baba,ben gidiyorum tatile erkek arkadaşımla"... Hadi bakalım,senin olsun, sen öyle yap...Hodri meydan. mertadam said: Soran kişiyi hatırlamıyorum ama ben erkek çocuğum da olsa 18 yaşında tek başına tatile gitmersine izin vermem. hiç inandırıcı gelmedi bana. ha ben de kesin izin verirdi demiyorum açıkçası baba olmadan bu konuda ne yorum yapsam boş. 18 erken gibi ama belki 20-22 olabilir. en azından biraz üniversitede hayata ve insan tiplerine daha aşina olur çünkü. Türkiyede lise çok kapalı ve izole bir ortam liseden yeni çıkmış biri hala oldukça saf olabiliyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 barnacle said: yıl 2011 sevişmeyen insan yok zaten zaten patinin yarısı insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 23 yasindayim kendimi tatile gonderemiyorum yillardir siz ne diyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 her sene yazın http://media.giantbomb.com/uploads/0/3715/572005-hoispc0f_large.jpg oynayın 15 gün, tatile falan gerek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar